Eric The King
Why always us!:)
- Член од
- 21 април 2010
- Мислења
- 3.297
- Поени од реакции
- 1.245
A sto mozat drugo da napravat koga samite ne mozat da osvojat?
A sto mozat drugo da napravat koga samite ne mozat da osvojat?
Хехе, а да потпише за Арсенал ќе биде најдобар.Ја незнам што ќе ви се такви курви у тим. Тежок идиот е овој.
Кажи ми пиле, зашто порано не беше така?Хехе, а да потпише за Арсенал ќе биде најдобар.
И ајде ти ми кажи, да си фудбалер, ќе идеш да играш за 200к во Сити или за 120к во Јунајтед?
Нему тоа му е работа, професија, нормално дека ќе иде кај даваат највеќе пари. Тоа ти е исто, како на тебе некоја фирма да ти нуди 200€ плата, ама ти не, ќе идеш во друга фирма, кај што ќе ја работиш истата работа за 120€. Секако!
Само што под водство на сер Алекс Фергусон може да стане еден од најдобрите играчи во Премиер лигата и во Европа и оваа плата ќе ја зима само во првата сезона и ако покаже е играчиште ќе биде понуден нов подобрен договор и ќе освојува титули ,а во Сити ќе биде како Адам Џонсон , Џеко и ќе зима голема плата и ќе скапува на клупа зошто Сити имаат доста играчи на позициите на кој игра Хазард.Хехе, а да потпише за Арсенал ќе биде најдобар.
И ајде ти ми кажи, да си фудбалер, ќе идеш да играш за 200к во Сити или за 120к во Јунајтед?
Нему тоа му е работа, професија, нормално дека ќе иде кај даваат највеќе пари. Тоа ти е исто, како на тебе некоја фирма да ти нуди 200€ плата, ама ти не, ќе идеш во друга фирма, кај што ќе ја работиш истата работа за 120€. Секако!
Порано не беше така, затоа што интернетот не беше толку распространет и немавме појма што се случува. Читавме по новини, кој играч, кај потпишал. Никој немаше појма колку плата зема и кои тимови ги одбил. Сега се знае секој најмал детал.Кажи ми пиле, зашто порано не беше така?
Зашто уште има фудбалери одбираат тоа што го сакаат а не пари?
Хазард е идиот, и не не сакам да потпише за Арсенал а доколку по некое лудо сценарио потпише ќе го мрзам/хејтам секогаш. И така нема поише од 2-3 години да игра у било кој тим и да иде. Ко курва ќе биде ќе шета сегде.
Ако јас сум фудбалер, и од детството сум сакал да играм за некој клуб или преферирам еден клуб пред друг сигурно тие пари нема да ми напраат разлика. Фудбалерите денес имаат повеќе од доволно за 2 наредни генерации така да дали земал 130, 150 или 180 него не му мења многу многу.
Да , затоа што орел на логото воопшто не е честа појава.
Абе какво и да е логото, ве исплескаа два пати многу убаво.
Toa e druga rabota, vazno logoto e kradeno, toa e muabetot!Абе какво и да е логото, ве исплескаа два пати многу убаво.
Истово го викам кога им се буните општо на фановите на Јуве за трите ѕвезди.Абе какво и да е логото, ве исплескаа два пати многу убаво.
И Аде го правеше истото па еве сега се шета по клубови, и скоро и ништо да нема освоено. Така најчесто завршуваат тие лакомите по пари. Од многу на крајот ништоХехе, а да потпише за Арсенал ќе биде најдобар.
Mesi i Ronaldo moze da zarabotat duplo vo Shity ama ne odat zasega. Mozebi koga ke imaat po 38 godini!Друга ми беше поентата, дека секогаш секој гледа кај даваат највеќе пари.