Barclays Premier League Season 2011/2012

Кој ќе ја освои оваа година Премиер Лигата ???

• Вкупно гласачи
    223
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Меси и Роналдо кај играат? Лил? Андерлехт? Фејнорд?
Не можеш да ми споредуваш трансфер од еден великан во друг.
Mozat poveke pari da zemat!
Shity spored tebe e pogolem velikan od Junajted?
Ma nemoj da me jebes bre!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Друга ми беше поентата, дека секогаш секој гледа кај даваат највеќе пари.
Ама тој ако се докаже на пример кај нас една - две сезони истите пари ќе ги добие. Кантона, Кол, Јорк, Шерингам, Бекам, ван Нистелрој, Роналдо, Руни итн сите прво играа за „мали пари“ па од кога се докажаа ги добиваа истите пари ко што сега ги добиваат најплатените во Сити на пример, ок, без инфлацијата. Кој ќе му е мотивот на еден играч да игра уште не стапнат на трева ако знае дека веќе 200,000 го чекаат во банка на крајот од неделава, затоа што очигледно дека Јунајтед не му е клуб од детство ко на Кагава а чисто сумњам па и дека Сити и Челзи му биле :) Ќе испадне во Сити ко оној Жо, го преплатија, му дадоа плата до небеса и после мрза бил, епа ќе е :)

А и овој не ми изгледа баш ко играч за Англија, по првиот дожд ќе почне да кенка и да бара авион назад за некоја плажа во Франција :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ајде нека потпише, па ќе видиме.
Битно знам, каде и да игра, ќе биде ѕвер!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Shity spored tebe e pogolem velikan od Junajted?
Поголем великан. Поголем поголем во превод нешто?
Пеликан.

Инаку, колку и да е поразително за сите овде, да, во овие временски рамки Сити е „поголем великан“ од сите пеликани ко Менју, Даингпул, Венгернал, ЌеркамунаКлинтонМоре и другите.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Не даде шест пенали последната, јас би рекла тешко дека ќе ги пројде :)
ферги заеба тука ... градеше тим за следна сезона , па го шеташе на разни позиции ... го форсираше на офсајди повеќе тука киксна јунајтед.уа фергусон дедо надвор од манчест ггму :))))))

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Ајде нека потпише, па ќе видиме.
Битно знам, каде и да игра, ќе биде ѕвер!
За тоа се согласувам, неоспорни квалитети има, само да не се уништи со лакомлук. Да не ме нападнете за џабе другите, со ова не сакам да кажам дека ако иде у друг клуб освен Јунајтед ќе се уништи. :)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Поголем великан. Поголем поголем во превод нешто?
Пеликан.

Инаку, колку и да е поразително за сите овде, да, во овие временски рамки Сити е „поголем великан“ од сите пеликани ко Менју, Даингпул, Венгернал, ЌеркамунаКлинтонМоре и другите.
Ne znam ti sto podrazbiras po velikan!
So ova sto go napisa sam se ustrami i ispadna glup, drugo nisto!

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Ne znam ti sto podrazbiras po velikan!
So ova sto go napisa sam se ustrami i ispadna glup, drugo nisto!
За мене освен пеликан, и понекогаш клукајдрвец, нема друг великан. Ни помал, ни поголем великан од пеликан.

Остај то усрамив i ustramiv, туку и тоlku sum glup so mislam дека golem klub vo momentov moze da bide i sampionot na Anglijа, kolku Цхудно замисли.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.725
Поени од реакции
43.785
Ние не го знаевме резултатот на натпреварот во Манчестер, но потоа ги слушнавме навивачите на Сандерленд. Жално е, тие немаа успешна сезона и требаше да го поддржат својот тим. Тоа нема да им го заборавиме", изјави Руни.

Има да плачат за некоја година!

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
За мене освен пеликан, и понекогаш клукајдрвец, нема друг великан. Ни помал, ни поголем великан од пеликан.

Остај то усрамив i ustramiv, туку и тоlku sum glup so mislam дека golem klub vo momentov moze da bide i sampionot na Anglijа, kolku Цхудно замисли.
Jas mozam da zamislam samo kolku si glup i iskompleksiran!
Muabetot bese drug, ti samo go izvrti toa i sakase da se nepravis pameten ama mozok imas kolku edna peperutka:icon_lol:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
how creative.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Jas mozam da zamislam samo kolku si glup i iskompleksiran!
Muabetot bese drug, ti samo go izvrti toa i sakase da se nepravis pameten ama mozok imas kolku edna peperutka:icon_lol:
Знам. Битно е да нема поголеми великани од големите великани. За да нема забуни и да не се извртува темата од пеперутки = батерфлај ефект.

Класика Manure фан.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom