Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.680
Ауу леле еј пеер јак си. Абе мрш таму, ми се сере од вас.
Тогаш не навивај за македонија, бидејки има фиромци во составот.
Само знам кој ќе е ѕверот на лето.. јунакот македонски. Ебате народот. И не тролај више на темава.
Шо не е јасно бе?
Имаш нешо у врска со темава да кажеш, ти се дискутира или имаш проблем со мене?

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Шо не е јасно бе?
Имаш нешо у врска со темава да кажеш, ти се дискутира или имаш проблем со мене?
Па ме испровоцира. „Баш сакам да ги поздравам“ :rolleyes: Ајде да видиме дали ќе ги поздравиш. Едноставно сватете дека тоа е реалноста. А тоа е дека неможеш да се буниш против Перо, можеш само до политичарите кои вака не крстија.
П.С. Глава ставам дека вие што го плукавте Перо, ќе ви биде најголем херој во Венецуела. А ти како што кажа дека сакаш да ги поздравиш, значи автоматски нема веќе да навиваш за Македонија. Ај баш да видиме :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.680
Па ме испровоцира. „Баш сакам да ги поздравам“ :rolleyes: Ајде да видиме дали ќе ги поздравиш. Едноставно сватете дека тоа е реалноста. А тоа е дека неможеш да се буниш против Перо, можеш само до политичарите кои вака не крстија.
П.С. Глава ставам дека вие што го плукавте Перо, ќе ви биде најголем херој во Венецуела. А ти како што кажа дека сакаш да ги поздравиш, значи автоматски нема веќе да навиваш за Македонија. Ај баш да видиме :)
И мене Перо ме испровоцира со тоа што го кажа, па мојата реакција е таква ко што е. Јас секогаш ќе бодрам наши репрезентации, поради поединец јас сигурно нема да мразам цела репрзентација, само што тој поединец ќе нема да биде мој херој ко претходно што бил. Он фрли огромна дамка, кажав и претходно можеш да се навратиш на моите постови наназад, за да ја избрише таа дамка он ќе треба многу работи да направи за да ја снема или се заборави.
За мене он изреагирал на кукавички начин, подмолно, се погазил сам себе, не погазил нас како македонци, направил нешто што најмалце сум очекувал од него. Ваков испад повеќе можеше да се очекува од Илиевски поради тоа не знам дали се сеќаваш он многу пати претходно одбивал повици на нашата репрезентација, ама неговиот кош против Литванија направи тоа да се заборави комплетно.

Не ме интересираат политичарите, ама воопшто зашто навреда е да ги ставиш у ист кош со спортистите.

Спортистите да, се наши амбасадори насекаде низ светот и придонесуваат директно или индиректно за промоција на државата. Криво ми е што Перо ни даде автокош, премногу криво ми е. Ама тоа не можам да му го заборавам, ме копка.

За да подобро се објаснам, се чуствувам ко играч од тимот за кој ја навијам направил трансфер у најомразениот ривал.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
za miljon godisno ima da ja mocate makedonija i da zaboraite od kaj ste,kenjate sea ali koa ke imate deca i familija so zavisat od vas ne firom gzot ke go daete.....pred da osudite nekoj zaprasajte se sto vie imate napraeno za makedonija osven toa sto trollate deka ste makedonci....

Член од
18 ноември 2008
Мислења
6
Поени од реакции
1
И Дарко Панчев беше професионален спортист и него му правеа проблеми грците при влез во Атина (со Црвена Ѕвезда порано) па пак влегол таму како Македонец по долго задржување и водење на таа битка. На крај и 2 гола за успомен им даде плус кога сакале интервју да му земат рекол како можете да земете интервју на човек кој не постои (бидејки предходно го негирале истиот). Е тоа ти е човек со достоинство, храбар човек и голем професионалец.. Антич очигледно дека не е тоа.

Не боли странец да не нарече ФИРОМ многу-многу ама својот кога ќе го направи тоа :mad:
bravo be caru da ne go napisheshe ova ja ke go pishev
--- надополнето: 18 мај 2012 во 19:27 ---
И Дарко Панчев беше професионален спортист и него му правеа проблеми грците при влез во Атина (со Црвена Ѕвезда порано) па пак влегол таму како Македонец по долго задржување и водење на таа битка. На крај и 2 гола за успомен им даде плус кога сакале интервју да му земат рекол како можете да земете интервју на човек кој не постои (бидејки предходно го негирале истиот). Е тоа ти е човек со достоинство, храбар човек и голем професионалец.. Антич очигледно дека не е тоа.

Не боли странец да не нарече ФИРОМ многу-многу ама својот кога ќе го направи тоа :mad:
bravo be caru da ne go napisheshe ova ja ke go pishev
--- надополнето: 18 мај 2012 во 19:31 ---
bo mccalebb e pogolem makedonec od tebe antik!!!!!!!
--- надополнето: 18 мај 2012 во 19:51 ---
celta na antic mu beshe da se pokaze za da moze da potpishe milionski dogovor!!on ne misli na makedonija...misli na negovata familija i za sebe da ima podobar zivot so toa sto ke ima pari!!!toa e toa..
nego parite go pravat sreken.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Добро бе кој будала сакате да мисли на Македонија? Државава е 0, беда, и самите гледате што се случува и какви криминални дубари не опкружуваат секојдневно, доведени сме на ниво на Авганистан и проповедате патриотизам ко демек ако сте биле вие, ќе сте фрлеле во вода милион и пол евра само за Македонија <33333333333 Аплауз

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Смешното е што 80% од вие што го напаѓате човекот, да ви дадат толку пари има на челото ФИРОМ да си напишете и плус ќе им оставите реденка да ви прават Грците ако сакаат.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.824
Смешното е што 80% од вие што го напаѓате човекот, да ви дадат толку пари има на челото ФИРОМ да си напишете и плус ќе им оставите реденка да ви прават Грците ако сакаат.
Кој како
--- надополнето: 18 мај 2012 во 22:24 ---
za miljon godisno ima da ja mocate makedonija i da zaboraite od kaj ste,kenjate sea ali koa ke imate deca i familija so zavisat od vas ne firom gzot ke go daete.....pred da osudite nekoj zaprasajte se sto vie imate napraeno za makedonija osven toa sto trollate deka ste makedonci....
Демек фамилијата од глад ќе му умри? Да не нема пари Перо?

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Кој како
--- надополнето: May 18, 2012 8:24 PM ---

Демек фамилијата од глад ќе му умри? Да не нема пари Перо?

otkazi se od zivotot za imeto na drzavata vo koja samo cekaat prilika da te poserat i da te butnat. da bides podole od niv.....ahhh breee

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.824
А зашто да нема уште толку,ако му се пружа шанса?!
Нека има бе....не реков јас да нема. Само смешни се муабетите - шо има врска нека речи пари ќе си земи за тоа фамилијата треба да ја прехрани и слично.
--- надополнето: 19 мај 2012 во 13:27 ---
otkazi se od zivotot za imeto na drzavata vo koja samo cekaat prilika da te poserat i da te butnat. da bides podole od niv.....ahhh breee
Истото од погоре

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Колку за инфо сега видов репортажа на Спорт Клуб и Перо кажа дека бил приморан да каже фиром и дека трофејот го посветува на цела Македонија.

Така да хејтери. .!.
Јеп, притоа зборуваше на српски. Just saying...

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Тие што го познаваат Перо лично знаат дека типот у нормални услови нема теоретски шанси такво нешто да каже.

Па уште и 30 страни глуматање патриотизам. :facepalm:
Што вика Ајсбој, за една годишна плата на Перо има на чело Фиром да си истетовирате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom