- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.286
- Поени од реакции
- 26.168
Сликата му беше линк од дневен весник. Ништо посебно. Само израз на фрустрација, бидејќи на чуварите можат само да им...
Сликата му беше линк од дневен весник. Ништо посебно. Само израз на фрустрација, бидејќи на чуварите можат само да им...
Работа во РЕК Битола, наместо 20к месечно, 40 и да дремат таму цел живот. Комплетно заслужија.За чуварите - унапредување, е најмалку што може да се направи.
ова објава е проследена до медиумите и МВР .
Друже сликата е дневниот весник Коха, од таму ја има линкувано Дарданот, не се возбудувај толку, тоа и му беше целта.ова објава е проследена до медиумите и МВР .
Очигледно имате админ кој е член на партија на власт и ја злоупотребува својата позиција во лични цели и за пресметка со неистомислници користејки службени документи од мистерство за правда чиј што вработен е .Пријавата нема да биде само за вашиот админ туку и за уредувачите на порталот.
Други времиња беа тие.Среќа што се погодиле толку добри чувари па не им ја згазиле грдата фаца туку ги оставиле живи. Смртна казна за копилињата е преблаго, браво за чуварите, гази додека можеш тие гниди не заслужуваат да дишат воздух.
Тепањето е премилозлив чин за убијци на деца.Во било која нормална држава да се случи вакво убиство никој не би имал проблем ако се примени секојдневно злоставување врз убијците,ама работата да не биде од чуварите,туку другите затвореници.Види ги колку се праведни.
Објавив слика од документ, бараат да ме стават на гилотина.
Претапани притворени лица , аа браво во ред е , така треба дури повеќе.
Ви реков дека не се прави држава со правила : Ни се може ... Ги штитиме своите ... Нека ги силуваат.
Вие смешки си правевте.
Приведениот има право на презумција на невиност , има право на одбрана , не смее да биде тепан , не смее да биде казнет без докази , судијата треба да биде објективен , а неговата етничка припадност да ја остави надвор од зградата на Судот , во судница е само судија кој ги знае законите на оваа држава , не се води по традицијата на одмазда.
Ако не биде вака , потоа никнуваат други работи.
--- надополнето: 24 мај 2012 во 17:03 ---
Други времиња беа тие.
Затвореници вежбајќи Јога.
Па јас не сум некој голем верник, нити знам кој е стар а кој нов завет. Јас си зборам за мене. Многу ми е гајле дали ќе ги применуваат тие правила или не. Јас никогаш не сум нападнал или удрил прв, а и не сум таков човек да се тепам мирен човек сум, избегнувам тепачки и не сакам да се тепам, затоа што тоа е примитивизам за мене и сите проблеми ги решавам на мирен начин. Но ако некој без причина биде нападнат, тогаш тие напаѓачите нема да ги прашувам зошто сум ги тепал кога ќе ги најдам.Че му кажам на чичо Иџет море.
Ја се водам по правилото : Очи за око , вилица за заб.
Христијаните не се водат по твоето правило , не ги учи погрешно , твоето правило е од стариот завет , а тоа не важи за христијаните. Пази ааа..
Се надевам дека у твоја фамилија ќе скинат некого на Рамазан и после само прати ме како ќе се бунам за нивната невиност (на убијците).nisto cudo kakva drzava e ovaa duri i ke gi namestat ni krivi ni duzni lugjeto. kako sto napravia so sopot i rastanski lozja.
ti e*am drzava li e ovaa poveke spomenici ima nego lugje. lugjeto umiraat od glad oni kradat spomenici od grcija historija filip aleksandrar i stavat niz grad.
resete si go svojot identitet posle ke napravime muabet.
macedonia is greek. cel svet toa taka go znae. a vas cel svet ve znae kako fyrom.
133 држави за тебе се ништо? За кој цел свет зборуваш? Некој твој измислен свет?nisto cudo kakva drzava e ovaa duri i ke gi namestat ni krivi ni duzni lugjeto. kako sto napravia so sopot i rastanski lozja.
ti e*am drzava li e ovaa poveke spomenici ima nego lugje. lugjeto umiraat od glad oni kradat spomenici od grcija historija filip aleksandrar i stavat niz grad.
resete si go svojot identitet posle ke napravime muabet.
macedonia is greek. cel svet toa taka go znae. a vas cel svet ve znae kako fyrom.
Ти си последниот човек на планетата кој може да збори за праведност и објективност. Иди во подрум и гледај ме на тв на денот кога ќе ги судат. На транспарентот со големи букви ќе напишам Дарди е во подрум, Дарди ништо не знае.Види ги колку се праведни.
У која дупка беше ти на денот кога 10 лица се пуштија од притвор сосем невини ?Ти си последниот човек на планетата кој може да збори за праведност и објективност. Иди во подрум и гледај ме на тв на денот кога ќе ги судат. На транспарентот со големи букви ќе напишам Дарди е во подрум, Дарди ништо не знае.