M
Mario Gómez
Гостин
Абе читав демек не се знае со него уште влечел ситна повреда. Него како е апдејтот на Кејхил и Луиз, уште не тренираат нели?Абе како не ќе игра 100%.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе читав демек не се знае со него уште влечел ситна повреда. Него како е апдејтот на Кејхил и Луиз, уште не тренираат нели?Абе како не ќе игра 100%.
Знам дека ќе ги спремаат, пошо ако не играат они подобро нека не доаѓаат. Ама штом уште не почнале со тренинг се надевам дека ќе се далеку од топ форма во финалето, и секако и у топ форма не ги рејтувам како прва класа дефанзивци.ЗНам и самиот Швајни викаше дека после утакмица го болело коленото ден два сеуште али нема везе тоа рече дека е спремен и дека за време на утакмица нема никакви болки. Кејхил и Луиз читам напредувале абе не се замарам многу пошто знам дека 100% ке играат и они финале е ќе ги спремат
Знам дека ќе ги спремаат, пошо ако не играат они подобро нека не доаѓаат. Ама штом уште не почнале со тренинг се надевам дека ќе се далеку од топ форма во финалето, и секако и у топ форма не ги рејтувам како прва класа дефанзивци.
Замисли Робен така да скокне, ќе го собираат на парчиња долу.Леле тоа скокот во базен мене ме здоболе... ауч...
Замисли Робен така да скокне, ќе го собираат на парчиња долу.![]()
Сега фали уште Ван Бујтен да го видам како изведува ски скокови.
Знам како е.nemozam da go gledam na matura sym vsabota :S @@# @! !@!W#@#@!W
nemozam da go gledam na matura sym vsabota :S @@# @! !@!W#@#@!W