Alan Wake

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Играва ствара зависност, да седнеш да ја играш додека не ја свртиш не стануваш. А крајот си е баш за прашалници.

Некој викаат дека е заради некоја серија Twin Peaks, некој викаат заради токму тоа да го држи алан разбуден во текот на цела приказна. Трета теорија е дека таа бабичката ги остава насекаде. Кузнае што е :)

tumblr_lnvvueuSsj1qcj56b.png

Ачивментот кој се добива откако ќе се соберат сите термоси (или пак само првиот) се вика "Damn Good Cup of Coffee", што е чест цитат од агентот Дејл Купер од серијата Twin Peaks. Така да скоро сигурна е поврзаноста помеѓу термосите и таа серија, а впрочем и дел од идејата за оваа игра е земена од Twin Peaks.

Ачивментот кој се добива откако ќе се соберат сите термоси (или пак само првиот) се вика "Damn Good Cup of Coffee", што е чест цитат од агентот Дејл Купер од серијата Twin Peaks. Така да скоро сигурна е поврзаноста помеѓу термосите и таа серија, а впрочем и дел од идејата за оваа игра е земена од Twin Peaks.
Иначе тој цитат е реклама за кафето на Линч. :pos:

Играва е оптимизирана -12 исто ко што беше GTA IV кога излезе...

При крај на 3та епизода сум... освен што визуелно изгледа многу реално и повеќе од прекрасно, не можам да кажам многу други пофални зборови... Ептен е направена ко серија. + Ќе бидам искрен, тешка ми е :D Има делчиња кај што умирам преку 10 пати... ама тоа е пошо неам трпение. Не ми е којзнае колку игрива но има моменти кога се заборавам.

При крај на 3та епизода сум... освен што визуелно изгледа многу реално и повеќе од прекрасно, не можам да кажам многу други пофални зборови... Ептен е направена ко серија. + Ќе бидам искрен, тешка ми е :D Има делчиња кај што умирам преку 10 пати... ама тоа е пошо неам трпение. Не ми е којзнае колку игрива но има моменти кога се заборавам.

Тешка ти е само дека се плашиш.

nn8pll.jpg

Се стопли времето, па ми текна дека имам маица :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
многу дијалози има во играта,,,а да ги прескокнувам не е тоа тоа,,, не е за мене ова

Каснам малце со коментар, али сепак ќе пишам.

Играва е премногу overrated.

На сила ги изиграв првите 3 епизоди и пошто апсолутно ништо не се смени во гејмплејот кој и онака е преглуп - се откажав и ја избришав. Приказната е добра, да. Ама не до толку за да го надокнади ужасниот гејмплеј.
И башка оптимизацијата и' е мизерна.

Каснам малце со коментар, али сепак ќе пишам.

Играва е премногу overrated.

На сила ги изиграв првите 3 епизоди и пошто апсолутно ништо не се смени во гејмплејот кој и онака е преглуп - се откажав и ја избришав. Приказната е добра, да. Ама не до толку за да го надокнади ужасниот гејмплеј.
И башка оптимизацијата и' е мизерна.

Само приказна има играва, ништо друго. Подобро цела да ја изгледаш на јутуб одколку да ја играш.

Само приказна има играва, ништо друго. Подобро цела да ја изгледаш на јутуб одколку да ја играш.
Па тоа и се решив да го направам. Ќе ги прескокнам деловите со тепање и трчање низ шума и ќе заштедам неколку саати.

Па тоа и се решив да го направам. Ќе ги прескокнам деловите со тепање и трчање низ шума и ќе заштедам неколку саати.

И што ќе направиш со тие неколку саати? Ќе организираш хуманитарна акција за собирање средства за деца без раце?
Како можеше да спомнеш штедење часови во гејминг подфорум, незнам. Ефтино рационализирање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom