- Член од
- 2 март 2007
- Мислења
- 4.097
- Поени од реакции
- 893
Тотално погрешна утакмица за нас.....Скроз погрешно влегоа....Не е до трансферите, да беше до тактиката ваљда ќе научевме досега, цел ден си тупам глава како е можно да губиме од Дортмунд.
Добро бе шо се занесувате, барем за напаѓач. Му го продолжија на Хомез договорот му дадоа голема плата за да земат ѕверка од 40м евра и него огромна плата! Ало Баерн е ова, и со Бербатов треба да сме задоволни.
Не се земаат така лесно играчи под договор. Фалкао моментално би идел на 50 милиони евра на транфер пазарот. Пари се тоа, не сме Сити, Реал или Барса ние.Ако е така ондак,да почнеме Холандско да гледаме пошо во Бундес со Гомез, Дортмунд никад нема да ги добиеме пошто увек ке играме со играч помалце.
Дај не ме смејте,ако е Баерн ова не е хуманитарна организација па да купуваме пензионери....Ќе се угушат од пари сезонава,Фалкао може одма да го земат....Па да видиш што е бомбардирање после...
Никој не сонува за нешто што не е реално....Гомез го платија 35 милиони евра!!!!!Немој да ми кажеш дека кога сакаат не даваат пари....Гомез како трансфер го сакаа цела управа и платија огромни пари,го преплатија по мене....Не се земаат така лесно играчи под договор. Фалкао моментално би идел на 50 милиони евра на транфер пазарот. Пари се тоа, не сме Сити, Реал или Барса ние.Знам дека Гомез не го бива, џабе не залажува со давање голој од 10 цм, ама тоа е, ќе го гледаме уште долго време како прв напаѓач во тимот. Значи да се разбереме, сите што сонувате за Мурињо, Пеп, Агуеро, Фалкао, Озил и другите играчи од миљарда евра ви треба професионална помош. Најтоп трансфери шо можит да ги напрајме моментално се Сахин(ѕвер за малце пари), и некој напаѓач од средна класа.
![]()