Pa slusni go vnimatelno klipot , Pero ima podlabok rapav glas za razlika od klipot.
A ti go vide klipot???
http://www.youtube.com/watch?v=cDPJps2jK2QA ti go vide klipot???
Izbrisan e.
Ne lecite frustracii na Antic
Добро а ти гледаш што имам напишано погоре???Ne lecite frustracii na Antic
Провери на официјалната страна на ФИБА, која што милува да не вика, како што напиша погоре.А ме интересира, пред да заминат за Венецуела, ќе се игра некоја утакмица тука у Македонија или фиром ко што милува Перо да каже?
Ќе проверам, реков некој поупатен од тука да не знае од прва рака.Провери на официјалната страна на ФИБА, која што милува да не вика, како што напиша погоре.
П.С. Дај бе не бидете греотици, оставете го човекот.
Јас лично не отидов на работа во Грција токму поради тоа што требаше пред 2 години да се напише на апликацијата, НО, го оправдувам тоа што Перо го кажа зошто ако јас требаше да заработам 1.5 илјади евра тоа лето, тој ќе заработи 1.5 милиони евра за 2 години.Не го осудувам Перо наш, туку сакав да прашам до оние што не го оправдувате сте биле ли некогаш на работа у Грција и ако сте биле како сте се претставувале таму ,ја го разбирам Перо и тоа не значи дека он помалку ја сака Македонија
Реченицата е одделно напишана , не се однесува на тебеДобро а ти гледаш што имам напишано погоре???
Мислам дека ќе има некој меч и тука... не верувам без меч да одат во странство.А ме интересира, пред да заминат за Венецуела, ќе се игра некоја утакмица тука у Македонија или фиром ко што милува Перо да каже?
Супер, баш би сакал да ги поздравамМислам дека ќе има некој меч и тука... не верувам без меч да одат во странство.
Ауу леле еј пеер јак си. Абе мрш таму, ми се сере од вас.Супер, баш би сакал да ги поздравам