Најверојатно само на европскиот сервер, гледам многу се жалат од истиов проблем на официјалниот форум на Diablo 3 и на сите им се случило во последниве 24 часа.Не е важно дали користите автентикатор или дали сте играле public или не - во моментов секој акаунт може да биде хакнат.
Online-only е за да може да го контролираат они drop-от на ајтеми и да си лапаат пари од трансакциите.А као ја направиле играва online-only за да нема хакери/читери/ботови/пирати.. ко да не сфаќаат дека продавањето предмети од играта за вистински пари е најголемиот поттик за криминалците![]()
95% ќе ми вратат се што е сјебано, а до тогаш ќе си играм нов херој од 0.Не ми е јасно како може да бидете смирени ако ви го хакнат акаунтот на СИНГЛ ПЛЕЕР ИГРА!!!!
Мене така - би ги пцуел Близард до миљон и назад и никогаш повеќе НИ ДЕНАР не би дал за нивна игра.
Не ми го пробиле пасвордот, туку имало некој баг/пропуст преку аукциската куќа, читав, има некои финти што треба да ги закрпат. На многу им се случило во исто време на ист начин. На некој дури и додека играл.brat menjaj passwordi,scaniraj kompjuterot....mene demon hunterot ako mi go haknat i tolku.....
Ќе вратат 100%, ама дотогаш треба да гејмаш од почеток место со омилениот лик...срање во боја ебате.Не ми го пробиле пасвордот, туку имало некој баг/пропуст преку аукциската куќа, читав, има некои финти што треба да ги закрпат. На многу им се случило во исто време на ист начин. На некој дури и додека играл.
А и 98% ќе ми вратат се како што си било.
4ца од 5 ми се омилени, немам проблемЌе вратат 100%, ама дотогаш треба да гејмаш од почеток место со омилениот лик...срање во боја ебате.
Не се секирај брат 10000% ке ти вратат све до последно како што ти било.Ја го имав истиот проблем само на WoW и во најбрз можен рок ми вратија се...4ца од 5 ми се омилени, немам проблем![]()