Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
И ај пак да спомнам. Каков прилог бил тоа на Бекстејџ? Што збореле?

Backstage@Backstage3
Ете и тоа се случи.. Калиопи се појави на евровизиската сцена! Од овој момент ништо друго не е важно! Можеме да здивнеме! Алелуја и нека и е

Expand
Backstage@Backstage3

Да не се расправаме... Вечерва VOISE FOR KALIOPI!

Expand

Voise а? Што е тоа? сам себе го убијал?

Не ти текна дека може да е иронично

Туку, редно место број 2 ни донесе пласман во финале.. Што ќе ни донесе редното место 22 се прашувам? :eek:

Па искрено и не ме интересира нешто многу многу...ама ко веќе спомна, знаеш ти или некој друг како се викаат? :)
не ама баш би сакал :) ај ако разберам ќе ти кажам, промис :)

На Loreen песната е добра,ми се свиѓа за у дискач онака,на Зелко е исто добра,ама се тоа па тоа,многу потсеќа на претходните,АМА на Љопи изведбата е ВРВ;толку е,неможе да се иде погоре.Сите кога ја ругаа за англискиот и за се останато јас се спротиставував,зашто знае да испее.Од музички аспект песната на Loreen може да ја направи секој,и буквално секој и да ја испее,бидејки има толку многу аудио ефекти,што вокалот е занемарлив.Ако беше за денс хитови,ван бурен,tiesto,кој упте не ќе се праќаа на контестов.Тешко дека на Шведска песната ќе помине јако,има бајаги пензионери што гледаат Еуросонг,башка не е за сечиј вкус.

Шведска или Русија ќе победат.
Јас типувам на Шведска.
Реално да не се залажуваме дека може нешто да направиме.
Ако ги гледате некои од коментарите на ФБ на повеќето не им се допаѓа песната.
Да завршиме во првата половина би било супер успех

Добро бе што дремеш на македонски форум кога не знаеш македонски да пишуваш. Научи македонски па тогаш дреми на форумов, ко малку бугарски форуми да имате, сегде значи мора носот да го бутнете.
Не се зајаждај с мен! Аз не го правја, другите во форумот с'што и ти недеј! Пишувам колко мога и си е моја работа каде, ке дрема. Не се прави, ке само ти не разбираш какво пишувам! Лека нок!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom