LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Само да се најавам дека ќе ви се придружам на темава за некое време :)
Само да завршам со The Wire, уште сезона ипол и и се пуштам на Lost. Според тврдењава за недела-две би требало да ја изгледам :)
На условна си во следниве две недели :)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.396
Поени од реакции
25.219
Само да се најавам дека ќе ви се придружам на темава за некое време :)
Само да завршам со The Wire, уште сезона ипол и и се пуштам на Lost. Според тврдењава за недела-две би требало да ја изгледам :)
Ти љубоморам, озбилно :(

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ти љубоморам, озбилно :(
Није тај филинг.....мислам дека сите спојлери ги знам за серијава, кој умира, кој не, како ќе заврши.....ама сепак морам да ја изгледам.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Није тај филинг.....мислам дека сите спојлери ги знам за серијава, кој умира, кој не, како ќе заврши.....ама сепак морам да ја изгледам.
Не се секирај, не се толку битни спојлерите во Lost. Еве на пример, ништо не би ти значело ако ти речам дека Островот е тапа (метафора, буквално, ниту едно?) :) И да, и јас ти љубоморам.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Сега после спојлерите, кој сака да ја гледа нека се фокусира на карактерите. Нема серија во која карактерите се толку добро обработени како LOST, ни приближно. Толку време им е посветено а тоа воопшто да не пречи во дејствието, напротив, да се надополнува со него.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Mхм,те разбирам тоа,чистилиштето е прикажано како црква(малку расистичко кон Саид :pos:) заедно со нивните флешови,сето тоа не се случило,они се чекаа(во случајов бараа) меѓусебно со душите - тоа ми е јасно,само ме бунеше тоа што ако дел од нив се мртви предходно како би продолжиле дејствата што се случуваа на островот..ама изгледа дека не сите од нив умреле на островот.Jас па се си мислев дека сите умреа на островот заедно и затоа не ми се совпаѓаше..како и да е појасно ми е сега :)
"Црквата" не е класична црква туку е склоп од сите религии, убаво е прикажано во последната епизода. А не ќе да е лошо да ја изгледаш пак 6та зашто не си ја сватил како што треба.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
А бе да ама ништо не може да го покрие фактот дека во светлината ги води тип кој се вика Christian Shephard :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
А бе да ама ништо не може да го покрие фактот дека во светлината ги води тип кој се вика Christian Shephard :)
Епа подобро звучи (или "поточно") одколку тој да се вика Аби Ахл Џихад :)

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
"Црквата" не е класична црква туку е склоп од сите религии, убаво е прикажано во последната епизода. А не ќе да е лошо да ја изгледаш пак 6та зашто не си ја сватил како што треба.
Да бе озбилно,не беше христијанска црква..се сеќавам на еден од прозорците на цркавата во повеќе бои имаше еврејско,муслиманско и христијанско знакче,баш на сцената кога Christian зборуваше со Џек..поминато е бааѓи време од кога ја гледав и не се сеќавам убаво :)

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Сега ми текна дека денес е јубилеј - поминаа точно две години од последната епизода. Да прославиме со песна:

Бонус трака:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
letovo ja gledam pak cela
Изгледај ги сите EXTRA епизоди (околу 10тина се, по 45 минути) исто ко да си ја гледал цела епизода и плус коментар во позадина со објаснувања.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
Изгледај ги сите EXTRA епизоди (околу 10тина се, по 45 минути) исто ко да си ја гледал цела епизода и плус коментар во позадина со објаснувања.
full hd sea....da pomine ispitna spustam roletnite i ne izlagam od doma :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Сега ми текна дека денес е јубилеј - поминаа точно две години од последната епизода. Да прославиме со песна:

Бонус трака:

Некој имаше направено видео со одговори на сите прашања во песнава

Kajgana Shop

На врв Bottom