- Член од
- 7 јули 2010
- Мислења
- 1.695
- Поени од реакции
- 828
Шевченко ...
Кој е овој што трча полугол?
Шевченко ...
Кој е овој што трча полугол?
Аман па и вие што се запнавте на секој хејт-мислејне да вратите. Тепавте, освојвте титула, добивте честитки од противниците и од фер љубители на фудбалот и тоа е. За начинот може многу да се филозофира но на крај резултатот е во ваша корист. Радувајте се на титулата и остајте ги веќе хејтерите, искрено ви кажувам.Што требаше некоја екипа да победи 5:0 па да кажевте ете браво навистина победија? Па финале е ова нормално е нијанси да одлучуваат.
Каков е тој шампион кога е 3ти во својот град и 6ти во лигата???
LONDON IS RED AND IT ALWAYS WILL BE - ама тоа е друга приказна за која немам време да ти објаснувам. Радувајте се додека можете. Поздрав!!!
nigga you sound like vajgnaБаерн ја има поддршката на неутралците што е и очекувано после полуфиналните натпревари. Всушност и мене ми се една од омилените екипи последниве години така да и мило ми е а и не што Баерн - Челзи го играат ова финале.
Тежок натпревар Баерн ќе доминира а Челзи ќе издржи 120 минути. Сега нема да биде Тери да утне пенал.
П.С Знам дека звучам ко Ванѓа
Логично кога германска екипа шутрира пенали треба германец да шутира.
Имаш линк?i po osvojuvanjeto na ls nikoj ne e bas sreken vo celzi
za avramovic ova se malku tituli
drugba napusta
a isto i tores
Не мора ова да значи, ако добро памтиш летото Уругвај кога отиде на пенали против Аргентина и Муслера не гледаше како шутираат пенали неговите, чекаше реакција од публиката Може и некој вид на суеверие е.Логично кога германска екипа шутрира пенали треба германец да шутира.
Швајни не го гледаше пеналот на Робен немал нерви. Играч што нема нерви да гледа пенал треба да го реши наптреварот? ....
Требаше Лам да шутира. Капитенски можда и ќе ја решешe
Инаку еве зошто Робен утнал
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/9278333/John-Obi-Mikel-told-former-Chelsea-team-mate-Arjen-Robben-he-would-miss-penalty-for-Bayern-Munich.html
Па ај да се откаже Абрамович сега кога земаа ЛШ, доста е. За Дрогба се знае уште од почеток на сезона дека можеби ќе си оди. А Торес не рече дека сака да си оди од Челзи туку дека сака да збори и да види кои се плановите на клубот за него во иднина.i po osvojuvanjeto na ls nikoj ne e bas sreken vo celzi
za avramovic ova se malku tituli
drugba napusta
a isto i tores