- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.082
Абе стварно лош хумор се врти низ интернетов задње време, ама тебе те имам забележано низ неколку теми со забелешки. И сфатив дека уствари благе везе немаш што значи "тролање". Се ти е тебе тролање. И дај ако ти се сере од тој 9гаг хумор, не пишувај по секоја тема дека луѓето тролале и дека не треба да троламе и дека многу тролови има. Трол/тролови се дното на хуморот во 21 век и да ги оставиме на децата во развој.Ах бе изглеа оттрпнав више од хуморот. Мада сеуште има смешно. За експерт не сум. Никад не сум се прокламирал. Ама се глеа више и шаблон 9гаг хумор како и идолизирање на одредени членови и следење/имитирање на нивниот вид на хумор. Се гледа оригинал од копија. Има.... ама пиратерија почна да владее. Заеби ЧДА е темава, не треба озбилно да се сфаќа бе)))
Е ова се веќе муда. Читајте и учете, лигуши!Еееее и јас сум во слична ситуација само за фудбал се зборува а мене за фудбал ни најмалку не ме интересира и јас слушам рок и поп а тие само шабанели(добро само цеца и лепа брена онака понекогаш) со 2-3 сум си најдобар ама со другите бог да чува незнам што ни да им зборувам! Ама некој да ми наметне туѓо мислење на моето мислење веднаш почнувам да се инатеам и овде почнува вербална војна каде никој неможе да ме надмаши од нив или пак некој однадвор затоа ретко влегуваат во дебати со мене и да ми се инаетат во нешто што сум го рекол! Треба да одржиш цврстина во зборот,соодветни докази и факти секако...
пр: Еднаш еден ми се заинаети дека оризот не бил јаглехидрат! Јас реков дека е јаглехидрат и другите сите рекоа дека тој е во право зашо билдерите јадат ориз! Им изнесов многу соодветни докази,дури и професорката по биологија ја прашав пред сите кога им рече 77 грама во 100 грама се јаглехидрати ООООП сите зачутеја и псоле му одам и велам ..еееее сега на кој се ти инаетиш?? ми вели е добро д епротеините се втори на ред! Не попуштај само ЦВРСТО И ЦВРСТО!
Зошто бришат постови?
Оти Џену не знае да брише прашина, па тука се прави сеа домаќинка![]()
погледај го подобро во очите
ова ми личи на оние мариовскине
за кои пишува и Стале во „Крпен живот“
само како стасало до таму е прашање
бидеиќи многу печелбари оделе тоа време
За магарето бре муле едно.Дали сум единствениот што не може да му разбере ниту еден пост на Anco?
I mean, глејте му го последниот пост во темата за "Ограбиле интернет-кафуле, а не се одлогирале од Фејсбук"
Анчо е човек во години и ние, помладите, не секогаш можеме да го разбереме што сака да каже. Тоа не значи дека лупа глупости и дека трола, туку дека користи работи кои нему му се интересни и, најверојатно, му се чинат поврзани со темите. Не дека сакам да го дешифрирам, ама овој пост му се однесува на магарето, кое му наликувало на оние магариња опишани во делото на Стале Попов. Односно, дека и во Колумбија ете има нешто кое нему му наликува на Мариово.Дали сум единствениот што не може да му разбере ниту еден пост на Anco?
I mean, глејте му го последниот пост во темата за "Ограбиле интернет-кафуле, а не се одлогирале од Фејсбук"
Oh snap!
Поздрав до дечкото со иљада профили:
![]()
Да ја немавме " Жаклина" ќе требаше да ја измислиме.Поздрав до ДЈ Болиглава и лепо друштво, со безвременските хитови
НИКА НИКА..........Thunder им го спопика
Коби го нема нигде, им остави само слика
Дојди Коби во рекетот смело,
те чека Ибака да го примиш цело
а и Жаклина е многу добра![]()
Да?Абе стварно лош хумор се врти низ интернетов задње време, ама тебе те имам забележано низ неколку теми со забелешки. И сфатив дека уствари благе везе немаш што значи "тролање". Се ти е тебе тролање. И дај ако ти се сере од тој 9гаг хумор, не пишувај по секоја тема дека луѓето тролале и дека не треба да троламе и дека многу тролови има. Трол/тролови се дното на хуморот во 21 век и да ги оставиме на децата во развој.
--- надополнето: 14 мај 2012 во 22:31 ---
Е ова се веќе муда. Читајте и учете, лигуши!
Сега ти кажувам дека додека читам низ форумов имам забележано како тресеш глупости. Не се нервирај одма.Да?
Како по ѓаволите знаеш толку за моето мрчење коа вчера си се зачленил?
Или пак ова ти е 10ти јузер?
Ми се сере више од опаѓање на квалитетот скоро на секое поле поради некаков си квази тренд и следење на истиот.
Imagine thatZamisli da si od prilep i majka ti da ti e uchitelka, i otvarash forum i ja gledash temava <3
молам објаснување,дали е правилно напишано
литературно и правописно и слично
дали треба запирка,голема Буква и Слично
од Гоапоооодата што потрошија 4 страници
еве ја реченицата ?
- Не ми се дига петелот насабајле да пее.
Благодарам-дедо Анчо
По извршени многу истражувања со солидни и цврсти докази е докажано дека ТЕГЕТ чорапа на све иде!!!
Идеална комбинација за матурантите
и на карирано