NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.175
сигурен сум 100% :) мн добра кошарка видов вечерва а минатата не ја гледав. само Пирс треба да го затворат на последниот шут и готово е Ч)
Слична беше како и првата, само што на оваа победи Филаделфија со 1 разлика, незнам што толку убавина виде ти, ама реализацијата се до при крајот на последната четвртина беше очајна, топката од раце им паѓаше на играчите на Филаделфија. Го надминаа просекот на изгубени топки по натпревар...
Ама добро, на крајот мене ми е битна победата:)

Г

Грејвдигер

Гостин
Вестбрук ги кине од поле, еве и една тројка... упс, и им ја џапна, и си погоди 2 слободни.

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Значи дефинитивно лејкерс не игра никаква одбрана,ги откинаа со игра од пик.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
џабе не почна утакмицата у 3 и пол :icon_lol:
порниќи, категорија "double penetration"
--- надополнето: May 15, 2012 4:03 AM ---
уште еднаш лејкерс си го покажуват вистинското лице. дежа ву од лани со далас, направат и "blowout", одма почнат со тепање, ритање по столови. неможат да се помират со тежок пораз, ебате тимот посерен

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
Заспав на кршењето на натпреварот.. :eek:

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Phili со брејк кај штитенициве на домот за геријатрија. На многумина ќе им биде изненадување ова, ради тоа што малкумина ги глеале Sixers во текот на сезоната, нивната игра во одбрана, особено во првиот дел.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.676
џабе не почна утакмицата у 3 и пол :icon_lol:
порниќи, категорија "double penetration"
--- надополнето: 15 мај 2012 во 06:03 ---
уште еднаш лејкерс си го покажуват вистинското лице. дежа ву од лани со далас, направат и "blowout", одма почнат со тепање, ритање по столови. неможат да се помират со тежок пораз, ебате тимот посерен
Барем немаме плачковци у тимот налик Пол Пирс и Глен Биг Бејби Свиња Дејвис. Не сери за Лејкерс глеј си го твојот Бостон, дома губи од Фили а ти за Лејкерс сереш, ебате.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Нека се засрамат, само 11 коша дале во 3/4:facepalm:

Член од
14 мај 2012
Мислења
29
Поени од реакции
19
Поздрав до ДЈ Болиглава и лепо друштво, со безвременските хитови

НИКА НИКА..........Thunder им го спопика
Коби го нема нигде, им остави само слика :LOL:

Дојди Коби во рекетот смело,
те чека Ибака да го примиш цело :ROFLMAO:

а и Жаклина е многу добра (y)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
:pos::pos:
Аууу страшна работа еееј:pos:

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Каква одбрана на Коби му удрија 3,4 напади му земаат 1 на 1 од рака, Харден одново влага и гази...не знам како ќе продолжат но до сега дефинитивно имаат шампионски тим.(y)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.930
Поени од реакции
45.014
Oчекував двоцифрен пораз, али не вакво букаке.
И наредна ја губат елеј 99%, шансата, онаа убер малечката ја глеам у нешто што у принцип и ретко се гледа, со оглед дека сметам дека 2-0 ќе биде ( па сеа види колкави шанси им давам ), а тоа е дома перфектно издание и атак на победа во 5тиот дуел, бидне ли 3-2 за Оклахома уште во 6тиот меч ќе си обезбедат пласман за финале на западот.

Затоа се прават калкулации, Сан Антонио повеќе им одговараат на Лејкерс отколку Оклахома али што е тука е, бидна регуларниот дел од сезоната, и слично ко и лани, ова е последната станица за лејкерси само се надевам не со метла овој пут.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.356
Поени од реакции
113.676
Реков и јас, Оклахома ми се главни фаворити за титулата, како машини делуваат, доказ за тоа е и вчерашната победа над Лејкерс со 29 разлика. Срамно за Лејкерси, не ја гледав утакмицата, полагав сабајлево али чим толку изгубиле се знае дека биле камења. Јебеш га и да испаднат мило ќе ми биде, омилен тим ми е Оклахома, Дурент премногу го почитувам, лани ептен ми беше криво што испаднаа од тие Далас идиотите на чело со тој Кјубан сељакот што свршава на секој кош.
Ако случајно Лејкерси направат брејк сега на следната утакмица мислам дека може да очекуваме интересна серија, во спротивно 4-1 за Оклахома, според мене.
Бостон исто така го јадеа ноќеска, таму исто очекувам доста интересна серија али мене ко што ми мириса работава и Бостон и Лејкерс ќе испаднат во оваа фаза.

Kajgana Shop

На врв Bottom