Серазбира дека има и во Скопје такви аквариуми со постоље, во најразлични форми и големиниДобро фала само дај нека се најде некој што знае
За Амазон знам ама последен пат кога прашував немаше, а за во Декспорт оаза ќе проверам.Серазбира дека има и во Скопје такви аквариуми со постоље, во најразлични форми и големини
Такви аквариуми со постоље има во Амазон во центар (карши Грчка амбасада) и во Декспорт оаза во Лептокарија.
Јас имам такви камења али не ми се за давање.Дали некој може да ми кажи од каде може да најдам камен со дупчина - декорација односно што би рекле ние, скривница за малите рибчина? Побарав во 2-3 продавници ми рекоја дека такви камења не држат дека можат да се најдам по морина и така натаму. Е сеа да одам јас до некое море специјално само за да земам таков камен не ми се исплаќа. Случајно некој да не знај каде можат да набавам или ако има некој да му купам?
Фала однапред.
Уште од Скопје да бевЈас имам такви камења али не ми се за давање.
Види побарај кај Војо во Зоовивариум, таму сигурно ќе најдеш такви камења со дупки.
Благодарам^ Епа незнам за други градови кај можеш да најдеш такви камења, али ако одиш во Скопје некогаш помини кај Војо во Зоовивариум и ќе најдеш се што ти треба.