Евровизија 2012

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Kao demek, ocigledno e deka sme najdobri? :DD
Toa se obiduvas da (do)kazes? :D
Јас не се обидувам ништо да докажам, кажав само факт, од ВЕЧЕРАШНО прикачените настапи, имаме најмногу лајкови. Ти ми се обеси на врат. :)

Калиопи е професор за сите наши пеачи тоа е факт ама дека заслужи да ја нападнат сите медиуми, заслужи.

Всушност, не ја ни нападнаа Бекстрејџ, тука на пресот кога МТВ ја определи за наша претставничка на евросонг некоја новинарка од бекстејџ ја праша зошто прифатила да биде избрана вака кога во 2004 се бунеше зошто Тоше беше избран на истиов начин.
Тогаш нешто не и се допадна и она им се закани со тужба. Е од тука веќе почнаа прилозите ко А1 што правеше за Груевски. Ја ругаа на секој чекор ја чекаа на најмала грешка да ја заебаваат. Многу глуп и непрофесионал потег беше кога го напраија прилогот за нејзинот англиски. Како и да е, ни ги напаѓам ни бекстејџ ни Калиопи али убаво беше, барем мене ми се напраи кеиф што ја потсетија на 2004 година.

Во квалитетот на песната, неговите гласовни можности, изведбата итн...
Иако англиската и шпанска верзија се за нијанса подобри од српската, барем според мене...
И колку што помнам тој ја напиша победничката песна на Србија во 2007 - Молитва...И што ли уште не...:)
Инаку општо вака Жељко не ми е меѓу најомилените пејачи...

Молитва е на Владимир Граиќ и Саша Милошевиќ.

Вечерва на Евровизијава се радував исто како што и' се радував кога бев дете. :vozbud: Одличен настап!

Ако добро го разбрав брат ми, тапанарот и басистот се од Некст Тајм. Гитаристот неам поим кој е...ниту тие на виолончело и виолина.
најбитното не го знаеш :pos:

која иронија од куртониве на бексејџ, ако загледате прилогот, ја хејтаат калиопи, а рекламираат карти за аца лукас :facepalm:дабл фејс сапм:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom