Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Не се гледа баш најдобро ама како и да е најдов, па да ти дадам :)
156126_440534882632264_325729334112820_1572446_929128688_n.jpg
Убаво од твоја страна, сепак тоа позади се Торес и Луиз, најдов од пред некоја страна каде е сам качен на статива и ке ми стои на профил пикчер на фб до крај на другата сезона, во секој случај ти благодарам!

Сеуште не ми се верува дека ја покоривме Европа. Какво достигнување луѓе, пресреќен сум што живеам во ера кога играат играчи како Лампард, Чех и Дрогба. Каква дисциплина вчера, секоја чест и за Роби и целиот стручен штаб што работеше на подготовките за мечот. Го заслужија моментов.
Сакам да ги пофалам Кол и Микел, за Кол е јасно дека во вакви мечеви е 100km/h, но оној кој највеќе ме изненади е Микел, човеков како да играше утакмица против Блекпул, каква ладнокрвност и дисциплина низ целиот тек на мечов. Докажа дека напреднал светлосни години од пред една година кога на секој меч добиваше жолт картон и губеше топки.
Секоја чест и за Луиз и Кехил, одиграа одлично после пауза и заебана повреда.

За Лампард,Колл,Дрогба,Чехх сите знаеме дека се класа играчи.Она што ме радува е што го добивме новиот Макелеле-МИКЕЛ ЅВЕРКАТА !!

:pos::pos::pos: Навивачиве од Челзи се испокачиле сите кој на семафор, кој на столб за да го видат трофејот од поблиску :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom