Serie A 2011/2012

Кој ќе биде шампион?

• Вкупно гласачи
    463
Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.198
Удинезе ќе ги продадат пола играчи,Ди натале во пензија ќе оди и ќе испаднат во квалификации.
Уште пострашно е што Гвидолин по се изгледа го напушта тимот. А да го однесеш на трета позиција во оваа сезона кога ги продадоа двајцата најдобри играчи не е мала работа...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
јас само да ставам едно овакво :cuc: за Дел Пиеро, Пипо, Неста, Гатузо, Сидорф.... Тие се дел од играчите заради кои го засакав фудбалот, играчи од една посебна ера заедно со Раул, Гигс, Бекам, Зидан, Aнри итн... ИГРАЧИШТА! :cuc: :cuc: :cuc:

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.382
Леле овој Ди Вајо колку ќе им фали на фановите на Јуве :icon_lol:
Ни најмалку верувај, два дреса лево од него ќе видиш кој ќе ни фали друже. Ни скудетото го немаше тој шмек денес , кога сите бевме свесни дека му беше последен меч на Алекс во Сериа А за Јуве. Би го трампал ова скудето во секој момент за Капитенот да остане во Јуве уште 1 сезона...мала утеха е што го испраќаме на најдобар можен начин, со титула , а можеби и двојна круна.

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Ни најмалку верувај, два дреса лево од него ќе видиш кој ќе ни фали друже. Ни скудетото го немаше тој шмек денес , кога сите бевме свесни дека му беше последен меч на Алекс во Сериа А за Јуве. Би го трампал ова скудето во секој момент за Капитенот да остане во Јуве уште 1 сезона...мала утеха е што го испраќаме на најдобар можен начин, со титула , а можеби и двојна круна.
Ќе ви фали Каладѕе?

Тролам, хејтери не се палете одма :)

Браво за бројката на Јувентини-те во Њу-Јорк, успешно се кријеа изминатите 5 години (морав)

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.387
Ќе ви фали Каладѕе?

Браво за бројката на Јувентини-те во Њу-Јорк, успешно се кријеа изминатите 5 години (морав)
:facepalm:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Маме му ебам ќе ми фалат мајсторите Сидорф и Дел Пјеро жими окцина..за Гатузо и Инзаги неписмениот ич не ми е мака....ама Сидорф и Дел Пјеро се едни од играчите кој не импресионираа со мајсториите кои ги прикажуваа низ годините..иако играа во тимови што ги мразам сепак секоја чест за овие мајстори посебно за големиот Дел Пјеро:cuc::cuc:

повеќе од фудбалер,повеќе од човек

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Ќе ви фали Каладѕе?

Можеби затоа што само некој месец идеме организирано во Њујорк кафе;)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
Беа одлични играчи до пред некоја сезона, помина и нивното време. Лошо е тоа што Серија А нема приближно добри играчи како нив.
Пацо, Бориело, Амаури го заменуваат Гранде Пипо :tapp:

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Честитки до Јувентините за титулата!

Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Маме му ебам ќе ми фалат мајсторите Сидорф и Дел Пјеро жими окцина..за Гатузо и Инзаги неписмениот ич не ми е мака....ама Сидорф и Дел Пјеро се едни од играчите кој не импресионираа со мајсториите кои ги прикажуваа низ годините..иако играа во тимови што ги мразам сепак секоја чест за овие мајстори посебно за големиот Дел Пјеро:cuc::cuc:

повеќе од фудбалер,повеќе од човек

Ќе ти пишев нешто за Рино и Пипо али ај заеби не вреди
Него сликава ако не се лажам е кога Пинтуричио им го збрца два пати на Реал, иако сум Росонер како сум рипал тогаш пред телевизор ауууу

С

сашенко

Гостин
Можеби затоа што само некој месец идеме организирано во Њујорк кафе;)
Цела сезона идеме организирао во New York, од отварањето на стадионот до последното коло вчера ;) А вчера се имавме најмногу до сега собрано (очекувано), до вчера рекордот ни беше за со Интер првата утакмица а и со Наполи беше фул 3-3 таа што заврши.Следната година у поголем број :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom