Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Kakva glupa sorta se ovie navivacive na manchester znaci ..... Si imate svoja tema pisuvajte si tamu . Ne ni ja zagaduvajte nasava so vasite maloumni postovi.

http://goal.com/en/news/9/england/2...ivated-to-win-europa-league-javier-mascherano
najintersen e delot kajsto Masch vika " LIVERPOOL DESERVES MORE FROM US "
Bas toa i razmisluvav , dali igracive go dadoa maksimumot vo ovie 3 meseci ? Edinstveno nesto sto bi mozelo da ispadne kako "POZITIVNO" od igranjevo vo ovaa Mickey Mouse ( Europa ) Liga , e toa sto mozeme da vlezeme vo istorijata kako prviot tim sto ja osvoil :)

Сепак Ливерпул не е тоа што беше, и заслужено испадна. :helou:

Kakva glupa sorta se ovie navivacive na manchester znaci ..... Si imate svoja tema pisuvajte si tamu . Ne ni ja zagaduvajte nasava so vasite maloumni postovi.
Edinstveno nesto sto bi mozelo da ispadne kako "POZITIVNO" od igranjevo vo ovaa Mickey Mouse ( Europa ) Liga , e toa sto mozeme da vlezeme vo istorijata kako prviot tim sto ja osvoil :)
ПА тоа го лафам и јас барем ќе бидеме првиот тим а еве го и Гејчестер губи од Бешикташ.:pipi:

Jebiga , ispadnavme , koa izigravme nereseno so Lyon si gi namalivme sansite na minimum. Sea nekako da gleame da vlagame pak u forma pa da ja osvoime Ligava na Evropa :) , toa spored mene ni ostana ko jedina sansa za titula , au da i FA Cup :) :) .
Inace Rafa ke si sedi na klupa dodeka ne ispadneme u Championship , mozda togas ke go smenat :) , mada ne e on mn kriv za poslednive rezultati , ednostavno nemavme srekja.:toe::toe:

Лига Европа = Карлинг Куп по важност за идиотот Бенитез. (бар јас така би претпоставил)

Човекот направи што направи за Ливерпул, кога ке си оди ќе се вратам да дискутирам овде. Вака е веќе излишно :salut:
Ne se slozuvam so tebe za Benitez ako ne mu ide na timot odma trenerod e kriv isto i kako kaj nas (Bayern.M).Dobro ti bese koga stana sampion vo historiskiot natprevar protiv milan pa poftorno odigrafte finale no za zal igubifte tokmu protiv milan.Vie ispadnafte zatoa sto vo klucnite natprevari vi falea igraci mozam da recem slobodno najdobrite (Gerard,Tores)kako kaj nas Ribery Roben.
Za zal bes ovja 2 igraca nie sme prosecni timovi:toe:

Ne se slozuvam so tebe za Benitez ako ne mu ide na timot odma trenerod e kriv isto i kako kaj nas (Bayern.M).Dobro ti bese koga stana sampion vo historiskiot natprevar protiv milan pa poftorno odigrafte finale no za zal igubifte tokmu protiv milan.Vie ispadnafte zatoa sto vo klucnite natprevari vi falea igraci mozam da recem slobodno najdobrite (Gerard,Tores)kako kaj nas Ribery Roben.
Za zal bes ovja 2 igraca nie sme prosecni timovi:toe:

И јас не се сложувам со тоа што ти не се сложуваш пријателе!

Те поканувам да прочиташ претходни постови од мене па после коментирај ми го мислењето. А и башка тоа што јас ништо слично не реков на твојте аргументи (со двајца или без двајца).Ливерпул може многу повеќе, и има доста квалитетни играчи (бар многу поквалитетни од Фиорентина и Дебрецен), само што Бенитез е најтврдоглавиот идиот од тренер и не може да свати оти треба да менува пристап кон играта. Човекот беше добар тренер, уште е, ама го научија дури и тренерите од Океанија.

Со ЛУКАС напред пријатели!
Воздра :vozbud:

za se sto se sluci i ispaganjeto od LS i katastrofalnata igra e kriv samo RAFA BENITEZ uste minatoto leto trebase da bide smenet covekot znaci katastrofa ej i ne mi go pravdajte tuka samo da prasam sto se sluci so negoviot senzacionalen transfer na Akvilani neli deckovo trebase da bide i podobar od X.Alonso spored izjavite na benitez kade e sega da izjavi pak takvo nesto rekov uste letoto od Akvilani nema nisto da bide uste eden promasen transfer na benitez kako i site do sega i frleni 20 mil edinstven dobar transfer mu e torres i alonso koj si zamina :tapp:i neka ne se zali nemalo pari koga on gi rasfrla parite kako Rockfeller da e :toe: ako sporedite povekjeto timovi trosat pari kako nas a da i Arsenal nema pari be pa eve gi gledam kaj se i manchester ne potrosija mnogu pari i posle ko ke vidam da mi kaze nekoj nema pari eve samo so ke mu odgovoram
Arsenal

Belgian defender Thomas Vermaelen from Ajax Amsterdam for a fee of €11.8m.

Manchester United

French forward Gabriel Obertan from Bordeaux for a fee of €3.5m; Forward Michael Owen on a free transfer from Newcastle United; Ecuadorian midfielder Antonio Valencia from Wigan Athletic for a fee of €18m.

Liverpool

Greek defender Sotirios Kyrgiakos from AEK Athens for a fee of €2m; Italian midfielder Alberto Aquilani from Roma for a fee of €23m; French defender Chris Mavinga from Paris St. Germain; Defender Glen Johnson from Portsmouth for a fee of €20.5m.
aj presmetajte koj najveke potrosi letovo :kesa:

немаш право да збориш за Аквилани бидејќи дечкото беше продаден за пониска вредност од неговата вистинска цена.... така се направи бидејќи беше повреден и повреден беше продаден.Не одигра скоро ништо сеа засега за Ливерпул и нема право никој да го осудува неговиот трансфер... кога ќе почне да игра тогаш осудувајте го.Би требало да игра во Мерсесајд дербито.
за Глен Џонсон беше висока цената која беше платена али барем не е промашување... како индивидуалец одлично се снаоѓа.

Ne se slagam deka Benitez e kriv..........kolku pari tolku muzika......da ve prasam kolku pari mu dadoa da potrosi za zasluvanja??????? i zosto tie pederite od gazdi ne mu ja zgolemia platata na Alnoso........ benitez e kriv sto forsira igraci kako Lucas....Insua ........Ngog........Riera.......ama pa od druga strana koj da igra aj kazete mi ????? kogo da stavi????????? koga nema klupa nema nsito .......sepak e do parite .......kolku pari tolku muzika......dali benitez e ili ne trener .....poglednete gi negovite uspesi so Valencia pa i rekordite koi gi postavua so liverpool nitu ferguson ne zemal titula vo prvitee 7 godini so mancester........

Ne se slagam deka Benitez e kriv..........kolku pari tolku muzika......da ve prasam kolku pari mu dadoa da potrosi za zasluvanja??????? i zosto tie pederite od gazdi ne mu ja zgolemia platata na Alnoso........ benitez e kriv sto forsira igraci kako Lucas....Insua ........Ngog........Riera.......ama pa od druga strana koj da igra aj kazete mi ????? kogo da stavi????????? koga nema klupa nema nsito .......sepak e do parite .......kolku pari tolku muzika......dali benitez e ili ne trener .....poglednete gi negovite uspesi so Valencia pa i rekordite koi gi postavua so liverpool nitu ferguson ne zemal titula vo prvitee 7 godini so mancester........
Точно е тоа дека не е за се крив Бенитез но некој мора да сноси одговорност што би се рекло од морални причини да си даде оставка.

Момци што се случува со нас.Евертон е во длабока криза и ние исто,Утре има да горе Ливерпул (како град мислам).Имам лошо предчуство за реми.Се надевам на победа (срам ми е ама ќе рачам) за да се доближиме до Вила,Сити и Тотенхем кои ремизираа денеска...

Кога Бенитез го земаше Аквилани,тврдеше дека дечкото ќе се опорави максимулм до почеток на Октомври.Кој месец сме?Што чека?Да заборави фудбал да игра.Го бламира само го пушта во 94 минута.Едноставно Бенитез е морон не виден.Форсира играчи кои немаат никаков ама баш никаков талент.Нгог човече???Со нози како штеки и се движе како робот?Кој талент е Кајт?Вејн Руни на Ливерпул?трча напред назад молимте.Кога би му понудиле на Рафа помеѓу Меси и Кајт за крило тој ци го земе Кајт.Почнувам да мислам дека се во врска..За Лукас не ми се троши букви...Знаете како беше најавуван Бабел пред 5 години.Како вундеркинг а нашиот вундеркоуч го уништи.А и нема среќа.Го пуштија прва постава се осакати.Жалам за Аквилани но дечкото уште во старт е осудено на пропаст

Kako so gledam ne ste zadovolni so Benitez... pustete kaj nas vi se molam da ogree malku sonce i vo Torino :pipi:

Кујт - човек што игра со срце и со душа на терен. И без него Ливерпул би бил канта. Зошто зборувате дека Кујт не чини? Кога Кујт бил повреден? Кога Кујт бил изморен? Кога Кујт играл лошо оти го мрзело (како пола фудбалски свет)? Зошто Кујт да биде крив оти Ливерпул не игра технички, туку фудбал на снага? Дали знаете колкава дупка би била во одбраната да не е Кујт да покрива? Мислите дека карагер е сеуште јак?

Нгог? Па Нгог за тие години е јак. И за времето што го игра е одличен. Ај најдете ми податоци колку гола има постигнато Анри или Анелка на негови години. Пошо се французи. А јас не сум видел досега Французин (напаѓач) да биде јак на млади години. Бензема? Па Бензема не е јак....

Лукас? Па Лукас можеби не е толку јак, не е ни толку слаб, но што очекувавте...да го замени Алонсо?

Јас сум единствен фан на Ливерпул што тврдеше дека Ливерпул не може без Чаби и само без него не се може. Додека сите се крстевте во Жерард, само јас го плукав
Жерард е јак? Хаха..да не беше Англичанец ни капитен немаше да биде!

Додека не се опорави Аквилани, не барајте течна игра, иако вашиот светец Стиви Џи е во тимот...Нели е најјак..нека го понесе тимот на својот грб..

Друго....
Рафа е најдобриот тренер на денешницата. Дури сега го гледам тоа. Кој и да е стратег на Ливерпул во моментов, со оној расположлив состав, би бил уште послаб, на рамниште на Блекбурн.

Кујт - човек што игра со срце и со душа на терен. И без него Ливерпул би бил канта. Зошто зборувате дека Кујт не чини? Кога Кујт бил повреден? Кога Кујт бил изморен? Кога Кујт играл лошо оти го мрзело (како пола фудбалски свет)? Зошто Кујт да биде крив оти Ливерпул не игра технички, туку фудбал на снага? Дали знаете колкава дупка би била во одбраната да не е Кујт да покрива? Мислите дека карагер е сеуште јак?

Нгог? Па Нгог за тие години е јак. И за времето што го игра е одличен. Ај најдете ми податоци колку гола има постигнато Анри или Анелка на негови години. Пошо се французи. А јас не сум видел досега Французин (напаѓач) да биде јак на млади години. Бензема? Па Бензема не е јак....

Лукас? Па Лукас можеби не е толку јак, не е ни толку слаб, но што очекувавте...да го замени Алонсо?

Јас сум единствен фан на Ливерпул што тврдеше дека Ливерпул не може без Чаби и само без него не се може. Додека сите се крстевте во Жерард, само јас го плукав

Додека не се опорави Аквилани, не барајте течна игра, иако вашиот светец Стиви Џи е во тимот...Нели е најјак..нека го понесе тимот на својот грб..

Друго....
Рафа е најдобриот тренер на денешницата. Дури сега го гледам тоа. Кој и да е стратег на Ливерпул во моментов, со оној расположлив состав, би бил уште послаб, на рамниште на Блекбурн.

Досега убави постови пишуваше, што ја оплеска работата со ова? :uvo:
Она за Кујт е единствено што е точно и го поддржувам.
Посебно последново за малку ќе ме насмееше. Може тоа и ти беше поентата?

Друго....
Не бе братче Карагер и Џерард врска немаат да не бие тие Ливерпул до се ќе кмишеше на дното на табелата,еве ти статистика на Џерард и Кајт па сам види кој вреде повеќе.
http://en.wikipedia.org/wiki/Steven_Gerrard
http://en.wikipedia.org/wiki/Dirk_Kuyt

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom