Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
G

grande-juve

Гостин
znaci pak interesno vi e inat da terate.... 90% od sea so digaat galama 6 godini nigde gi nemase...
Води, еве јас во пештера се криев. Него еве ако не се криев во пештера, кај требало да се приложи доказ дека не се криеш, тоа преку тебе идело или како?

Ивица ЈМК

Forza Juve Per Sempre!!!!
Член од
28 март 2010
Мислења
1.399
Поени од реакции
270
Еве за сите гомнојадци у темава,да не кењаат многу,јас сум за Јуве од 1994,после светското во америка.Многу од тука уште се клателе у муда кај татко им или цицале прсти.;)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Редно беше еден ваков глуп муабет да се направи,секоја чест "Води" , Јувенташите се криеле, и сега оп никнале. Глупости, секој клуб асимилира нови фанови секојдневно, во моменти на голем успех на еден клубот тоа може и да се убрза, колку е еден клуб поуспешен толку е поголема шансата да асимилира нови фанови. Просто како грав. На страна ова, Јуве е клуб со многу повеќе фанови од Интер и Милан , и пред 2006 и сега и секогаш. Да кажеш дека сите фанови се криеле базирајки се на еден форум е многу долно, бедно , мизерно... Глуп муабет си е глуп.....

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
841
Поени од реакции
1.469
Еве за сите гомнојадци у темава,да не кењаат многу,јас сум за Јуве од 1994,после светското во америка.Многу од тука уште се клателе у муда кај татко им или цицале прсти.;)
Такоџе (y). мислев на болдираново а не на клатењево во мудата или сисањето палци:D

Да додадам само дека во ниту еден момент не сум помислил да менувам тим иако некогаш можеби и претерувам во критиките но најголем дел се кажани добронамерно и во лутина.Низ годините покасно ми се створија симпатии кон Челзи, Реал, Партизан но ништо слично не чувствувам како што е кајЈувентус.А да не збориме за тоа дека никогаш не сум ни помислил да се срамам да носам дресови, тренерки, шалови, капи па дури и чорапи, гаќи, шарпи и знамиња од Јуве.Така да само ние што навиваме вистински од срце за некој клуб без разлика кој е и каков може да се каже дека е вистински навивач a ако навиваат само кога клубот е шампион а после ги нема никаде, само се лажат себе си и нека си купат камелеон за по дома.

DelPiero10

10ka
Член од
25 февруари 2012
Мислења
583
Поени од реакции
251
znaci pak interesno vi e inat da terate.... 90% od sea so digaat galama 6 godini nigde gi nemase...i sea ne mi prodavaj muda za bubrezi ili pocnale posle 2006 da navivaat ili deca sea... se krievte site...nigde ve nemase ni komentar da ostaite.... Se razbira so cesni isklucoci koj mozat na prsti da se nabrojat...
абе добро у реду е и да сме се криеле 6 години според тебе како што викаш, ама зашто на ова никој не ми одговара, кај беа фановите на интер пред 2005 едно 15 години се криеа, ги имаше ли?....

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Ми го уништи животот сеа со реченицава.Ако тебе ти е репер форумов за другари и популација кај народот,секоја чест.Што останува да кажам за тебе освен дека си НЕИЗЖИВЕАН???Глеамд ека повеќе ти и останатите шинтераши се замарате со нас,кај славиме и што правиме,така да не знам кој си го зема реметот при себе.Јас на ваш посран фан клуб на ФБ никгоаш не сум влегол,а не ни планирам,зашо не се замарам со екипи со краток рок на траење.И стави слика од сериа б,у недела кој крена пехар?
--- надополнето: 17 мај 2012 во 18:00 ---

до кај мене у соба смрди со ова болдираново што се посра.

Ја па со кој сум се фатил да дискутирам... во секој фан клуб има по еден ваков.

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
абе добро у реду е и да сме се криеле 6 години според тебе како што викаш, ама зашто на ова никој не ми одговара, кај беа фановите на интер пред 2005 едно 15 години се криеа, ги имаше ли?....
za fanovite na inter neznam toa niv ke gi prasas...baska inter dobi tolku mnogu fanovi pandev koga naprai transfer...taka da do 2005 i nemase bas neso mnogu fanovi na inter .....
--- надополнето: 18 мај 2012 во 15:22 ---
Редно беше еден ваков глуп муабет да се направи,секоја чест "Води" , Јувенташите се криеле, и сега оп никнале. Глупости, секој клуб асимилира нови фанови секојдневно, во моменти на голем успех на еден клубот тоа може и да се убрза, колку е еден клуб поуспешен толку е поголема шансата да асимилира нови фанови. Просто како грав. На страна ова, Јуве е клуб со многу повеќе фанови од Интер и Милан , и пред 2006 и сега и секогаш. Да кажеш дека сите фанови се криеле базирајки се на еден форум е многу долно, бедно , мизерно... Глуп муабет си е глуп.....
значи пак ви е интересно инат да терате така...Тоа не го зборам само јас...не го зборат фановите на интер или милан сам...прашај кој сакаш што не навива за јуве истото ќе ти го каже...ГЛАС НЕ ВИ СЕ СЛУШАШЕ ..Пак ќе повторам со исклучок на неколку души....АЛООО НИГДЕ ВЕ НЕМАШЕ....еве ја на интернет .т.е по форуми и спортски портали па дури и на фб сум од 2005 .....нигде ве немаше задњи 5-6 години...НИГДЕ се криевте сите...СЕА СИТЕ ГЛУМИТЕ НАЈГОЛЕМИ ФАНОВИ НА ЈУВЕ??? ко шо би рекол Кили МА НЕМОЈ ДА ЈЕБЕШ БРЕ

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Што се замарате Води кажува кој се криел кој нека ја види мојата година на регистрација колку ремет претрпевме прошливе години да знае не е свесен но Јуве допрва ќе стане уште појак кога ќе кажев дека сум за Јуве ми се смееја сите како навиваш за тој тим ама бев сигурен дека ќе се вратиме сега ќутат ко мисири

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Што се замарате Води кажува кој се криел кој нека ја види мојата година на регистрација колку ремет претрпевме прошливе години да знае не е свесен но Јуве допрва ќе стане уште појак !!
да вчера се регистирав.... (y) добар си.... :) а шо очекувавте освен ремет коа СЕРИЈА Б игравте у 21 век ? што очекувавте коа 6 години нигде ве немаше? (ремет јаделе 10тина души максимум коа се прави фанови на јуве):) И пак ке кажам тоа не го зборам само ја...тоа го зборат сите... :) али вас ви е интересно инат да терате... :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
да вчера се регистирав.... (y) добар си.... :) а шо очекувавте освен ремет коа СЕРИЈА Б игравте у 21 век ? што очекувавте коа 6 години нигде ве немаше? :) И пак ке кажам тоа не го зборам само ја...тоа го зборат сите... :) али вас ви е интересно инат да терате... :)
Добро де мењате никови кој ќе ги памти мојот е истиот.Него грешка во изразување имаш не немаше да но на шампионските патеки :)

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Добро де мењате никови кој ќе ги памти мојот е истиот.Него грешка во изразување имаш не немаше да но на шампионските патеки :)
па нели е срамота за тим како јуве да не е на шампионски патеки ?? ја најискрено неам нишо против јуве и тие шо се за јуве...иам против тие што се криеа и сам си свесен дека се премногу а сеа се најгласни....Срамота е тоа...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
па нели е срамота за тим како јуве да не е на шампионски патеки ?? ја најискрено неам нишо против јуве и тие шо се за јуве...иам против тие што се криеа и сам си свесен дека се премногу а сеа се најгласни....Срамота е тоа...
Ја у опште не се замарам односно да се докажувам со некој него уживам во титулата и никој не ме замара јуве вака јуве онака кај најде за нив да навиваш и остало.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.470
Поени од реакции
87.272
Ајде кажи ги кои се тие што се криеја а сега се најгласни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom