Исто како семејството на Јаким.пријави се во Биро за вработување.
Протестите не се залудни и да се тие 3ца убијците ... Имаше други (10-13) на кои им се лепеа имиња и дела за кои немаат врска.Искрено сакам одговор сега од тебе ... дали ако ги осудат и се докаже сетоа тоа и криви дека се и конечно значи кога ќе бидат осудени дали ќе се покаеш што си бил на протестите ? и ќе ти биде криво малце , што си се обидел да браниш такви монструми ?
Што е со нив.Исто како семејството на Јаким.
супер сите ке не снема и едни и другиНе нема да се плашам , ако знам дека и тие ќе го јадат 10 месеца затвор.
Но ако знам дека ИМ СЕ МОЖЕ , е тогаш страв ќе ми е , може и да не ми е страв , ако МИ СЕ МОЖЕ да им се одмаздам лично.
На следниот сличен напад како тој во Кисела Вода ... повторно ќе биде хавуз ... пошто тој обичниот албанец ќе рече : Џабе што ќе ги најдат напаѓачите , тие и онака нема да бидат казнети пошто се штитени од своите. , дај да преземеме правда у свои раце.
Те ти каква порака праќа ваквата судска одлука , ја прехранува крвната одмазда.
Од една страна ги охрабрува едните да напаѓаат знаејќи дека ќе поминат со условни , а другите ќе ги охрабри да се одмаздат , знаејќи дека напаѓачите не ќе се казнат.
ТОЧНОСуспендираните чувари од битолскиот затвор треба да добијат пофалници од македонскиот народ. Тие монструми што ги чуваат не треба живи да излезат од затвор.
И тие останаа извисени и оштетени, како што ќе останат чувариве во битолскиот затвор.Што е со нив.
momentalno ravotat vo gradezni firmi po skopje i kumanovoВо Влада се моментално , министри и директори.
problem ?
Дарданеља, имале среќа твоите јајоглавци во затворот во Битола што поминале само со ќотек, можеле и да им дадат по едно јаже/ортома, пластична кеса или пак кофа со вода колку да се замијат малце ...........Протестите не се залудни и да се тие 3ца убијците ... Имаше други (10-13) на кои им се лепеа имиња и дела за кои немаат врска.
Протестот дојде како предупредување : судете праведно ... а не политички.
Излегоа и од албанската партија на власт , и гарантираа дека нема да дозволат да се казнат невини лица. Овој пат им поверував , им поверував и за тоа дека ќе ги казнат битолските чувари ... ако не успеат со чуварите , тогаш нема шанси да им верувам ни за другото.
Сега си чекам до започнување на процесот.
--- надополнето: 24 мај 2012 во 02:25 ---
Што е со нив.
ова легално е ???
Ни се може.ова легално е ???
мислам ваков документ да се покажува во јавност???
конечно си призна дека сте сељачана тешка цела нација !! среќен сум меѓу првите си што признавашНи се може.
problem?
Мислам дека е нелегално. Сега треба да се потегне и да се стигне до тие што го објавиле јавно документов па и истите тие да добијат суспензија, ако незнаат од каде да почнат за да се дознае целиот ланец еве нека почнат од дарданија кои верувам ќе пее како пиле (орле).ова легално е ???
мислам ваков документ да се покажува во јавност???
Да господине. Мислам дека имаме проблем.Ни се може.
problem?
За изнесување на вакви документи во јавност(сепак форумов е јавен, секој може да го следи/гледа) законски гледано се оди во ќорка т.е. во апс, друже Дарданеља !Ни се може.
problem?