Да, еве пред пола минутка пак здрма ...имаше сеа пак?!?!?!
Може ние што сме у куќа не осеќаме нишо. Дури и кучето еве го до мене спие... не се ни мрдна...а он на секој шум реагира, што дури и го нема. хмммм. Ај боље шо не осетив ни еден...и доста беа . душа неам од земјотрес.Добро бе луѓе кај живеете вие?
Ја нишо не осеќам,а од Скопје сум. Којзнае дали сме на иста планета.
Немаш гајле бре....далеку е земјотресот....гледаш дека епицентарот е тој,не е сменет.....можеш мирно да спиеш.Колку сум утепан неам спиено 2 дена а шубе ми е сега да легнам
аман беее! -.-Немаш гајле бре....далеку е земјотресот....гледаш дека епицентарот е тој,не е сменет.....можеш мирно да спиеш.
А вие останатите форумџии бидете на готовс.....бидејќи рибава моја(сеизмометарот) се залета со главата у стаклото(не ќе да е на арно)....гарант ќе дрма уште неколку пати макар и ситно.
хахахха он да спие мирно ...а ние? не ! хехехехехНемаш гајле бре....далеку е земјотресот....гледаш дека епицентарот е тој,не е сменет.....можеш мирно да спиеш.
А вие останатите форумџии бидете на готовс.....бидејќи рибава моја(сеизмометарот) се залета со главата у стаклото(не ќе да е на арно)....гарант ќе дрма уште неколку пати макар и ситно.
Де бе Капино овај Калино или Капина си,земјотрес ко земјотрес ке си здрма малку,среќа што не е некој силен.Може ние што сме у куќа не осеќаме нишо. Дури и кучето еве го до мене спие... не се ни мрдна...а он на секој шум реагира, што дури и го нема. хмммм. Ај боље шо не осетив ни еден...и доста беа . душа неам од земјотрес.
викаш до моето е ? хммм све е можно ...е моето го скина синџиро и забега
Информации утре после 8. Се знае работно време у европска унија.Усетен уште един силен трус, но послаб от този во 2 часот. Нема се уште информации.
Ја сум у куќа и најмал страв ми е земјотрес. Да сум во зграда би се плашел.Може ние што сме у куќа не осеќаме нишо. ...душа неам од земјотрес.