Нашата песна според некои ескперти е НАЈДОБРАТА на оваа Евровизија!Говорја за утре, а Албанија и Русија бјаха вчера. И вашето не е кој знае какво, но ние сигурно ште ви дадем точки в'преки това. Всекоја година това казвате и накраја и двете страни са в'н от финала. Истината е, че за да стане нешто или требва да се подаржаме или да пратим некоја извонземна песен дека да се хареса на цела Европа за да се стигне до финал како 2007 со песната Вода и вашата Каролина Гочева, а таму парите веке си знаат кој ке победи оште от миналата година.
Како глас Калиопи е добра, но просто песната не е мој стил. Инак и според мен Вода е много по-добра от тази и за това казвам, ке трјабва да се прати извонземна песна да се пласира некоја от 2те страни.Нашата песна според некои ескперти е НАЈДОБРАТА на оваа Евровизија!
Секако,ако се цени глас,харизма како и сценски настап а не гео-политика.Секој си гледа за неговата држава,ама јас и да не сум од Македонија,Калиопи би ја бодрел затоа што на кој и да дадеш од тие претставници а камоли на вашата Софи да ја отпее црно и бело,ќе ја направи каша,чорба едноставно!
Не е за секој евровизија...
За вас,мислам дека најдобра песна како и сценски настап(мислам дека беше) Вода песната, онака нешто "митреле ии митреле " се спомнуваше како и наордни инструменти и тогаш за прв пат нешто убаво и одкај вас да ми влезе во уво!
Вие треба да го пратите Графа , или Марија Попова.Говорја за утре, а Албанија и Русија бјаха вчера. И вашето не е кој знае какво, но ние сигурно ште ви дадем точки в'преки това. Всекоја година това казвате и накраја и двете страни са в'н от финала. Истината е, че за да стане нешто или требва да се подаржаме или да пратим некоја извонземна песен дека да се хареса на цела Европа за да се стигне до финал како 2007 со песната Вода и вашата Каролина Гочева, а таму парите веке си знаат кој ке победи оште от миналата година. Тоа са факти инак денес не Азербајджан, а Швеција, които бјаха сочени за фаворити штеше да е домакин. Все пак тоа е лично мое мислене и аз ке ви подкрепја утре со 1 глас, а п'к каквото сабја покаже.
Поли Генова дефинитивно! Таа девојка може да им однесе победа на бугаритеВие треба да го пратите Графа , или Марија Попова.
А сега ми текна, дефинитивно Poly Genova! Зошто не пратите некој кој може да направи БУМ на сцена?
Не дека Софи е лоша, напротив, ама некако во споредба со овие кои ги кажав, не ми е баш "тешка категорија" .
Да, имаат квалитетни пејачи (копам по другиве земји често, да видам што музика ќе ми се допадне), и мислам дека лани налетав на песна од Poly Genova. Кој глас човечеПоли Генова дефинитивно! Таа девојка може да им однесе победа на бугарите
ХХххх дајте пратете Преслава или Ивана,мислам дека тие ќе ве извлечат онака само по разголени пратете гиПоли беше миналата година и пак ништо, а песната беше супер. Маријана Попова с'што беше и тја имаше с'штата с'дба. Кој и да пратим е все с'штото с изклјучение на 2007. И сега се надевам нешто да стане. На мен песната на Софи ми харесва, но Вода е много по нагоре.
Лека ноќ, и со среќаЛека вечер! Каквото и да стане утре светот не св'ршва с Евросонг освен, ако пак не ни удари некој земjoтрес по тоа време (в кр'г'т на смешката до колку може с тоа да се смеем)
А превод за некој што не знае шпански, и што е толку посебен твитов?LuisJa @dj_chiqui
A mí de Eurovisión lo único que me gusta es cuando va a votar la Antigua República Yugoslava de Macedonia
Мислам дека нема да влезе, песната е досадна.Сакам да прашам некој што е упатен со песните од утрешното финале што мислите дали утре Нина Бадриќ ќе влезе во финале,каква и е песната?