Флешување, декодирање, репарирање, апдејт... се за сервис!

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Да видиш некој генератор дали ќе ти помогне? Или овде. Доста е стар телефонот би требало да се јавни овие работи.
--- надополнето: 12 мај 2012 во 14:52 ---
Јас го имам флешувано мојот к750и во w800i многу одамна. И до денес ми работи. Направи му само флеш нема да имаш веќе заштити.
Абе овој што ми го даде телефонов .. му го има сменато Phone lock кодот и не знам кој е сега .. не е стандардниот 0000 ..со која програма го флешуваше ти ? сам или на мајстор го однесе ?

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Абе овој што ми го даде телефонов .. му го има сменато Phone lock кодот и не знам кој е сега .. не е стандардниот 0000 ..со која програма го флешуваше ти ? сам или на мајстор го однесе ?
Сам го флешував ама да ме убиеш не ми текнува. Пред 5 години беше. Мислам дека беше нешто вака
И ова ќе ти треба на страната не работи ком.
--- надополнето: 12 мај 2012 во 18:01 ---
Сега ми текна од овде некаде го флешуваф.:) FAR Manager...

Член од
12 септември 2008
Мислења
324
Поени од реакции
44
alcatel T800- работи само на т-мобајл да го декодирам да работи на сите...со код е само или? ако е само код ако има некој да ми го кажи би бил благодарен

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
i za dvajcata so alkatelite, dekodiranje treba a toa ke vi go napravat vo najbliskata mobilara so servis normalno

Член од
2 јули 2008
Мислења
167
Поени од реакции
81
iphone 4 5.1 i firmware 4.12.01, од Т-мобиле земен , постои можност некако на ВИП да го користам :D

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Сам го флешував ама да ме убиеш не ми текнува. Пред 5 години беше. Мислам дека беше нешто вака
И ова ќе ти треба на страната не работи ком.
--- надополнето: 12 мај 2012 во 18:01 ---
Сега ми текна од овде некаде го флешуваф.:) FAR Manager...
Нешто има за усб кабелов драјвери ? Пробав со таа првата програма не можеше да го најди телефонот.

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Нешто има за усб кабелов драјвери ? Пробав со таа првата програма не можеше да го најди телефонот.
Истиот драјвер од сониериксон само треба да го пуштиш да бара низ копјутерот. Од кога ќе стиснеш копчето C.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Истиот драјвер од сониериксон само треба да го пуштиш да бара низ копјутерот. Од кога ќе стиснеш копчето C.
А оваа вторава програма ја спуштив го направив првиот чекор и не знам како треба да ми излезе за вториот .. дај помош малце .Eror ми дава кога ке го направам тоа со плугинот SEFP..

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
А оваа вторава програма ја спуштив го направив првиот чекор и не знам како треба да ми излезе за вториот .. дај помош малце .Eror ми дава кога ке го направам тоа со плугинот SEFP..
Треба да го угасиш телефонот и да го запалиш ама цело време да го држиш копчето C така ќе влезе во мод за флешување.

Член од
5 јануари 2012
Мислења
9.288
Поени од реакции
4.961
Детали и не ми текнуваат многу одавна беше.
Му направив флеш со првата програма што ми ја даде ....xs++ али сега не се уклучува.. само од почеток малце бело свети и нејке да се уклучи ..

Член од
12 август 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
2.031
Му направив флеш со првата програма што ми ја даде ....xs++ али сега не се уклучува.. само од почеток малце бело свети и нејке да се уклучи ..
Пак влези со програмот.

Kajgana Shop

На врв Bottom