- Член од
- 13 мај 2008
- Мислења
- 139
- Поени од реакции
- 2
Ne se slagam deka Benitez e kriv..........kolku pari tolku muzika......da ve prasam kolku pari mu dadoa da potrosi za zasluvanja??????? i zosto tie pederite od gazdi ne mu ja zgolemia platata na Alnoso........ benitez e kriv sto forsira igraci kako Lucas....Insua ........Ngog........Riera.......ama pa od druga strana koj da igra aj kazete mi ????? kogo da stavi????????? koga nema klupa nema nsito .......sepak e do parite .......kolku pari tolku muzika......dali benitez e ili ne trener .....poglednete gi negovite uspesi so Valencia pa i rekordite koi gi postavua so liverpool nitu ferguson ne zemal titula vo prvitee 7 godini so mancester........
a spored tebe kolku treba da potrosi?
za se sto se sluci i ispaganjeto od LS i katastrofalnata igra e kriv samo RAFA BENITEZ uste minatoto leto trebase da bide smenet covekot znaci katastrofa ej i ne mi go pravdajte tuka samo da prasam sto se sluci so negoviot senzacionalen transfer na Akvilani neli deckovo trebase da bide i podobar od X.Alonso spored izjavite na benitez kade e sega da izjavi pak takvo nesto rekov uste letoto od Akvilani nema nisto da bide uste eden promasen transfer na benitez kako i site do sega i frleni 20 mil edinstven dobar transfer mu e torres i alonso koj si zaminai neka ne se zali nemalo pari koga on gi rasfrla parite kako Rockfeller da e
ako sporedite povekjeto timovi trosat pari kako nas a da i Arsenal nema pari be pa eve gi gledam kaj se i manchester ne potrosija mnogu pari i posle ko ke vidam da mi kaze nekoj nema pari eve samo so ke mu odgovoram
Arsenal
Belgian defender Thomas Vermaelen from Ajax Amsterdam for a fee of €11.8m.
Manchester United
French forward Gabriel Obertan from Bordeaux for a fee of €3.5m; Forward Michael Owen on a free transfer from Newcastle United; Ecuadorian midfielder Antonio Valencia from Wigan Athletic for a fee of €18m.
Liverpool
Greek defender Sotirios Kyrgiakos from AEK Athens for a fee of €2m; Italian midfielder Alberto Aquilani from Roma for a fee of €23m; French defender Chris Mavinga from Paris St. Germain; Defender Glen Johnson from Portsmouth for a fee of €20.5m.
aj presmetajte koj najveke potrosi letovo :kesa: