ЗЕМЈОТРЕС!

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
Ме фати у веце на неподготвено, си викам не сум толку дебел да се таласам :/

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Усетен уште един силен трус, но послаб от този во 2 часот. Нема се уште информации.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
хехе и така не планирав да спијам.... O.O

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
Колку сум утепан неам спиено 2 дена а шубе ми е сега да легнам :unsure:

Kapince

Cameleon
Член од
14 мај 2012
Мислења
45
Поени од реакции
36
Добро бе луѓе кај живеете вие?
Ја нишо не осеќам,а од Скопје сум. Којзнае дали сме на иста планета.
Може ние што сме у куќа не осеќаме нишо. Дури и кучето еве го до мене спие... не се ни мрдна...а он на секој шум реагира, што дури и го нема. хмммм. Ај боље шо не осетив ни еден...и доста беа :(. душа неам од земјотрес.:cautious:

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Колку сум утепан неам спиено 2 дена а шубе ми е сега да легнам :unsure:
Немаш гајле бре....далеку е земјотресот....гледаш дека епицентарот е тој,не е сменет.....можеш мирно да спиеш.

А вие останатите форумџии бидете на готовс.....бидејќи рибава моја(сеизмометарот) се залета со главата у стаклото(не ќе да е на арно)....гарант ќе дрма уште неколку пати макар и ситно.

Ако погодува рибава,ќе ја тренирам за европското....кој го е*е октоподот и ламата.:pos:

S

Sheldon Cooper

Гостин
Немаш гајле бре....далеку е земјотресот....гледаш дека епицентарот е тој,не е сменет.....можеш мирно да спиеш.

А вие останатите форумџии бидете на готовс.....бидејќи рибава моја(сеизмометарот) се залета со главата у стаклото(не ќе да е на арно)....гарант ќе дрма уште неколку пати макар и ситно.
аман беее! -.-

Kapince

Cameleon
Член од
14 мај 2012
Мислења
45
Поени од реакции
36

хахахха он да спие мирно ...а ние? не ! хехехехех

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Може ние што сме у куќа не осеќаме нишо. Дури и кучето еве го до мене спие... не се ни мрдна...а он на секој шум реагира, што дури и го нема. хмммм. Ај боље шо не осетив ни еден...и доста беа :(. душа неам од земјотрес.:cautious:
Де бе Капино овај Калино или Капина си,земјотрес ко земјотрес ке си здрма малку,среќа што не е некој силен.

Легнете да спиете и верујте нема да осетите ништо. Барем ја спијам ко топ.

S

Sagan

Гостин
Усетен уште един силен трус, но послаб от този во 2 часот. Нема се уште информации.
Информации утре после 8. Се знае работно време у европска унија.
Може ние што сме у куќа не осеќаме нишо. ...душа неам од земјотрес.:cautious:
Ја сум у куќа и најмал страв ми е земјотрес. Да сум во зграда би се плашел.

Kajgana Shop

На врв Bottom