Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
За грев.

Член од
22 ноември 2011
Мислења
475
Поени од реакции
177
Па што да прави ? Стварно не разбирам.Он ли треба да ја оправа државата,тој што треба не го прави тоа...Он си го гледа своето дупе како и сите ние останати...Дали е логично он таму да влага во конфликти заради некој си тука што ја прави државата ФИРОМ!!
--- надополнето: 16 мај 2012 во 16:45 ---
Pa slusni go vnimatelno klipot , Pero ima podlabok rapav glas za razlika od klipot.
:facepalm:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
А ме интересира, пред да заминат за Венецуела, ќе се игра некоја утакмица тука у Македонија или фиром ко што милува Перо да каже?

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А ме интересира, пред да заминат за Венецуела, ќе се игра некоја утакмица тука у Македонија или фиром ко што милува Перо да каже?
Провери на официјалната страна на ФИБА, која што милува да не вика, како што напиша погоре.

П.С. Дај бе не бидете греотици, оставете го човекот.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.417
Поени од реакции
16.694
Провери на официјалната страна на ФИБА, која што милува да не вика, како што напиша погоре.

П.С. Дај бе не бидете греотици, оставете го човекот.
Ќе проверам, реков некој поупатен од тука да не знае од прва рака.

Член од
25 октомври 2010
Мислења
736
Поени од реакции
704
Не го осудувам Перо наш, туку сакав да прашам до оние што не го оправдувате сте биле ли некогаш на работа у Грција и ако сте биле како сте се претставувале таму ,ја го разбирам Перо и тоа не значи дека он помалку ја сака Македонија

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.157
Поени од реакции
5.933
Навивачите на Панатинаикос сеуште се бесни што Олимпијакос освои Евролига, па сеа во најмалите ситници си бараат причина за препуцавање...

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Не го осудувам Перо наш, туку сакав да прашам до оние што не го оправдувате сте биле ли некогаш на работа у Грција и ако сте биле како сте се претставувале таму ,ја го разбирам Перо и тоа не значи дека он помалку ја сака Македонија
Јас лично не отидов на работа во Грција токму поради тоа што требаше пред 2 години да се напише на апликацијата, НО, го оправдувам тоа што Перо го кажа зошто ако јас требаше да заработам 1.5 илјади евра тоа лето, тој ќе заработи 1.5 милиони евра за 2 години.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.652
Мислам дека ќе има некој меч и тука... не верувам без меч да одат во странство.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Супер, баш би сакал да ги поздравам ;)
Ауу леле еј пеер јак си. Абе мрш таму, ми се сере од вас.
Тогаш не навивај за македонија, бидејки има фиромци во составот.
Само знам кој ќе е ѕверот на лето.. јунакот македонски. Ебате народот. И не тролај више на темава. И да, ќе те памтам, па да видиме дали на лето ќе си го одржиш зборот или ќе навиваш за македонија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom