Пост на кој сте се изнасмеале

Прво, престани да не навредуваш. Ни дојде во домот, ни се занесуваш и не навредуваш. Каков однос очекуваш?
Замисли да ти влезам дома, да ти ја скршам вазната за цвеќиња, да ти се измочам во лавабото и да чекам кафе да ми свариш.
Второ, не е правило дека ако вреѓаш ќе ти биде избришана темата за да престанеш да го правиш тоа. Можеме, на пример, да ја оставиме темата а да те банираме од форум.
Трето и чисто пријателски совет, лошо се постави на првичната тема што ја отвори, а и уште продолжуваш да го правиш тоа. Престани.
slusaj ti ja ne sum ti dosa doma ko prvo...
vtoro koj mi go smeni i so koe pravo naslovot na mojata tema ?
treto... mene prvo pocnaa da me vregaat ..ja samo prasav no toj debil ninja69 pocna da se zanesuva i sto trebase ja da mu molcam ?!
i sto e najvazno bas me zabole gazot dali ke me baniraat ili ne ! i taka po ovaa vecer ja na ovoj sajt za debili ne doagam!
ui da ke vregam koj kako so mene taka ja sio nego !!!
dovolno bev jasna ? ili da ti nacrtam ako nesvakas

slusaj ti ja ne sum ti dosa doma ko prvo...
Членството на форумов не е право туку е привилегија. По твоја слободна воља се регистрираше и влезе во домов.
vtoro koj mi go smeni i so koe pravo naslovot na mojata tema ?
Го задржуваме правото да менуваме наслови на теми. Тоа право го користиме особено кога насловот на темата е "???????????".
treto... mene prvo pocnaa da me vregaat ..ja samo prasav no toj debil ninja69 pocna da se zanesuva i sto trebase ja da mu molcam ?!
Да не те знаев ќе ти поверував. Јас ти ја избришав првата тема, така да точно знам кој прв почна.
i taka po ovaa vecer ja na ovoj sajt za debili ne doagam!
Не ти верувам.

ne mi izbrisaa bez pricina tema koja bese normalna zatoa i napisav ovaa tema i iskreno edvaj cekam da ja izbrisaat ovaa zs vidov koi i kakvi idat ovde i ako ne prestanat so ismejuvanje ke gi vregam i ja i mora da ja izbrisaat temata
a i spored tebe vo red e mene da me pravat sekakva a ja trea da im molcam ?!
sto e ova ovde ..koj od koj polud i bez mozok !

Ако темата е НЕПОТРЕБНА имаат право да ти ја избришат.
Форумот има ПРАВИЛА меѓу кои ДВА ПАТИ ИСТА ТЕМА - НЕ МОЖЕ.
ВТОРО - ТИ НАВРЕДУВАШ.
ПРАВИЛО: ПРИЈАВИ мислење ако некој те навредил тебе прв, НЕ НАВРЕДУВАЈ.

Пред да штиклираш нешто, има НАЧИН на кој можеш нештото да го користиш.
Следен пат - читај.
--- надополнето: 12 мај 2012 во 04:19 ---
Прво, престани да не навредуваш. Ни дојде во домот, ни се занесуваш и не навредуваш. Каков однос очекуваш?
Замисли да ти влезам дома, да ти ја скршам вазната за цвеќиња, да ти се измочам во лавабото и да чекам кафе да ми свариш.
Второ, не е правило дека ако вреѓаш ќе ти биде избришана темата за да престанеш да го правиш тоа. Можеме, на пример, да ја оставиме темата а да те банираме од форум.
Трето и чисто пријателски совет, лошо се постави на првичната тема што ја отвори, а и уште продолжуваш да го правиш тоа. Престани.

Не можеш да го средиш ти ова?

Повеќе е дека не сакам. Во ЧДА сме како прво, а како второ сеуште се надевам дека членов ќе се смири малку. Ако ја снема секоја надеж....

Во најмала рака, премногу лични наведи кажаа. Али ти си знаеш :)

Ако темата е НЕПОТРЕБНА имаат право да ти ја избришат.
Форумот има ПРАВИЛА меѓу кои ДВА ПАТИ ИСТА ТЕМА - НЕ МОЖЕ.
ВТОРО - ТИ НАВРЕДУВАШ.
ПРАВИЛО: ПРИЈАВИ мислење ако некој те навредил тебе прв, НЕ НАВРЕДУВАЈ.

Пред да штиклираш нешто, има НАЧИН на кој можеш нештото да го користиш.
Следен пат - читај.
--- надополнето: 12 мај 2012 во 04:19 ---

Не можеш да го средиш ти ова?
NEMA DA PRESTANAM DOODEKE OVIE DEBILI OD MODERATORI NE JA IZBRISAAT TEMATA ILI NE ME BANIRAAT .. I STO E NAJVAZNO ONOJ KOJ MI GO PROMENIL IMETO NA TEMATA VO SEGASNIOT NASLOV ... E NAJGOLEMIOT DEBIL I NASLOVOT NA OVAA TEMA SE ODNESUVA ZA NEGO ...

NEMA DA PRESTANAM DOODEKE OVIE DEBILI OD MODERATORI NE JA IZBRISAAT TEMATA ILI NE ME BANIRAAT .. I STO E NAJVAZNO ONOJ KOJ MI GO PROMENIL IMETO NA TEMATA VO SEGASNIOT NASLOV ... E NAJGOLEMIOT DEBIL I NASLOVOT NA OVAA TEMA SE ODNESUVA ZA NEGO ...

Ти делуваш како најголем дебил, озбилно. Макар и да си во право :)

Идемо даље со постови на кои сте се изнасмеале.

i sto ako me BANIRASE DEBILU EDEN .. EVE SE REGISTRIRAV PAK I KE PRAVAM TAKA SE DODEKA NE JA IZBRISES TEMATA NA KOJA I MI SMENI IMETO ... ONA SEGASNOTO IME NA MOJATA TEMA SE ODNESUVA ZA TEBE .. TAA PANIHIDA E ZA TEBE ... DEBILU RETARDIRAN ... MOZES DA ME BANIRAS KOLKU SAKAS NO TAA TEMA KE JA IZBRISES ... ILI SALNO KE SE REGISTRIRAM I KE TE VREGAM ...
DEBILSKI SAJT ..A ADMINITE MODERATORITE SE NAJGOLEMITE ...TE ZALAMM KUTRO COVECE
--- надополнето: 12 мај 2012 во 04:52 ---
BRISI JA TEMATA STO JA STAVIV A I SMENI IMETO ?!..DEBILCE RETARDIRANO ...

i sto ako me BANIRASE DEBILU EDEN .. EVE SE REGISTRIRAV PAK I KE PRAVAM TAKA SE DODEKA NE JA IZBRISES TEMATA NA KOJA I MI SMENI IMETO ... ONA SEGASNOTO IME NA MOJATA TEMA SE ODNESUVA ZA TEBE .. TAA PANIHIDA E ZA TEBE ... DEBILU RETARDIRAN ... MOZES DA ME BANIRAS KOLKU SAKAS NO TAA TEMA KE JA IZBRISES ... ILI SALNO KE SE REGISTRIRAM I KE TE VREGAM ...
DEBILSKI SAJT ..A ADMINITE MODERATORITE SE NAJGOLEMITE ...TE ZALAMM KUTRO COVECE
--- надополнето: 12 мај 2012 во 04:52 ---
BRISI JA TEMATA STO JA STAVIV A I SMENI IMETO ?!..DEBILCE RETARDIRANO ...
Ех сум ја испуштил забавата ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom