Протести во Скопје - Идентификувани 12 радикали од петочните протести

Статус
Затворена за нови мислења.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
leandra од каде е веста за Диогарди?Од кој портал?

Член од
6 мај 2012
Мислења
116
Поени од реакции
62
И јас бев против идејата на Бугарот и МАНУ, ако кога ќе видиш дека и по 10 години и кусуро нема подобрување на ситуацијата и не се гледа никаков напредок, сега и не изгледа толку сулуда како во 2001.
Ако не се еманципираат голем дел од нашите рамковни браќа за брзо и не почнат да се однесуваат како што и му доликува не едно нормално човечко суштество во нормална секуларна држава тогаш идејата на Бугарот ќе излезе дека е дури и генијална.
Srbive im go dadoa Kosovo i mislam deka si napravija golema usluga.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Srbive im go dadoa Kosovo i mislam deka si napravija golema usluga.
И јас мислам исто, не знам како ќе ја контролираа територија која 98% не го почитуваше правниот поредок ако не се повлечеа од таму.

Член од
4 мај 2012
Мислења
183
Поени од реакции
90
Дали Али се уплаши за столицата, што е работата незнам, но сепак попуштија пред притисоците и масовните протести. Покажаа слабост и докажаа дека не можат да ја контролират толпата која им излезе надвор од контрола. Дали тоа заврши митот за секомќниот Али. Најинтересно од све, што нивна замена нема да биде ДПА, пошто не верувам дека ДПА има нешто со овој протест, туку ова се структури од надвор.

Цела оваа заврзлама, ни ја прави ситуацијата се почиста. Според сите случувања, излегува на површина дека позадината на егзекуцијата на Смиљковското езеро е сепак со етничка, иако можеби се користени исламистички структури. Впрочем ова не е првпат да се користат вакви структури за Албанската национална кауза.

Еве ја целата приказна.
http://www.dnevnik.com.mk/?ItemID=10ABD5B01CBD844D9B4791ADA0B5F1CB
Ме чуди што ДУИ влегува во кревет со таквите што мислат дека МВР и безбедносните служби сами го направиле злосторството и следователно им го наместиле на неколку исламисти албанци само за пред самитот на НАТО да се прави маркетинг демек еве и ние сме во борбата со тероризмот.

Не можам да замислам колку треба да си забеган за во такво нешто да веруваш. Навистина, имаше монтирани случаи, ама сега во ова време и ситуација нема шанси тој заговор да се изведе. Токму заради таквите случаи во минатото цела европа не следи како и што се прави. Заради Рамковски за малку ќе паднеше цела влада од притисоци и голема штета и се направи на довербата од Запад (ах тој мочко Рамковски). А нему не му ни наместија нешто, немаше потреба. Камоли пак да мислиш дека можат да наместат невини за петкратна егзекуција...

Не знам кој малоумен верува дека МВР има способности да изведе заговор од толку голем опсег а камоли некој да има волја за тоа... Идиотштина.

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
da da i toa kolkava usluga. koj be go dade nie go dobivme so vojna. UCK ti teknuva? sega sme 2 drzavi, navidum e i 3ta :)
Ќе видиме колку ќе бидете способни за водење држава, нема сега Белград да ги покрива дупките во буџетот кој беа константни во Косово од причина што тамошните граѓани одбегнуваа да плаќаат секакви давачки кон институциите слично како и сегашните во Арачиново од причина што не ја сметаат државата како своја.
Трепча го продадовте и сега останува уште дијаспората да ја одржува колку толку економијата во Косово.
Ако не ги промените пештерските навики и навиката за мито и корупција втемелена во вашиот ген, тогаш за неколку години ќе има социјална војна во Косово.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Еве им на Албанците повик и од нивната толку посакувана Еу - Извор

Сега ќе прекинете со протести или секој петок после молитва ќе кршите пак прозори, автобуски стојалиште и ќе урлате пред суд ???

Член од
4 мај 2012
Мислења
183
Поени од реакции
90
Имаше уште нешто додадено во твојот пост, во смисла дека ”имаме две држави а на повидок е и трета”.

Ако ти е целта да провоцираш би сакал да те известам дека нема ништо да постигнеш бидејќи сте прочитани надолго и нашироко. Како букварчиња.

Член од
6 мај 2012
Мислења
116
Поени од реакции
62
Pa iskreno 12 godini ni trubat za sozivot so niv . ali gledame deka oni ne gi pocituvaat instituciite na drzavata.Ne ne pocituvaat kako narod koj sme mnozinstvo vo ovaa drzava.Ni go kocat napredkot na drzavata so deceniii nanazad, ne si gi plakaat svoite obvrski kon drzavata,najgolemit kriminal i siva ekonomija poteknuva od nivna strana.Pa se prasuvam koi pridobivki gi imame nie od nivna strana?
A benefitite kako malcinstvo gi imaat vo Makedonija kako vo niedna evropska drzava. Imaat skoli ,ucat na svojot majcin jazik, spored ramkovniot primaat i plata a ne rabotat nikade.Prisutni se vo site institucii na drzavata, se slavat nivni praznici i da ne nabrojuvam uste se kolku mnogu imaat pridobivki od drzavava kako malcinstvo.
I SEGA POVTORNO KOJ E NIVNIOT PRIDONES ZA NAS KAKO OPSTESTVO I KAKO DRZAVA I DOKOGA KE NE VLECAT VO BEZDNA I KE E KOCAT DA ODIME NAPRED ??????

Член од
7 март 2012
Мислења
296
Поени од реакции
55
И заради тоа убивте 4 деца и 1 средовечен тип?
koj be gi ubi sami gi ubivte i gi namestivte kako sopot i rastanski lozja.
gledas deka se e dogovoreno vo makedonija uapsia 20 a naredniot den 8 vo srbija.
toj serbinot ne za dzabe rekol pred da se sluci ubistvoto deka ke se sluci nesto vo makedonija vo april. se e dogovoreno sami ve ubiva drzavata.
OPAMETETE SE EDNAS ZASEKOGAS! na crno ne se gleda nisto.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.172
Поени од реакции
84.007
Добро луѓе што се случува???
http://www.mkd.mk/17644/crna-hronika/pretepan-ucenik-vo-skopskata-gimnazija-arsenie-jovkov/
http://www.mkd.mk/17079/crna-hronika/maloletnici-pretepale-skopjanec/
Добро е барем што медиумите претанаа да ќутат. Јас ги повикувам властите да превземат енергични мерки ова лудило да запре.
Се случува да не приметиш дека се вестите од март:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom