Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
ЗНам и самиот Швајни викаше дека после утакмица го болело коленото ден два сеуште али нема везе тоа рече дека е спремен и дека за време на утакмица нема никакви болки. Кејхил и Луиз читам напредувале абе не се замарам многу пошто знам дека 100% ке играат и они финале е ќе ги спремат

ЗНам и самиот Швајни викаше дека после утакмица го болело коленото ден два сеуште али нема везе тоа рече дека е спремен и дека за време на утакмица нема никакви болки. Кејхил и Луиз читам напредувале абе не се замарам многу пошто знам дека 100% ке играат и они финале е ќе ги спремат
Знам дека ќе ги спремаат, пошо ако не играат они подобро нека не доаѓаат. Ама штом уште не почнале со тренинг се надевам дека ќе се далеку од топ форма во финалето, и секако и у топ форма не ги рејтувам како прва класа дефанзивци.

Знам дека ќе ги спремаат, пошо ако не играат они подобро нека не доаѓаат. Ама штом уште не почнале со тренинг се надевам дека ќе се далеку од топ форма во финалето, и секако и у топ форма не ги рејтувам како прва класа дефанзивци.

тоа могуче да читам Луиз не играл од таму на средината на Април така да месец дена отстуствува а Кејхил знам од реваншот со Барса. Како и да е и да не се во форма пак полошо за Баерн ако играат бидејќи ако не играат немаат други централни ќе мора Босингва или некој друг да игра централен бек

Леле тоа скокот во базен мене ме здоболе... ауч...

Како може вака да скока со стап а да не може да издрибла некој?

Сега фали уште Ван Бујтен да го видам како изведува ски скокови.

Сега фали уште Ван Бујтен да го видам како изведува ски скокови.

Ќе повреди некој од публика :pos:

Озбилно... не ми е јасно како успеавме да се доведеме до олку заебана ситуација... Се или ништо... Со многу посрано чувство влегувам на 4 дена пред финалето а ич не мораше вака... Сега ќе се влечат паралели со Леверкузен од 2002 - епа ќе се влечат... Ќе ги мава во психа - епа ќе ги мава коа се фатени у тоа нозете да не може да го тепаат Дортмунд 2 години.

Се е во главата според мене, АМА БАШ СЕ - ако успеат да се соземат можеме комотно, со просечна игра да ги здрвиме Челзи дома. А ако не... Нејќам да знам што ќе им поминува низ глава ако утнеме некој зицер, пречка некоја ако мавнеме ИЛИ ДА НЕ ДАЕ ГОСПОД пенал ако утнеме...

Дефинитивно под ненормален притисок ќе се сега - ем дома играат, медиуми, навивачи, цела Германија очекува титула, ем за „Вицекузен синдром“ сите го дрват, ем генерацијата на Лам и Швајни, на нивни веќе здрави 27-8 години чека на првата голема титула...

Мислам дека ОЧАЈНО ни треба први да дадеме гол и тоа што побрзо толку подобро. Ако го држат 0:0 Челзи долго - наебавме на големо...

Уште 4 дена... Одам да „спијам“ :вонзем:

nemozam da go gledam na matura sym vsabota :S @@# @! !@!W#@#@!W

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom