Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ја незнам што ќе ви се такви курви у тим. Тежок идиот е овој.
Хехе, а да потпише за Арсенал ќе биде најдобар.
И ајде ти ми кажи, да си фудбалер, ќе идеш да играш за 200к во Сити или за 120к во Јунајтед?
Нему тоа му е работа, професија, нормално дека ќе иде кај даваат највеќе пари. Тоа ти е исто, како на тебе некоја фирма да ти нуди 200€ плата, ама ти не, ќе идеш во друга фирма, кај што ќе ја работиш истата работа за 120€. Секако!

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
И ајде ти ми кажи, да си фудбалер, ќе идеш да играш за 200к во Сити или за 120к во Јунајтед?
Нему тоа му е работа, професија, нормално дека ќе иде кај даваат највеќе пари. Тоа ти е исто, како на тебе некоја фирма да ти нуди 200€ плата, ама ти не, ќе идеш во друга фирма, кај што ќе ја работиш истата работа за 120€. Секако!
Кажи ми пиле, зашто порано не беше така?
Зашто уште има фудбалери одбираат тоа што го сакаат а не пари?

Хазард е идиот, и не не сакам да потпише за Арсенал а доколку по некое лудо сценарио потпише ќе го мрзам/хејтам секогаш. И така нема поише од 2-3 години да игра у било кој тим и да иде. Ко курва ќе биде ќе шета сегде.

Ако јас сум фудбалер, и од детството сум сакал да играм за некој клуб или преферирам еден клуб пред друг сигурно тие пари нема да ми напраат разлика. Фудбалерите денес имаат повеќе од доволно за 2 наредни генерации така да дали земал 130, 150 или 180 него не му мења многу многу.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.552
Поени од реакции
4.194
Само што под водство на сер Алекс Фергусон може да стане еден од најдобрите играчи во Премиер лигата и во Европа и оваа плата ќе ја зима само во првата сезона и ако покаже е играчиште ќе биде понуден нов подобрен договор и ќе освојува титули ,а во Сити ќе биде како Адам Џонсон , Џеко и ќе зима голема плата и ќе скапува на клупа зошто Сити имаат доста играчи на позициите на кој игра Хазард.

S

Stivie G

Гостин
На крајот во Малага ќе заврши бидејки тие се продолжение на Сити.

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Кажи ми пиле, зашто порано не беше така?
Зашто уште има фудбалери одбираат тоа што го сакаат а не пари?

Хазард е идиот, и не не сакам да потпише за Арсенал а доколку по некое лудо сценарио потпише ќе го мрзам/хејтам секогаш. И така нема поише од 2-3 години да игра у било кој тим и да иде. Ко курва ќе биде ќе шета сегде.

Ако јас сум фудбалер, и од детството сум сакал да играм за некој клуб или преферирам еден клуб пред друг сигурно тие пари нема да ми напраат разлика. Фудбалерите денес имаат повеќе од доволно за 2 наредни генерации така да дали земал 130, 150 или 180 него не му мења многу многу.
Порано не беше така, затоа што интернетот не беше толку распространет и немавме појма што се случува. Читавме по новини, кој играч, кај потпишал. Никој немаше појма колку плата зема и кои тимови ги одбил. Сега се знае секој најмал детал.

Објасни ми зошто мислиш дека Хазард е идиот?

Како што знам, он нема кажано дека од детство сакал да игра за Јунајтед...а тоа дека не му менува многу, израчунај си сам па ќе видиш. Он сигурно не вози Застава 101 или па живи во стан од 50 квадрата.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Абе какво и да е логото, ве исплескаа два пати многу убаво. :icon_lol:
Toa e druga rabota, vazno logoto e kradeno, toa e muabetot!
Odi vo seria a temata, tamu leci kompleski ili uste gi nemas zaboraveno poslednite 4-0?:icon_lol:
--- надополнето: 24 мај 2012 во 20:31 ---

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Абе какво и да е логото, ве исплескаа два пати многу убаво. :icon_lol:
Истово го викам кога им се буните општо на фановите на Јуве за трите ѕвезди.
--- надополнето: 24 мај 2012 во 21:18 ---
И Аде го правеше истото па еве сега се шета по клубови, и скоро и ништо да нема освоено. Така најчесто завршуваат тие лакомите по пари. Од многу на крајот ништо :)

• Ми се допаѓа
Reactions: |S|

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Друга ми беше поентата, дека секогаш секој гледа кај даваат највеќе пари.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Друга ми беше поентата, дека секогаш секој гледа кај даваат највеќе пари.
Mesi i Ronaldo moze da zarabotat duplo vo Shity ama ne odat zasega. Mozebi koga ke imaat po 38 godini!

Znaci site sto dojdoa vo Barsa, primer Fabregas dojde za pari, a ne za ljubov?

Invader

Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Меси и Роналдо кај играат? Лил? Андерлехт? Фејнорд?
Не можеш да ми споредуваш трансфер од еден великан во друг.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom