NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
Знам дека тука скоро сите ги запишаа Бостон во финале на исток, ама јас се мислам дека Сиксерс ќе тепаат, само треба да играат паметно во финишот на натпреварите.

Знам дека тука скоро сите ги запишаа Бостон во финале на исток, ама јас се мислам дека Сиксерс ќе тепаат, само треба да играат паметно во финишот на натпреварите.
ама баш финишот го играат очајно....и на првиот натпревар со Бостон се изгубија на крајот...еве ги и сега....на почетоков на последната четвртина...

имаш на претходната страна

А бе до толку ли се плаши Филаделфија да победи, останаа уште 6 минути и не можат да внесат топка, им паѓа од раце, под кош промашуваат...

А бе до толку ли се плаши Филаделфија да победи, останаа уште 6 минути и не можат да внесат топка, им паѓа од раце, под кош промашуваат...
Цел меч така го играат, премногу лошо.

Доста бе со глупостиве супер играат, изгубија 1 разлика првата оваа ќе ја земат 1 разлика никој не очекуваше ваков плејоф од игудала :)

Доста бе со глупостиве супер играат, изгубија 1 разлика првата оваа ќе ја земат 1 разлика никој не очекуваше ваков плејоф од игудала :)
Немој да бидеш толку сигурен,бате :)

сигурен сум 100% :) мн добра кошарка видов вечерва а минатата не ја гледав. само Пирс треба да го затворат на последниот шут и готово е Ч)

Фаул у напад:vozbud: ја еба работата гарнет
--- надополнето: 15 мај 2012 во 03:28 ---
Филаделфија со брејк(y)

ете го посакуваниот БРЕЈК....ајде бидете поздравени :vozbud:GO GO GO SIXERS

изгубија 1 разлика првата оваа ќе ја земат 1 разлика
Ете така. Јас на почеток на сезона напишав во фан клуб Филаделфија дека од истокот сум за нив, па баш ми е мило сега што тепаа.

А од Тандер-Лејкерс ќе си навивам за Оклахома заради Харден, ми стана омилен играч...

Пуу сеа некој нема да може да спие:vozbud:а тек допрва тоа што следи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom