Ако де....добро е тоа. Нема потреба од користење на пегли,спрејови,гелови и остало.Кога ќе прочитам дека Мартинез е блиску до Ливерпул косата сама ми се крева нагоре
три или четири години по ред успева да се одржи во прва лига со годишен трансфер буџет од 500.000 фунти. Во време кога испаднаа Портсмоут, Њукасл, Вест Хем, Блекпул, Блекбурн...и останати....Добро бе што покажа Мартинез за да биде селектиран
Неговиот тим има кркано 9ка, 8ка, 6ка, повеќе 5ки и слично, што е доволно за менаџмент кој има за цел да го отпадне Ливерпул.Добро бе што покажа Мартинез за да биде селектиран
Ни јас пријателе. Него, едвај чекам да објават кој ќе биде тренер на Ливерпул. Не за друго, да знам дали да се спремам за нова, свежа сезона, или (Мартинез) да навивам една сезона против мојот свој тим, со надеж дека дибеците од КОП ќе се разбудат...Секоја чест за Мартинез, успеал 3 години со ред да го спаси тимот од испаѓање, во конкуренција на не помалку отепани екипи од неговите. Браво, тој е вистинскиот чоек за Ливерпул. Не е интересно да се спасваме од испаѓање со 15 бода над зоната за испаѓање па сега ќе прат поинтересно да е па да се спасваме во последното коло. Сигурни сте дека Ливерпул не пропаѓа? Сигурни сте дека американци се спасот за Ливерпул? Сигурни сте дека Мартинез е тој шо ќе не одведи кон титула? Јас не вервам...
И јас исто чекам да видам како размислуват главните прво.Ни јас пријателе. Него, едвај чекам да објават кој ќе биде тренер на Ливерпул. Не за друго, да знам дали да се спремам за нова, свежа сезона, или (Мартинез) да навивам една сезона против мојот свој тим, со надеж дека дибеците од КОП ќе се разбудат...