Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
D

draft

Гостин
Што да прават дефанзивците кога деструктивецот ти нема жолт картон.
Кој деструктивец? Немавме ние деструктивец оваа сезона, Камбијасо беше лево крило.

За ништо не му забележувам на Камби ама нема ни да се бунам ако го седнат на клупа. А така и ми мириса дека ќе биде, Страма преферира deep-lying playmaker пред деструктивец, нели дедо Дејан играше пред Камби. Нури Шахин...

Гуарин - Шахин - Оби​
Кутињо - Снајдер​
Милито​
:drk::drk::drk:
Сеа за мене најважното овој трансфер период...​
Што сакаат нека праат, никого нека не купат ако треба, само да не видам некои старци од Џенова, Болоња и сл. како Паласио, Мудингаи, Какабер Калаѕе у наш дрес.​

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Кој деструктивец? Немавме ние деструктивец оваа сезона, Камбијасо беше лево крило.

За ништо не му забележувам на Камби ама нема ни да се бунам ако го седнат на клупа. А така и ми мириса дека ќе биде, Страма преферира deep-lying playmaker пред деструктивец, нели дедо Дејан играше пред Камби. Нури Шахин...

Гуарин - Шахин - Оби​
Кутињо - Снајдер​
Милито​
:drk::drk::drk:
Сеа за мене најважното овој трансфер период...​
Што сакаат нека праат, никого нека не купат ако треба, само да не видам некои старци од Џенова, Болоња и сл. како Паласио, Мудингаи, Какабер Калаѕе у наш дрес.​
neznam zaso do sea ic ne go pustavte kutinjo tuku samo po pozajmici..deckoto e ogromen talent...glup poteg ke bide ako ne go igraat naredna sezona.....

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
neznam zaso do sea ic ne go pustavte kutinjo tuku samo po pozajmici..deckoto e ogromen talent...glup poteg ke bide ako ne go igraat naredna sezona.....
Зашо требаше Станкович и Камби да играат, си имаат норма они. :D

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Зашо дур беше у Интер ништо не покажа. Да бидеме реални.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Зашо дур беше у Интер ништо не покажа. Да бидеме реални.
епа не му беше дадена доволно шанса.....иначе ќе биде играчиште за сезона две... :) може да биде вашиот Кака..

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.252
Не го реметете Паолило, човекот е еден од оние кои нај-ок работат за тимов и секогаш дава искрени изјави кои подоцна се испоставиле како точни, он ваквата политика на Интер, со слабо инвестирање ја најави уште пред да освојат тројна круна, Јануари таа година, само ретко кој го свати тогаш сериозно и ретко кој се надеваше дека Мурињо ќе си замине истата таа година и ќе започнат проблемите за Интер на сите можни полиња.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
И мало потсетување.

Регистрацијата е во тек. :)

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ Не бе, ти плаќаат од Интер да се зачлениш.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Абе Занети и официјално потврди дека ќе игра и наредна година или уште не се знае?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.947
Абе :pos:
Негде низ нетов прочитав дека последна му била оваа сезона на Занети ама кога ќе си размислам не му е, да му беше ќе му приредуваа признанија и разни срања ко на Кордоба што му напраија. На фејк информација налетав. :)
--- надополнето: 20 мај 2012 во 23:34 ---
Ај можда на Лавеци му беше последна во Наполи. :P

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Занети рече дека оваа 2012 година му е последна бидејќи најавија крај на светот во декември.
Доколку нема крај на светот во 2012 рече дека ќе продолжи додека .....

Kajgana Shop

На врв Bottom