Internazionali BNL d'Italia - Rome 2012

Кој ќе биде шампион во Рим 2012?

• Новак Ѓоковиќ

Гласови: 9 32,1%
  • Рафаел Надал

Гласови: 10 35,7%
  • Роџер Федерер

Гласови: 6 21,4%
  • Енди Мареј

Гласови: 1 3,6%
  • Давид Ферер

Гласови: 0 0,0%
  • Жо-Вилфред Тсонга

Гласови: 2 7,1%
  • Томаш Бердих

• Јанко Типсаревиќ

• Некој друг (ќе наведам во коментар кој)

• Вкупно гласачи
    28
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Јас на Игор само ќе му кажам не се Надал и Федерер цареви дргугите прават големи грешки..............

Член од
23 август 2010
Мислења
39.393
Поени од реакции
113.866
Раонич е талент кој несомнено ќе биде добар играч, смешни сте ми се изјавиве, тепал само дека билa брза подлога....затоа гледам Надал и другите Шпански тенсери имаат страшна серија на US Open, или пак недај боже да спомнеме Indoors, или било кој турнир кој се игра на брза подлога, имајте малце респект кон играчите.....не е тенисот само на земја..аман.
А сакаш да кажеш дека Надал не е добар на тврда подлога? Не дека е доминантен како на земја али и на тврда си гази. Лани финалиња Мајами, Индиан Велс, УС Опен, оваа година гураше до полуфинале на првите два мастерса, башка и ги има освоено сите Грен слема од кои два се на тврда подлога. Инаку се слагам дека Шпанците се слаби на тврда подлога, освен Надал, Ферер и Вердаско до негде али овој последниов си има ментални проблеми, во 2009 знаеше да го намачи Надал и да игра 5 сетови со него, а еве на пример лани знаеше да изгуби и од тенисери кои не се ни во топ 100.

Мое мислење е тирумф на Надал во Рим, му одговара подлогата, во форма е, одморен е, така да мислам дека ќе го освои Рим. А највеќе од се сакам со Новак да игра финале и да го измоча. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.190
Ако каже да, а ќе каже, ќе знам по што го позна:icon_mrgr:
Па во последно време го приметив дека е активен во овој потфорум, ама неможам да го проценам за кој е, со ова „мочањето“ на крај ме замисли малце, па си викам да го прашам.:D
Не дека ми менува нешто, ама ко ќе честитам титула на крај од турнирот на Надал да го набројам и него.:rolleyes:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.393
Поени од реакции
113.866
Не бе, за Лејкерс сум па и ти... :P
Се зезам, за Надал сум, иначе си пратам тенис и тоа многу, а ова со мочањево намерно го спомнав за да живне малце дискусијата околу тенисот, малку позапоставена ми е темава за разлика од оние за фудбал или кошарка. Ноу љутиш од фановите на Новак. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.190
Не бе, за Лејкерс сум па и ти... :P
Се зезам, за Надал сум, иначе си пратам тенис и тоа многу, а ова со мочањево намерно го спомнав за да живне малце дискусијата околу тенисот, малку позапоставена ми е темава за разлика од оние за фудбал или кошарка. Ноу љутиш од фановите на Новак. :)
Не бе какво лутење, буцкам и јас, ама никогаш не потценувам тенисер, без разлика кој и да било. :)

С

сашенко

Гостин
Анкета момче, тоа ни фали на темиве за тенис ;)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ајде да се пријавам и јас на темата... :D
Напред Ноле, Рафа педер, уа Роже :icon_mrgr:

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.610
Не се тресете Надал осваја.:P Дај само некој нека каже сеа у која кладилница може да типувам на победник на турнирот, значи да идам да уплатам денес Рафа победник у Рим.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Ајде да ве видам, кој ќе го освои Рим оваа година? :D

Имате анкета на првиот коментар.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.393
Поени од реакции
113.866
Не се тресете Надал осваја.:P Дај само некој нека каже сеа у која кладилница може да типувам на победник на турнирот, значи да идам да уплатам денес Рафа победник у Рим.
Пробај во Бет Сити, таму има.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.190
Ајде да ве видам, кој ќе го освои Рим оваа година? :D
Енди Теле Мареј. :pipi:

Во 19часот се игра добар меч помеѓу Чилич и Алмагро, ќе биде интересен за гледање.
Долгополов му ја предал на Вердаско при резултат 1-0 во сетови.
Томич направи пресврт против Гиралдо, добар тенис беше тој, убави поени имаше.

А

Анноун

Гостин
многу ветар во Рим . Земја станаа играчите . Стварно беше добар мечот на Томич против Гиралдо , а сега не се лоши ни Фољини против Багдатис .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom