NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
G

grande-juve

Гостин
Знам дека тука скоро сите ги запишаа Бостон во финале на исток, ама јас се мислам дека Сиксерс ќе тепаат, само треба да играат паметно во финишот на натпреварите.

M

MrzaRules

Гостин
Знам дека тука скоро сите ги запишаа Бостон во финале на исток, ама јас се мислам дека Сиксерс ќе тепаат, само треба да играат паметно во финишот на натпреварите.
ама баш финишот го играат очајно....и на првиот натпревар со Бостон се изгубија на крајот...еве ги и сега....на почетоков на последната четвртина...

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
имаш на претходната страна

G

grande-juve

Гостин
А бе до толку ли се плаши Филаделфија да победи, останаа уште 6 минути и не можат да внесат топка, им паѓа од раце, под кош промашуваат...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.175
А бе до толку ли се плаши Филаделфија да победи, останаа уште 6 минути и не можат да внесат топка, им паѓа од раце, под кош промашуваат...
Цел меч така го играат, премногу лошо.

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
Доста бе со глупостиве супер играат, изгубија 1 разлика првата оваа ќе ја земат 1 разлика никој не очекуваше ваков плејоф од игудала :)

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Доста бе со глупостиве супер играат, изгубија 1 разлика првата оваа ќе ја земат 1 разлика никој не очекуваше ваков плејоф од игудала :)
Немој да бидеш толку сигурен,бате :)

JohnWayne

Master
Член од
10 мај 2007
Мислења
194
Поени од реакции
16
сигурен сум 100% :) мн добра кошарка видов вечерва а минатата не ја гледав. само Пирс треба да го затворат на последниот шут и готово е Ч)

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Фаул у напад:vozbud: ја еба работата гарнет
--- надополнето: 15 мај 2012 во 03:28 ---
Филаделфија со брејк(y)

M

MrzaRules

Гостин
ете го посакуваниот БРЕЈК....ајде бидете поздравени :vozbud:GO GO GO SIXERS

G

grande-juve

Гостин
изгубија 1 разлика првата оваа ќе ја земат 1 разлика
Ете така. Јас на почеток на сезона напишав во фан клуб Филаделфија дека од истокот сум за нив, па баш ми е мило сега што тепаа.

А од Тандер-Лејкерс ќе си навивам за Оклахома заради Харден, ми стана омилен играч...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Пуу сеа некој нема да може да спие:vozbud:а тек допрва тоа што следи.

Kajgana Shop

На врв Bottom