Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ние ако бидиме догодина без Мајкон прашање ќе биди дали 30 гола цела сезона ќе постигниме а не 3 место да завршиме:facepalm:

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Ајде и јас малку да си поиграм менаџер...

Ако сакаме да бидеме конкурентни за скудето треба вистински засилувања во одбраната и нападот.
Одбрана:
Вертонген (или како се викаше на Ајакс капитенот) , Исла, Андреоли, Самуел, Ранокиа, Амон Ра, Хуан, Јуто, Занети, Романецот Киву.

Средниот ред мислам дека е ок
Поли, Гуарин, Оби, Камбијасо, Марига, Снајдер, Алварез, Кутињо.

Напад: Милито, Нејмар, Лонго, Лавеци, Роси.
Не знам што гледате во Дестро? Да платиме 10 милиони за пола договор на еден просечен играч нема смисла...

Добар дел од парите за засилувања ке се обезбедат од продажба на Маикон, Лусио, Форлан, Пандев, Пацини, Кастињос...
Мислам дека и Тутанкамон да го земеме за во одбрана и кој сака нека дојде.
Јапонскиот самурај НАГАТОМО - египетскиот бог Амон Ра - Тутанкамон - човекот на кој силата му иде со годините Занети
ЕЛТЕ СИТЕ

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе само Исла на местото на Мајкон...или Ван Дер Вил :icon_lol:

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ако се овие дресовите , тогаш ќе бидат едни од најдобрите до сега ;)

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.383

Јас би сакал овој дрес да ни биде наредната сезона. За вас незнам :D

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
комшикиве си го товарија Монтоливо а ние си Дестро се замараме ццц

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ти со нив се замараш??..тие и без монтоливо имаат посилен тим од нашиот со тоа што Ибрахимович,Робињо и Боатенг му се во тимот....барем со малите екипи немаат мака а ние пак ќе си губиме од Парма и Киево догодина

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не збори така,го имаме КуЧка,го имаме Марига,Пацини-стапот за чукање ореви.
--- надополнето: 17 мај 2012 во 18:01 ---
П.С

http://www.mk-acmilan.com/index.php?option=com_content&view=article&id=2896:2012-05-16-21-30-14&catid=1:2010-09-19-09-12-24&Itemid=2

:pos::pos::pos::pos:

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Dobar e Destro be, 12 gola za Siena, bez nieden gol od penal + za ekipa kako Siena :D

Ibra za Milan dade 18 +123123123 penali za da ima 28 gola :D
Milito dade 16 + 1231231231 od penali za da ima 24 gola...

Mene Destro mnogu mi se dopagja, mene ne mi se dopagja timov nash shto pojma nema kade si tera, celo vreme vikaat imame plan - a nemaat. Ne se ima ideja so toa shto se prodava najdobriot mladinec, pa posle se moli za da se kupuva nazad na rati </3 :D

Член од
23 август 2010
Мислења
39.387
Поени од реакции
113.843
ти со нив се замараш??..тие и без монтоливо имаат посилен тим од нашиот со тоа што Ибрахимович,Робињо и Боатенг му се во тимот....барем со малите екипи немаат мака а ние пак ќе си губиме од Парма и Киево догодина
Па и не знам баш, и они претрпуваат голема реконструкција во тимот. Неста, Бомел, Сидорф, Инзаги си одат, се се тоа играчи кои беа костурот на Милан оваа и претходната сезона (освен Инзаги). Ако го земат Монтоливо актуелната средина би им била Мунтари-Монтоливо-Ночерино, дефинитивно ќе го имаат најслабиот среден ред од водечките екипи во Италија. Е сеа се зависи од тоа како ќе пазари Милан, сега за сега добро почнаа со купувањето на Монтоливо, одличен играч е, но мораат уште некој да купат, исто како и ние што мораме да купиме неколку квалитетни играчи.
Со продавањето на Лусио дефинитивно ќе се тера нова дефанзивна четворка во одбраната, од прилика би изгледала вака, Маикон-Ранокиа-Самуел-Занети/Нагатомо, Киву ќе биде измена за централните дефанзивци пошо мислам Страма изјави дека сака Киву да го игра како централен дефанзивец, Џонатан на Маикон, Нага на Занети или обратно. Али пред се најбитен е нападот, најпрво да се ослободиме од шутот во екипата а потоа да се донесат две квалитетни засилувања на таа позиција.

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Еве го имам година дена на аватар ЛУСИО,он си оди.Кажете кој да го ставам на аватар за да си оди наредната година?

Kajgana Shop

На врв Bottom