Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
Како тоа бе па вчера имало едно 150 200 навивачи на мика о грмеле цела утакмица а навивачите и гледачите на работнички се јавиле во последните десет минути
Што значи ако се игра со работнички гаран ќе има англичани и ова е шансата на работнички да фати некој динар сега ќе ги шиткаат картите по нет и башка тоа што викаш на една трибина нема везе бе ете и ние какко навивачи летово бефме кај вас на утакмица а и овие со тетовчани што играат ако имаат навивачи имаат право да дојдат но за карти е проблемот 10 или 15 % можат да се продадат на гостинскиот клуб а другите на црно така да ако се игра со работнички некој салам ќе се офајди :helou:

Јас ги симпатизирам ливерпул но ако играат со работнички кој не ми е омилен ич сепак ќе навивам за нашите Работнички и потоа да научат кај е Македонија :smir:
Неможеш да споредуваш фановите на Мика и фановите на Ливерпул,тешко сумњам дека нив ке ги пуштат со нас на иста трибина мн е ризично!!Ако дозволи уефа ке дојдат:toe:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Еее ќе правиме муабет во тек на сезоната дали не е подобар од Пачеко и Немет :) Реми ти е Анри-тип на играч, уште и да ја усоврши завршницата како Анри ќе биде опасно за нас..
Не верувам......искрено само 2 пати го имам гледано и мислам дека е добар.....но сепак не е подобар од Пачеко и Немет....баксуз ни се нас французите.....туку да си го земевме Џервињо.....

--- надополнето ---

Абе јас се си мислам дека Хогсон ја наместил ждрепкава па сега ќе го купи Арда Туран и на Филип 2 ќе го има дебито:pos2::pos2: ви викам ја дека ќе го земеме овој.......баш на Филип 2 ќе дебитира :pos:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Аууу само да иде Работнички натаки...Кога Ерменциве можеле да изгубат со играч повеќе не се многу атик...

Вчера пред ждрепка имаше статија за можни противници и на шала пишуваше дека е можно на Филип втори да го видиме Ливерпул.Онака на шала.Сега кога ждрепката не посака, работнички едноставно мора да иде натаки... Другото е наше

Член од
26 мај 2010
Мислења
135
Поени од реакции
4
ama se napalia ovie drugive fanovi na drugi timovi deka liverpool kje igra na gradski so malce srekja prven raboptnicki da si ja zavrshi rabotata i se kje bide vo red iuste nesto vulgarnosta izrazete si ja na vashite fan grupi bidejki ovdeka se pishuva so srce a ne so omraza pozz

Член од
13 август 2009
Мислења
9.547
Поени од реакции
5.772
Ви викам ја сите таму ќе бидат.....сакаат да го гледаат Ливерпул......ама оправдувањето ќе биде:За Работнички одиме таму....:pos2:
И Торес веројатно останува
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/hodgson-on-torres-talks
Сигурно дека одам и за тоа, ама повеќе за Ливерпул ! Имам огромна почит кој најтрофејниот Англиски клуб во поранешната Прва дивизија....Па еден ден коа ке му раскажувам на синот, ке му кажам дек го имам гледано Ливерпул!:vozbud:

А иначе јас од Битола, ке одам да го гледам Работнички..? А ? Јас освен Пелистер не одам кај друг Македонски тим ! :smir:

T

the Carpenter

Гостин
прво нека завршат работа работниците од Дебар маало, па ќе купуваме карти

нашиот колега од Форумов, Centarec, да видиме за кого ќе навива. За работнички или за Ливерпул?

Член од
3 јуни 2010
Мислења
93
Поени од реакции
9
Ајде Дебармаалци!!!! Имаат голема шанса да напраат нешто навистина за Македонски клуб (море и за цела држава) невидено. Не знам јас не се сеќавам ама Ливерпул ке биде најатрактивниот противник кој би дошол во Македонија.А сето неочекувано. Мотив плус романтичарите да изгинат на терен. Ем ке можат да стапнат и да го почуствуваат Енфилд ем ке ни донесат огромно задоволство, тука во Македонија.

Абе овој Реми може да испадне добар ама штознам, некако скептичен сум во врска со него... и добро е некако Хоџсон не ме разочарува добро си ја тера работата колку што можеме да видиме т.е. прочитаме... а маскерано се повеке на нерви ми оди

--- надополнето ---

А ти да видиш што пишат за Работнички......наводно им звучело на име од Покемон...... и други глупости....си играат мајтап со Работнички и со Мика.......дури не ни знаеа каде се наоѓаат Македонија и Ерменија.....треба изгледа пак Шакири да им покаже[/QUOTE]

Семи Ли треба добро да го знае Работнички и Македонија бидејки романтичарите играа со Болтон пред некоја сезона а токму Семи беше менаџер на Болтон. Кога му го брцна Милисављевиќ цел Градски се стресе ама на крај голманот (Пачеовски) направи кикс и примивме гол за израмнување. А башка и Шакири:pos2:. Мислам дека Англичаните и тоа како добро знаат каде се наоѓа Македонија

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
@ AIKEN

Голман беше Маџовски тогаш мислам, не Пачовски.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Сигурно дека одам и за тоа, ама повеќе за Ливерпул ! Имам огромна почит кој најтрофејниот Англиски клуб во поранешната Прва дивизија....Па еден ден коа ке му раскажувам на синот, ке му кажам дек го имам гледано Ливерпул!:vozbud:

А иначе јас од Битола, ке одам да го гледам Работнички..? А ? Јас освен Пелистер не одам кај друг Македонски тим ! :smir:
:eek:ftopic:
И јас сум од Битола па фала богу дека не одам за Работнички....мада некако ми се најомилен клуб последниве години.....најконстантни

--- надополнето ---

прво нека завршат работа работниците од Дебар маало, па ќе купуваме карти

нашиот колега од Форумов, Centarec, да видиме за кого ќе навива. За работнички или за Ливерпул?
За Работнички ќе биде......... 100%

--- надополнето ---

Ајде Дебармаалци!!!! Имаат голема шанса да напраат нешто навистина за Македонски клуб (море и за цела држава) невидено. Не знам јас не се сеќавам ама Ливерпул ке биде најатрактивниот противник кој би дошол во Македонија.А сето неочекувано. Мотив плус романтичарите да изгинат на терен. Ем ке можат да стапнат и да го почуствуваат Енфилд ем ке ни донесат огромно задоволство, тука во Македонија.

Абе овој Реми може да испадне добар ама штознам, некако скептичен сум во врска со него... и добро е некако Хоџсон не ме разочарува добро си ја тера работата колку што можеме да видиме т.е. прочитаме... а маскерано се повеке на нерви ми оди

--- надополнето ---

А ти да видиш што пишат за Работнички......наводно им звучело на име од Покемон...... и други глупости....си играат мајтап со Работнички и со Мика.......дури не ни знаеа каде се наоѓаат Македонија и Ерменија.....треба изгледа пак Шакири да им покаже

[/QUOTE]Семи Ли треба добро да го знае Работнички и Македонија бидејки романтичарите играа со Болтон пред некоја сезона а токму Семи беше менаџер на Болтон. Кога му го брцна Милисављевиќ цел Градски се стресе ама на крај голманот (Пачеовски) направи кикс и примивме гол за израмнување. А башка и Шакири:pos2:. Мислам дека Англичаните и тоа како добро знаат каде се наоѓа Македонија[/QUOTE]
За Реми ќе видиме.....иако јас сепак мислам дека не ни треба ни крило ни напаѓач.....ама не е лошо да дојде некој.....и очекувајте во наредниве 10 дена да пристигне Фигуероа....100%...не верувам Хогсон да си дозволи таков луксуз да игра без лев бек во квалификациите......
Фигуероа,Реми,Дефур,Руиз,Џервињо,Банега,Џо Кол,Шарнер.........очекувајте 2 од овие во наредните 10 дена
А Семи Ли го знае Работнички да.......имаше нешто изјавено мислам.....дека се квалитетен тим ова она бла бла.....

--- надополнето ---

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/possible-europa-fixture-change
:pos2: И нашиве тимови се некој кур фактор во сметките на Ливерпул :D
И тоа е нешто........

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Прилично млад состав, со Lucas на чело :). Се надевам нема да не исплескаат убаво хахаха...

Dalla Valle faces Al-Hilal

Lauri Dalla Valle will lead the line alongside David Ngog as a young Liverpool side kick off their pre-season campaign against Al-Hilal this evening - watch live on Liverpoolfc.tv or on LFC TV from 5pm BST.

Peter Gulacsi will start in goal for the Reds while Roy Hodgson has also handed starting berths to David Amoo, Albert Riera and Martin Kelly.

Lucas Leiva skippers the side.

Liverpool: Gulacsi, Degen, Darby, Ayala, Kelly, Lucas, Aquilani, Riera, Amoo, Dalla Valle, Ngog. Subs: Hansen, Spearing, Irwin, Shelvey, Ince, Eccleston, Palsson.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/dalla-valle-faces-al-hilal

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Можно е и одложување на натпреварот поради силен дожд...

Слика од теренот во Австрија каде што ќе се игра натпреварот со Al-Hilal:

Може ватерполо да се игра слободно... :)

EDIT: Одложен за 45 мин.

И најпосле:

И официјално останавме без ниту еден лев бек во тимот...

Insua fee agreed

Liverpool have today agreed a fee for the sale of Emiliano Insua to Serie A side Fiorentina.

The left-back is now en route to Italy to discuss personal terms.

A club spokesman said: "We have agreed a fee for the sale of Emiliano Insua to Fiorentina and given them permission to speak with the player.

"Emiliano has now left our Swiss training camp and we'll make further comment when appropriate."

Insua arrived in January 2007 from Boca Juniors and has since played 62 games, with one goal to his name against Arsenal in last season's Carling
Cup.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/breaking-insua-fee-agreed

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.795
Поени од реакции
12.168
Хахахаахах Лукас и капитен ни стана :pos2:
Кај ќе ни е крајот сега :pos2:

--- надополнето ---

Можно е и одложување на натпреварот поради силен дожд...

Слика од теренот во Австрија каде што ќе се игра натпреварот со Al-Hilal:

Може ватерполо да се игра слободно... :)

EDIT: Одложен за 45 мин.

И најпосле:

И официјално останавме без ниту еден лев бек во тимот...
1.Убав терен.....
2.Може може како не...барем за тоа да ги бидува
3.Добро
4.Многу добро
5.Најдобро
си го дадовме Инсуа....сега нека се крстат во некој копук.......значи вестиве од добри подобри......ама не грижете се....или Рој ќе игра без лев бек со формација 3-5-2 или пак ќе донесе двајца......хахахахаха второво малку потешко.......ќе дојде бе оној копукот Фигуероа без гајле

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom