Тоа за Кум е приквел -На ZaZabava видов дека готови биле планови за да се сними четврт дел од Кум. На други места немам наидено за ова па ако некој знае повеќе да потврди...
Инаку Dark Shadows на Бартон бил лош како и Планета на Мајмуните(неговата верзија).
For Vito Corleone, nothing is more important that his family's future. While his youngest children, Michael, Fredo, and Connie, are in school, unaware of their father's true occupation, and his adopted son Tom Hagen is acollege student, he worries most about Sonny, his eldest child. Vito pushes Sonny to be a businessman, but Sonny-17 years-old, impatient and reckless-wants something else: To follow in his father's footsteps and become a part of the real family business.
Ја од овие 4 вадам просечна оцена за потребите на мојата филмска листаEве некои оцени за последниве филмови штo искочија, изгледаат пореално наместо надуенине на IMDB -
http://www.metacritic.com/browse/movies/release-date/theaters/date
The Green Mile? A Beautiful Mind, 12 Angry man? The Pianist? Schindler's List? The Deer Hunter? многу филмови им фалат, кои мораат да бидат на таа листа
Добро, во секоја топ 100 листа секогаш ќе фали по некое ремек дело, инаку општо според оцените што ги даваат они ми се најблиску до мојот вкусThe Green Mile? A Beautiful Mind, 12 Angry man? The Pianist? Schindler's List? The Deer Hunter? многу филмови им фалат, кои мораат да се на таа листа
Верувај ми, тоа е далеку од место во кое човек може да ужива во добар филм.Како на kinoteka.mk да гледам филмови, пробува ама не бива, не се пуштат please help
Arlington Road (1999)
По ѓаволите, филмов е предвесник на 9/11... Ова нешто мора секој да го гледа.
10/10.