Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Којзнае што се дешава сеа... многу е напнато вака коа не знаеш ништо а чекаш само нешто да се деси. Секој ден коа станувам едвај чекам да се упалам на нет само да видам дали има нешто ново... и никад нема...

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Многу ви фалеше Лукас Леива сезонава.Се надевам дека нема да има последици од повредата...таков заден везен тешко се наоѓа

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Реков јас газдите работат многу тајно. Нека не ве чуди ако ни биди менаџер некој шо воопшто не е спомнат до сега. А за трансфери, сигурно и за нив ќе дознаваме во последен момент.

S

Stivie G

Гостин
Се е по старо, секојдневно се некој различен манаџер е се поблиску до тимот. Само се надевам дека на крајот нема да биде Мартинез или сличен анонимец. Може па чекат на 25 мај да објават бидејки ја освоивме ЛШ на тој датум :P.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.994
Нема тука многу шо да се дискутира. Вчера газдите одржале состанок со АВБ. Наскоро ќе се сретнат и со Мартинез кој се наоѓа на одмор некаде на Барбадос според последните информации. Дури не се сретнат со нив двајца и не одржат интервју нема да има одлука за нов менаџер. Ќе видиме можи присакале со уште некој да разговараат. Ова изгледа ќе трај малку подолго од очекуваното. Плус ако го планираат ван Гал за директор потешко ќе им биди да ги убедат кандидатите посебно АВБ. Ван Гал е ненормален, така да не секој би се согласил да работи заедно со него
--- надополнето: 24 мај 2012 во 17:47 ---
Изгледа АВБ оплескал на состанокот така да сега Мартинез е на потег. Според газдата на Виган, Роберто сега е на состанок со газдите. Ама знаев дека ова со ван Гал ќе носи проблеми. Човекот не е нормален така да ќе имаме доста проблеми ако е тој директор

S

Stivie G

Гостин
Кога ќе прочитам дека Мартинез е блиску до Ливерпул косата сама ми се крева нагоре :mad::mad:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај ко шо се вика, нек се угоде, за двата новите директори во Ливерпул. Џен Ченг како директор за комуникации и Били Хоган како главен комерцијален директор денеска беа официјално претставени на официјалната страна на Ливерпул. Ако не менаџер, еве барем ова е нешто ново, да се види дека прават прогрес газдите :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.721
Поени од реакции
11.994
Кога ќе прочитам дека Мартинез е блиску до Ливерпул косата сама ми се крева нагоре :mad::mad:
Ако де....добро е тоа. Нема потреба од користење на пегли,спрејови,гелови и остало.
Мене единствено ме плаши ако дојди Мартинез а го назначат ван Гал за директор. Мислам дека Мартинез ќе му стани кучка на ван Гал :ROFLMAO::mad:

Член од
22 декември 2011
Мислења
154
Поени од реакции
26
Добро бе што покажа Мартинез за да биде селектиран и ставен во ист кош со АВБ (освои пред 1 година уефа) , со Бенитез (го знаеме кој е ) , со овој од Дортмунт ?? тотален анунимус е за овие! ај да завршеше во Англија 4-5 како Пардиу(мозе грешам на име мислам за Нукасал тренерот) да сфатам добар тренер!

во молам објаснетеми што видоа во овој каков потенцијал ? тоа што успеа да го заджи тимот 2 години во Англиска премиер лига ? :mad:@@

А за Лус ван Гал баш човек кој ни треба , некој со јаца! да се расписка!
и за крај срекно му заминување на Аурелио! фала му за се!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Добро бе што покажа Мартинез за да биде селектиран
три или четири години по ред успева да се одржи во прва лига со годишен трансфер буџет од 500.000 фунти. Во време кога испаднаа Портсмоут, Њукасл, Вест Хем, Блекпул, Блекбурн...и останати....

Да не ме сфатиш погрешно, не дека јас го барам овој како тренер и го оправдувам потегов.....туку затоа што праша.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Добро бе што покажа Мартинез за да биде селектиран
Неговиот тим има кркано 9ка, 8ка, 6ка, повеќе 5ки и слично, што е доволно за менаџмент кој има за цел да го отпадне Ливерпул.

За сите што мислат дека на газдите им треба силен Ливерпул за да спечалат пари, наместо мојата теорија дека Ливерпул и понатаму само ќе тоне, нека им текне на Њукасл и на нивниот дебел стопан.

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Секоја чест за Мартинез, успеал 3 години со ред да го спаси тимот од испаѓање, во конкуренција на не помалку отепани екипи од неговите. Браво, тој е вистинскиот чоек за Ливерпул. Не е интересно да се спасваме од испаѓање со 15 бода над зоната за испаѓање па сега ќе прат поинтересно да е па да се спасваме во последното коло. Сигурни сте дека Ливерпул не пропаѓа? Сигурни сте дека американци се спасот за Ливерпул? Сигурни сте дека Мартинез е тој шо ќе не одведи кон титула? Јас не вервам...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Секоја чест за Мартинез, успеал 3 години со ред да го спаси тимот од испаѓање, во конкуренција на не помалку отепани екипи од неговите. Браво, тој е вистинскиот чоек за Ливерпул. Не е интересно да се спасваме од испаѓање со 15 бода над зоната за испаѓање па сега ќе прат поинтересно да е па да се спасваме во последното коло. Сигурни сте дека Ливерпул не пропаѓа? Сигурни сте дека американци се спасот за Ливерпул? Сигурни сте дека Мартинез е тој шо ќе не одведи кон титула? Јас не вервам...
Ни јас пријателе. Него, едвај чекам да објават кој ќе биде тренер на Ливерпул. Не за друго, да знам дали да се спремам за нова, свежа сезона, или (Мартинез) да навивам една сезона против мојот свој тим, со надеж дека дибеците од КОП ќе се разбудат...

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Ни јас пријателе. Него, едвај чекам да објават кој ќе биде тренер на Ливерпул. Не за друго, да знам дали да се спремам за нова, свежа сезона, или (Мартинез) да навивам една сезона против мојот свој тим, со надеж дека дибеците од КОП ќе се разбудат...
И јас исто чекам да видам како размислуват главните прво.

Прво треба да се донеси салам стручњак, а после обавезно и неколку квалитетни, ама квалитетни играчи а не како Даунинг, Керол и компанија, и да се гради тимот околу тие млади и квалитетни играчи. Бенитез то го работеше од 2004-2008 и таман освојвме неколку трофеи, станавме конкурентни на сите страни, зедоја АМЕРИКАНЦИТЕ за пари му ги продадоја играчите околку кој ја градеше играта. Истото го очекувам и од овие газди. Да почекаме па ќе видиме.

Kajgana Shop

На врв Bottom