S
Shaman
Гостин
Написот си е на место.
Ама запази ги коментарите на некои морони одоздола:
„Не му била лоша идејата на љуБчо“
Баш треба да се пласираат што повеќе вакви изјави, и да добијат што поголема подршка од муслиманите. После ЌЕ ЗНАЕМЕ колку се за соживот со кафири-каури, а колку не се. Поддршка за уште повеќе вакви изјави. Плус ни одат во полза за медиумската војна.http://www.kirilica.com.mk/vest.asp?id=70072
Има некој чуено за нешто вакво?
Има некој некакви информации или уште еден обид за сензационализам?
морони се затоа што се реални?Написот си е на место.
И што агенда ќе треси абдалов Диогарди?Мене не ми личи на измислена приказна, нешто смрди во државава, тоа сите заедно го чувствуваме. Затоа треба и заедно да се бориме додека е време, оти потоа ќе биде касно.
--- надополнето: 14 мај 2012 во 15:08 ---
Албанска пролет во Македонија?!
Следниот месец во Македонија се очекува почнување на ткн Албанска пролет, по иницијатива на челникот на албанско-американското лоби, поранешниот конгремсен Џо Диогарди, пренесува новинската агенција ИНА
Иницијативата Албанска пролет е контра-одговор на пласираните тези за Арапска пролет и контра-одговор за истакнувањето на верските знамиња на минатонеделните протести во Македонија, се наведува натаму во информацијата .
Диогарди во изјавата за ИНА побара од албанските политички парти да се обединат зад идејата за новото движење за албанските права. Тој побара обединување, особено на албанската опозицијата.
Како што јавува агенција, НДП, Нова Демократија, ДУА на Бардил Махмути и НДУ на Хисни Шаќири засега ја прифатиле идејата на Диогарди и се очекуваат конкретни движења во текот на следните седмици.
Минатиот понеделник лидерот на Албанско-Американската граѓанска лига Диогарди обвини дека последните апсења на Албанци во Македонија и во Србија, бил координиран анти-албански заговор./крај/ина/мф
Тој е платен медиумски пиун. Он цело време е со говор на омраза.И што агенда ќе треси абдалов Диогарди?
Снабди се со калаш , че го пукаме !!Како шо тргнале работиве... ќе биде весело...
Си имам ротвајлерСнабди се со калаш , че го пукаме !!
И јас бев против идејата на Бугарот и МАНУ, ако кога ќе видиш дека и по 10 години и кусуро нема подобрување на ситуацијата и не се гледа никаков напредок, сега и не изгледа толку сулуда како во 2001.Написот си е на место.
Епа земи бенѕин оти ХАВУЗЗЗЗЗЗ ќе го паљиме !!Си имам ротвајлер