Serie A 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Kostic
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.
Удинезе ќе ги продадат пола играчи,Ди натале во пензија ќе оди и ќе испаднат во квалификации.
Уште пострашно е што Гвидолин по се изгледа го напушта тимот. А да го однесеш на трета позиција во оваа сезона кога ги продадоа двајцата најдобри играчи не е мала работа...

јас само да ставам едно овакво :cuc: за Дел Пиеро, Пипо, Неста, Гатузо, Сидорф.... Тие се дел од играчите заради кои го засакав фудбалот, играчи од една посебна ера заедно со Раул, Гигс, Бекам, Зидан, Aнри итн... ИГРАЧИШТА! :cuc: :cuc: :cuc:

543583_303837949698419_146311595451056_677568_324354679_n.jpg
Леле овој Ди Вајо колку ќе им фали на фановите на Јуве :icon_lol:

Леле овој Ди Вајо колку ќе им фали на фановите на Јуве :icon_lol:
Ни најмалку верувај, два дреса лево од него ќе видиш кој ќе ни фали друже. Ни скудетото го немаше тој шмек денес , кога сите бевме свесни дека му беше последен меч на Алекс во Сериа А за Јуве. Би го трампал ова скудето во секој момент за Капитенот да остане во Јуве уште 1 сезона...мала утеха е што го испраќаме на најдобар можен начин, со титула , а можеби и двојна круна.

Ни најмалку верувај, два дреса лево од него ќе видиш кој ќе ни фали друже. Ни скудетото го немаше тој шмек денес , кога сите бевме свесни дека му беше последен меч на Алекс во Сериа А за Јуве. Би го трампал ова скудето во секој момент за Капитенот да остане во Јуве уште 1 сезона...мала утеха е што го испраќаме на најдобар можен начин, со титула , а можеби и двојна круна.
Ќе ви фали Каладѕе?

Тролам, хејтери не се палете одма :)

Браво за бројката на Јувентини-те во Њу-Јорк, успешно се кријеа изминатите 5 години (морав)

Ќе ви фали Каладѕе?

Браво за бројката на Јувентини-те во Њу-Јорк, успешно се кријеа изминатите 5 години (морав)
:facepalm:

Маме му ебам ќе ми фалат мајсторите Сидорф и Дел Пјеро жими окцина..за Гатузо и Инзаги неписмениот ич не ми е мака....ама Сидорф и Дел Пјеро се едни од играчите кој не импресионираа со мајсториите кои ги прикажуваа низ годините..иако играа во тимови што ги мразам сепак секоја чест за овие мајстори посебно за големиот Дел Пјеро:cuc::cuc:

повеќе од фудбалер,повеќе од човек

Del+Piero+(1).jpg

Ќе ви фали Каладѕе?

Можеби затоа што само некој месец идеме организирано во Њујорк кафе;)

Беа одлични играчи до пред некоја сезона, помина и нивното време. Лошо е тоа што Серија А нема приближно добри играчи како нив.
Пацо, Бориело, Амаури го заменуваат Гранде Пипо :tapp:

Честитки до Јувентините за титулата!

Маме му ебам ќе ми фалат мајсторите Сидорф и Дел Пјеро жими окцина..за Гатузо и Инзаги неписмениот ич не ми е мака....ама Сидорф и Дел Пјеро се едни од играчите кој не импресионираа со мајсториите кои ги прикажуваа низ годините..иако играа во тимови што ги мразам сепак секоја чест за овие мајстори посебно за големиот Дел Пјеро:cuc::cuc:

повеќе од фудбалер,повеќе од човек

Del+Piero+(1).jpg
Ќе ти пишев нешто за Рино и Пипо али ај заеби не вреди
Него сликава ако не се лажам е кога Пинтуричио им го збрца два пати на Реал, иако сум Росонер како сум рипал тогаш пред телевизор ауууу

Можеби затоа што само некој месец идеме организирано во Њујорк кафе;)

Цела сезона идеме организирао во New York, од отварањето на стадионот до последното коло вчера ;) А вчера се имавме најмногу до сега собрано (очекувано), до вчера рекордот ни беше за со Интер првата утакмица а и со Наполи беше фул 3-3 таа што заврши.Следната година у поголем број :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom