Champions league final 2012, Баерн Минхен - Челзи, 19.05.2012, Arena Munchen

• Креатор на темата Креатор на темата Mario Gómez
  • Време на започнување Време на започнување

Победник?

• Баерн во регуларно време

Гласови: 99 46,9%
  • Челзи во регуларно време

Гласови: 65 30,8%
  • Баерн по продолженија

Гласови: 12 5,7%
  • Челзи по продолженија

Гласови: 10 4,7%
  • Баерн на пенали

Гласови: 6 2,8%
  • Челзи на пенали

Гласови: 19 9,0%

• Вкупно гласачи
    211
  • Гласањето е завршено на .
APgPs.gif

Кој е овој што трча полугол?

Шевченко ...

Што требаше некоја екипа да победи 5:0 па да кажевте ете браво навистина победија? Па финале е ова нормално е нијанси да одлучуваат.

Аман па и вие што се запнавте на секој хејт-мислејне да вратите. Тепавте, освојвте титула, добивте честитки од противниците и од фер љубители на фудбалот и тоа е. За начинот може многу да се филозофира но на крај резултатот е во ваша корист. Радувајте се на титулата и остајте ги веќе хејтерите, искрено ви кажувам. (y)

кажете им на оние шо се јачале уназад 10 страни дека темава не е за барселона,реал и тоа кој од нив колку титули имал и кај им се...мора во секоја тема да се вмешаат и да ја расипат :гомце:

Каков е тој шампион кога е 3ти во својот град и 6ти во лигата???
2993299dbe41fb50264d4f7a8558b3f6.jpg

LONDON IS RED AND IT ALWAYS WILL BE - ама тоа е друга приказна за која немам време да ти објаснувам. Радувајте се додека можете. Поздрав!!!

Chelsea-Champions-League-2012.jpg

joecolemuwach.gif

Честитки за челси и баерн, супер финале.

Баерн ја има поддршката на неутралците што е и очекувано после полуфиналните натпревари. Всушност и мене ми се една од омилените екипи последниве години така да и мило ми е а и не што Баерн - Челзи го играат ова финале.

Тежок натпревар Баерн ќе доминира а Челзи ќе издржи 120 минути. Сега нема да биде Тери да утне пенал.
П.С Знам дека звучам ко Ванѓа :cautious:
nigga you sound like vajgna :D

Логично кога германска екипа шутрира пенали треба германец да шутира.
Швајни не го гледаше пеналот на Робен немал нерви. Играч што нема нерви да гледа пенал треба да го реши наптреварот? ....
Требаше Лам да шутира. Капитенски можда и ќе ја решешe
Инаку еве зошто Робен утнал :D
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...-he-would-miss-penalty-for-Bayern-Munich.html

i po osvojuvanjeto na ls nikoj ne e bas sreken vo celzi :)
za avramovic ova se malku tituli
drugba napusta
a isto i tores
:)

Логично кога германска екипа шутрира пенали треба германец да шутира.
Швајни не го гледаше пеналот на Робен немал нерви. Играч што нема нерви да гледа пенал треба да го реши наптреварот? ....
Требаше Лам да шутира. Капитенски можда и ќе ја решешe
Инаку еве зошто Робен утнал :D
http://www.telegraph.co.uk/sport/fo...-he-would-miss-penalty-for-Bayern-Munich.html

Не мора ова да значи, ако добро памтиш летото Уругвај кога отиде на пенали против Аргентина и Муслера не гледаше како шутираат пенали неговите, чекаше реакција од публиката :) Може и некој вид на суеверие е.

торес изјавил дека не е среќен, сакал да игра за финалето.
не верувам да си оди оти ова во афект го има речено :)

i po osvojuvanjeto na ls nikoj ne e bas sreken vo celzi :)
za avramovic ova se malku tituli
drugba napusta
a isto i tores
:)

Па ај да се откаже Абрамович сега кога земаа ЛШ, доста е. За Дрогба се знае уште од почеток на сезона дека можеби ќе си оди. А Торес не рече дека сака да си оди од Челзи туку дека сака да збори и да види кои се плановите на клубот за него во иднина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom