- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
И на 171 се продолжуваат договоритедоговор продолжување само во салон... барем така мене ми рекоа... или можеби дека јас земав оној 3 макс со „стикче“, па за да го земам стикчето?
И на 171 се продолжуваат договоритедоговор продолжување само во салон... барем така мене ми рекоа... или можеби дека јас земав оној 3 макс со „стикче“, па за да го земам стикчето?
јас имав 12 и со 950 цело време симнував освен ако беа двата ресивери уклулени тогаш со 700 макс. тебе колку ти иде со двата ресивери вклучени ?Хмм последниве два дена не дига повеќе од 950kbps даунлоад со исклучени ТВ рејсивери, а во рутерот брзината е 12Mbps. Како иде кај вас со исклучени, крева 1.2MBps?
Пред да ме префрлат на новата платформа (телефонот во рутер) даунлоадираше со фул брзина 1.2MBps. Најверојатно има ограничување на Lan 1 и 2 портите.јас имав 12 и со 950 цело време симнував освен ако беа двата ресивери уклулени тогаш со 700 макс. тебе колку ти иде со двата ресивери вклучени ?
плус неможеш да ја искористиш целата конекција за интернетот затоа што имаш лимит ...
имаат ограничување ,ама барајте 14мбпс иначе со 12мбпс ќе ви се намалува брзината ако вклучите 2 ресивериПред да ме префрлат на новата платформа (телефонот во рутер) даунлоадираше со фул брзина 1.2MBps. Најверојатно има ограничување на Lan 1 и 2 портите.
Се јавив на 080012345 и ми рекоа налозите не се стигнати. Сигурно не треба 1 недела од Охрид до Скопје да стигнат налозите ...HBO пакетот е за Комфор пакетот, во Старт не е вклучен.
За лимитот и брзината јави им се на 080012345 и ќе ти средат за лимитот, а за брзината можда и ќе почекаш некој ден.
Одлично.И за Optic пакетите изгледа има нови цени:
http://www.maxtv.mk/mk/203/Paketi/3_Max_Optic.html
Конто број ќе им кажеш и нема проблем. Стикот ќе ти го пратат on-lineСигурно може да се продолжи договорот преку телефон, односно преку 171?
Или мора да појдам во салон за да ми го дадат стапот, да не речам стикот.
викам ја дека мора у салон за стикот, вие ме заебаатеСигурно може да се продолжи договорот преку телефон, односно преку 171?
Или мора да појдам во салон за да ми го дадат стапот, да не речам стикот.