Евровизија 2012

M

Moon Child

Гостин

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
И ај пак да спомнам. Каков прилог бил тоа на Бекстејџ? Што збореле?

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Backstage@Backstage3
Ете и тоа се случи.. Калиопи се појави на евровизиската сцена! Од овој момент ништо друго не е важно! Можеме да здивнеме! Алелуја и нека и е

Expand
Backstage@Backstage3

Да не се расправаме... Вечерва VOISE FOR KALIOPI!

Expand

Voise а? Што е тоа? сам себе го убијал?

Не ти текна дека може да е иронично

L

Löwe

Гостин
Туку, редно место број 2 ни донесе пласман во финале.. Што ќе ни донесе редното место 22 се прашувам? :eek:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Па искрено и не ме интересира нешто многу многу...ама ко веќе спомна, знаеш ти или некој друг како се викаат? :)
не ама баш би сакал :) ај ако разберам ќе ти кажам, промис :)

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
На Loreen песната е добра,ми се свиѓа за у дискач онака,на Зелко е исто добра,ама се тоа па тоа,многу потсеќа на претходните,АМА на Љопи изведбата е ВРВ;толку е,неможе да се иде погоре.Сите кога ја ругаа за англискиот и за се останато јас се спротиставував,зашто знае да испее.Од музички аспект песната на Loreen може да ја направи секој,и буквално секој и да ја испее,бидејки има толку многу аудио ефекти,што вокалот е занемарлив.Ако беше за денс хитови,ван бурен,tiesto,кој упте не ќе се праќаа на контестов.Тешко дека на Шведска песната ќе помине јако,има бајаги пензионери што гледаат Еуросонг,башка не е за сечиј вкус.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Шведска или Русија ќе победат.
Јас типувам на Шведска.
Реално да не се залажуваме дека може нешто да направиме.
Ако ги гледате некои од коментарите на ФБ на повеќето не им се допаѓа песната.
Да завршиме во првата половина би било супер успех

Член од
15 јули 2007
Мислења
791
Поени од реакции
218
Добро бе што дремеш на македонски форум кога не знаеш македонски да пишуваш. Научи македонски па тогаш дреми на форумов, ко малку бугарски форуми да имате, сегде значи мора носот да го бутнете.
Не се зајаждај с мен! Аз не го правја, другите во форумот с'што и ти недеј! Пишувам колко мога и си е моја работа каде, ке дрема. Не се прави, ке само ти не разбираш какво пишувам! Лека нок!

Kajgana Shop

На врв Bottom