- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
Абе овој што ми го даде телефонов .. му го има сменато Phone lock кодот и не знам кој е сега .. не е стандардниот 0000 ..со која програма го флешуваше ти ? сам или на мајстор го однесе ?
Абе овој што ми го даде телефонов .. му го има сменато Phone lock кодот и не знам кој е сега .. не е стандардниот 0000 ..со која програма го флешуваше ти ? сам или на мајстор го однесе ?
Сам го флешував ама да ме убиеш не ми текнува. Пред 5 години беше. Мислам дека беше нешто вакаАбе овој што ми го даде телефонов .. му го има сменато Phone lock кодот и не знам кој е сега .. не е стандардниот 0000 ..со која програма го флешуваше ти ? сам или на мајстор го однесе ?
ве молам за помошДали некој знае како да декодирам Alcatel OT 813 ?
Нешто има за усб кабелов драјвери ? Пробав со таа првата програма не можеше да го најди телефонот.Сам го флешував ама да ме убиеш не ми текнува. Пред 5 години беше. Мислам дека беше нешто вака
И ова ќе ти треба на страната не работи ком.
--- надополнето: 12 мај 2012 во 18:01 ---
Сега ми текна од овде некаде го флешуваф. FAR Manager...
Истиот драјвер од сониериксон само треба да го пуштиш да бара низ копјутерот. Од кога ќе стиснеш копчето C.Нешто има за усб кабелов драјвери ? Пробав со таа првата програма не можеше да го најди телефонот.
А оваа вторава програма ја спуштив го направив првиот чекор и не знам како треба да ми излезе за вториот .. дај помош малце .Eror ми дава кога ке го направам тоа со плугинот SEFP..Истиот драјвер од сониериксон само треба да го пуштиш да бара низ копјутерот. Од кога ќе стиснеш копчето C.
Треба да го угасиш телефонот и да го запалиш ама цело време да го држиш копчето C така ќе влезе во мод за флешување.А оваа вторава програма ја спуштив го направив првиот чекор и не знам како треба да ми излезе за вториот .. дај помош малце .Eror ми дава кога ке го направам тоа со плугинот SEFP..
Треба да е уклучен кога ке го стиснам тоа SEFP ?Треба да го угасиш телефонот и да го запалиш ама цело време да го држиш копчето C.
Детали и не ми текнуваат многу одавна беше.Треба да е уклучен кога ке го стиснам тоа SEFP ?
Му направив флеш со првата програма што ми ја даде ....xs++ али сега не се уклучува.. само од почеток малце бело свети и нејке да се уклучи ..Детали и не ми текнуваат многу одавна беше.
Пак влези со програмот.Му направив флеш со првата програма што ми ја даде ....xs++ али сега не се уклучува.. само од почеток малце бело свети и нејке да се уклучи ..
И што после ?Пак влези со програмот.