Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.926
Поени од реакции
16.214
Јеп, притоа зборуваше на српски. Just saying...
После мечот од 1/2 финалето, имаше изјава на Перо, првиот дел од изјавата му беше дадена на српски, а потоа кога и се обраќаше на македонската јавност, ја даде на македонски. :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
После мечот од 1/2 финалето, имаше изјава на Перо, првиот дел од изјавата му беше дадена на српски, а потоа кога и се обраќаше на македонската јавност, ја даде на македонски. :)
Сепак, македонски новинар да интервјуира српски кошаркар, која е шансата тој да зборува на македонски? Не е Перо ни прв ни последен, не ме сфаќајте погрешно, не сум патриот-националист и не зазедов став дека тоа што рекол ФИРОМ е погрешно.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.432
Поени од реакции
114.085
Ете прееска на Спортклуб Перо даде изјава во која рече дека бил приморан да каже ФИРОМ. Џабе плукате по човекот, да не се повторувам сега пошо се изјаснив пред некој ден.
Пола од тие што го плукаат имаат бугарски пасоши и пола идат на одмор во Грција и глумат патриоти, тоа се квази патриоти, ама ги сфаќам до негде, таков народ сме, да можеме живи ќе се изедеме меѓу себе.

Ова со одморов у Грција да не ме сфатите погрешно одете си на одмор каде сакате јас само како пример го дадов.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Крајот го краси делото, рекле старите....поготово 10тата секунда:love:

mandak

матапрчо
Член од
26 март 2009
Мислења
799
Поени од реакции
525
хоохохохох хихихих ме изнасмеа бил приморан хахаха леле бе а што ако му речеа да го ебат во газ??? перо мора да те онадиме од позади или нема играње ама нема ама перо или или нема трето После ебање нема каење се посра тој сега колку што сака нека се бламира!

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Како бил приморан?

1.Немало да игра финале
2. Раскинување на договор
3.Парична казна
4.Кастрирање
4.Бесење
5.Колење
6.Закани по живот на блиски
7.друго

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Сепак, македонски новинар да интервјуира српски кошаркар, која е шансата тој да зборува на македонски? Не е Перо ни прв ни последен, не ме сфаќајте погрешно, не сум патриот-националист и не зазедов став дека тоа што рекол ФИРОМ е погрешно.
Која е можноста воопшто да знае македонски тој српски кошаркар?

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Вие сте луди човекот да си направи проблеми на професионален план за нешто што нашите политичари и КФМ го прифаќаат како факт а тоа е дека Македонија е заведена како ФИРОМ во сите интернационални организации.

Тоа што нашиве политичари пробуваат да не внесат во НАТО како ФИРОМ не ви смета,али тоа што Антич рекол ФИРОМ на спот на ФИБА кај што сме заведени како ФИРОМ и настапувавме како ФИРОМ се додека не направија нешто кошаркарите па не го сменија во F.Y.R Macedonia тоа ви смета.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Дали некој примети дека Антиќ им порача на сите критичари „ДА УМРАТ“ ... смее ли капитен на репрезентација да каже нешто такво???

http://www.mkd.mk/33648/sport/nov-gaf-na-pero-antic-site-sto-zboruvaa-pogresno-neka-umrat/
Не знам дали смее или не смее ама сигурно знам дека на форумов е забрането спамирање и рекламирање сајтови. Цело време те гледам пастираш линкови од сајтов. Прекини или ќе следуваат санкции.

И да, повеќе сакам ваков капитен без влакна на јазикот отколку некој лизни - мазни.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Перо скроз одлепил,колку и да го поштувам/вав ..ама дали од слава или незнам што,одлепи..ПЕРО ВРАТИ СЕ У РЕАЛНОСТ!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom