Пеналот си беше пенал, исто како што беше и вашиот.
Али на Енфилд акцијата наша за голот-![]()
Паѓа во вода кога ќе се присетам на триото Реина-Досена-Лоб :tv:
Едит! 200ти пост - одам да се частам нес

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пеналот си беше пенал, исто како што беше и вашиот.
Али на Енфилд акцијата наша за голот-![]()
Паѓа во вода кога ќе се присетам на триото Реина-Досена-Лоб :tv:
Едит! 200ти пост - одам да се частам нес![]()
![]()
![]()
Богами помислата на Досена како дава гол на Олд ме тера да блујам.![]()
Fergie's cracking up all right, I'd say he hasn't stopped since 10:45 last night.Човекот ги изигра најдобрите 15мин комбинирано во мечовите со Реал и Манчестер. Ама се некако е залудно ако земеш во предвид оти головите беа тотално безначајни. Во веќе осигурани натпревари.
Ама барем ви се лоши од него![]()
Фантастично, ваква игра одамна не сме имале, Лукас man of the match, сеа треба и на Болтон да му дадеме бодови.
Па веќе 10 години сум бил оптимист, секогаш сум се надевал ама преку пенисов веќе стварно, па уште колку треба да помине за да ја земеме титулата што последен пат татко ми гледал како ја креваме и се радувал на неа.:nerv:
И да не заборавам, коа изгубија ѓаволчињата од Барнли ви пишав тука да не им серете пошо во наредна прилика ќе напраат поплава у фан клубов, и ете у право бев.![]()
Чисто зафрканција: ја мислам поголемиот дел од парите шо Ферги ги доби од продажбата на Роналдо му ги даде на Бенитез само за да си го задржи Лукас во својот тим... :pos2:
Mozda sme malce premnogu surovi so Lucas , Gerard koga go napravi penalot nikoj nisto ne kaze a istoto da go storese Lucas veke grob ke mu kopavte . Inace interesna informacija , Alberto Aquilani bil desno opredelen ( fasist )zakon ... Ne gubi duel so crnec pa neznam so da e
))0
Mozda sme malce premnogu surovi so Lucas , Gerard koga go napravi penalot nikoj nisto ne kaze a istoto da go storese Lucas veke grob ke mu kopavte . Inace interesna informacija , Alberto Aquilani bil desno opredelen ( fasist )zakon ... Ne gubi duel so crnec pa neznam so da e
))0