Ljupco Meljata
AJFON ILI ANDROID you choose
- Член од
- 11 ноември 2007
- Мислења
- 1.726
- Поени од реакции
- 475
Јас на Игор само ќе му кажам не се Надал и Федерер цареви дргугите прават големи грешки..............
А сакаш да кажеш дека Надал не е добар на тврда подлога? Не дека е доминантен како на земја али и на тврда си гази. Лани финалиња Мајами, Индиан Велс, УС Опен, оваа година гураше до полуфинале на првите два мастерса, башка и ги има освоено сите Грен слема од кои два се на тврда подлога. Инаку се слагам дека Шпанците се слаби на тврда подлога, освен Надал, Ферер и Вердаско до негде али овој последниов си има ментални проблеми, во 2009 знаеше да го намачи Надал и да игра 5 сетови со него, а еве на пример лани знаеше да изгуби и од тенисери кои не се ни во топ 100.Раонич е талент кој несомнено ќе биде добар играч, смешни сте ми се изјавиве, тепал само дека билa брза подлога....затоа гледам Надал и другите Шпански тенсери имаат страшна серија на US Open, или пак недај боже да спомнеме Indoors, или било кој турнир кој се игра на брза подлога, имајте малце респект кон играчите.....не е тенисот само на земја..аман.
Ако каже да, а ќе каже, ќе знам по што го познаstefan-kobe за Надал си ?
Па во последно време го приметив дека е активен во овој потфорум, ама неможам да го проценам за кој е, со ова „мочањето“ на крај ме замисли малце, па си викам да го прашам.Ако каже да, а ќе каже, ќе знам по што го позна
Не бе, за Лејкерс сум па и ти...stefan-kobe за Надал си ?
Не бе какво лутење, буцкам и јас, ама никогаш не потценувам тенисер, без разлика кој и да било.Не бе, за Лејкерс сум па и ти...
Се зезам, за Надал сум, иначе си пратам тенис и тоа многу, а ова со мочањево намерно го спомнав за да живне малце дискусијата околу тенисот, малку позапоставена ми е темава за разлика од оние за фудбал или кошарка. Ноу љутиш од фановите на Новак.
Пробај во Бет Сити, таму има.Не се тресете Надал осваја. Дај само некој нека каже сеа у која кладилница може да типувам на победник на турнирот, значи да идам да уплатам денес Рафа победник у Рим.
Енди Теле Мареј.Ајде да ве видам, кој ќе го освои Рим оваа година?