- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 728
- Поени од реакции
- 60
A TI ZA ASTON VILLA DA NE NAVIVAS IZVINI VAKA????
OТИ, ВИЕ ДА НЕ НАВИВАВТЕ ЗА БАРНЛИ ШТО НИ НАТРУПАВТЕ ПОСТОВИ КАЈ НАС НЕКНИ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A TI ZA ASTON VILLA DA NE NAVIVAS IZVINI VAKA????
Од каде ти толку сигурен дека си постар, да не те викаат страец на прекар? :pos2: Или да не имаш 70 години? :pos2::pos2::pos2:. А за тоа дали сум дораснат, биди сигурен дека сум дораснат штом имам трпение да ти реплицирам. За Ливерпул освен пост со тресење глупости не е возможно ништо друго. Кога ќе имам желба за паметен пост, ќе пушувам таму каде што е место за тоа, во фан клуб Манчестер Јунајдед!![]()
of leleOТИ, ВИЕ ДА НЕ НАВИВАВТЕ ЗА БАРНЛИ ШТО НИ НАТРУПАВТЕ ПОСТОВИ КАЈ НАС НЕКНИ?
me skrsi od smea so ova so prekarot,ke bidam kako tebe,mozebi i me vikaat,a mozebi i imam 70 godini
i sega odi vo fan klubot na man i raskazuvaj mu prikaski na drugarcinjata
of leleaj vidi sto pisav gore analiziraj malce te molam me mrzi vise da ti objasnuvam jas nemam vreme a ti nemas mozok da sfatis
odgovori na prasanjeto ako imas mozok mozeНе бе, вечерва сакам прикаски за постарите, па огромна чест ми е да си пишувам со старецот од 70 години. Каква чест за мене. А бидејќи си 70 години (како што рече) мене сега ми е јасно зошто навиваш за Ливерпул и го фалиш толку. Само вашата герација ги памети титулите на Ливерпул :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Гледам колку имаш мозок. Јас ти пишувам за пехарот што го подигна Гери Невил, а ти ме прашуваш дали навивам за Астон Вила. Алал да ти е за мозокот твој, кога ќе решиш да го продаваш, кажи ми ќе го купам за да му го подарам на некој комарец :pos2:.
a ti kolku imas mozok me prasues dali navivam za ARSENAL :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:a ja ti zboram za 1-4 :pos2::pos2: BOLI ZNAM 4 KOMADA NA OLDTRAFORD I RONALDO SE GUBESE SO NAS ZATOA IZBEGA PODALEKU U SPANIJA :pos2::pos2:Не бе, вечерва сакам прикаски за постарите, па огромна чест ми е да си пишувам со старецот од 70 години. Каква чест за мене. А бидејќи си 70 години (како што рече) мене сега ми е јасно зошто навиваш за Ливерпул и го фалиш толку. Само вашата герација ги памети титулите на Ливерпул :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Гледам колку имаш мозок. Јас ти пишувам за пехарот што го подигна Гери Невил, а ти ме прашуваш дали навивам за Астон Вила. Алал да ти е за мозокот твој, кога ќе решиш да го продаваш, кажи ми ќе го купам за да му го подарам на некој комарец :pos2:.
Не бе, вечерва сакам прикаски за постарите, па огромна чест ми е да си пишувам со старецот од 70 години. Каква чест за мене. А бидејќи си 70 години (како што рече) мене сега ми е јасно зошто навиваш за Ливерпул и го фалиш толку. Само вашата герација ги памети титулите на Ливерпул :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Игравте добро ама немавте среќа![]()
ne e malo detiste so glupi razmisluvanja kako ovoj dosadniovkonecno i nekoj porealen man utd fan
odgovori na prasanjeto ako imas mozok moze
a ti kolku imas mozok me prasues dali navivam za ARSENAL :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:a ja ti zboram za 1-4 :pos2::pos2: BOLI ZNAM 4 KOMADA NA OLDTRAFORD I RONALDO SE GUBESE SO NAS ZATOA IZBEGA PODALEKU U SPANIJA :pos2::pos2:
Ти го спомна Арсенал затоа те прашав, а јас во ниеден момент не спомнав Астон Вила. И немој да мислиш дека се ситам на поразите на друг клуб. Ова беше прв и последен пат само колку да видите дека не треба да се ситите на туѓите порази. Ако (не дај боже, по било која случајност) изгубиме од Арсенал секако дека ќе ни го наполните фан клубот. Можеби не ти, ама еден куп ги имаше некни кога изгубивме одБарнли. И еве малку да ти прокоментирам за тоа дека велиш оти "болело 4-1 на Олд Трафорд". Искрене ќе ти одговорам дека не ни беше сеедно да изгубиме дома, без разлика за која екипа се работи. Ама што се однесува до "болењето", мислам дека вас многу повеќе ве боли тој натпревар иако победивте убедливо. Знаеш зошто? Затоа што е навистина болно и тешко конкурентот за титулата да го победиш дома со 4:1, а сепак на крајот да не ја освоиш титулата. Има од тоа поболно, ајде биди искрен и кажи?
tie sto komentirale za taa utakmica kaj vas se isti kako tebe.a toa deka bolelo oti liverpool pobedil ubedlivo na gosti kaj man utd i pak ne ja osvoil titulata,ne e tocno,sampion ne se resava vo 1 utakmica,podobro ke bese da recese deka bolele neresenite so stoke
Да се надоврзам на мечов... Несакам да ме сватите како провокација. Го пратев мечот, иако Ливерпул прикажа добра игра, среќата беше на страната на Вила. Фудбалот знае да биде многупати грд, но тоа е...топка е и се е можно на теренот. Многу се чуствува отсуството на Алонсо, па чекам да видам кога ќе се врати Аквлиани како ќе се снајде на неговата позиција, а и воопшто во англискиот фудбал. Лукас не ви е вистинско решение за средниот ред според мене. Има квалитет, но не е за во тим од рангот на Ливерпул. Се сеќавам и на мечот од минатата сезона против Виган кога при самиот финиш направи пенал кој ги чинеа на Ливерпул многу важни поени во трката за титулата со нас. Како и да е, сеуште е рано за прецизирање што ќе се случува оваа сезона.
И еден АПЕЛ до фановите на Јунајтед! Ајдете во фан клуб Јунајтед да дискутираме за некој работи кој се поврзани со Јунајтед, поразот на Ливерпул не треба многу да не засега нас...ПИС!
kazav ne se sitam i pisav tuka idi vrati se koga zavrsi utakmicata da ne se pisuva vo vas funclub ne mi e vazno vazno ke mi bide samo nie koga igrame so vas a ne dali ste izgubile od Burnley ili od chelsea ili arsenal ili wigan pa i Real so moze da se kaze najdobriot tim na planetava moze da gubi dobro osven ako go imate ChuckNorris vo timot:pos2:se slucuva na sekoj i ne gledam sto e loso vazno e brzo da se vratis koga si na dnotoТи го спомна Арсенал затоа те прашав, а јас во ниеден момент не спомнав Астон Вила. И немој да мислиш дека се ситам на поразите на друг клуб. Ова беше прв и последен пат само колку да видите дека не треба да се ситите на туѓите порази. Ако (не дај боже, по било која случајност) изгубиме од Арсенал секако дека ќе ни го наполните фан клубот. Можеби не ти, ама еден куп ги имаше некни кога изгубивме одБарнли. И еве малку да ти прокоментирам за тоа дека велиш оти "болело 4-1 на Олд Трафорд". Искрене ќе ти одговорам дека не ни беше сеедно да изгубиме дома, без разлика за која екипа се работи. Ама што се однесува до "болењето", мислам дека вас многу повеќе ве боли тој натпревар иако победивте убедливо. Знаеш зошто? Затоа што е навистина болно и тешко конкурентот за титулата да го победиш дома со 4:1, а сепак на крајот да не ја освоиш титулата. Има од тоа поболно, ајде биди искрен и кажи?
auuuuuuuuuuuu kolku ne e drvo tesko a i golem baksuz moze na Vardar da im go prodademe na Vardar ke vidime so Akvilani se nadevam ke se snajde dobro ama Lucas dodeka e vo prviot tim sve ocekuvam od LiverpoolДа се надоврзам на мечов... Несакам да ме сватите како провокација. Го пратев мечот, иако Ливерпул прикажа добра игра, среќата беше на страната на Вила. Фудбалот знае да биде многупати грд, но тоа е...топка е и се е можно на теренот. Многу се чуствува отсуството на Алонсо, па чекам да видам кога ќе се врати Аквлиани како ќе се снајде на неговата позиција, а и воопшто во англискиот фудбал. Лукас не ви е вистинско решение за средниот ред според мене. Има квалитет, но не е за во тим од рангот на Ливерпул. Се сеќавам и на мечот од минатата сезона против Виган кога при самиот финиш направи пенал кој ги чинеа на Ливерпул многу важни поени во трката за титулата со нас. Како и да е, сеуште е рано за прецизирање што ќе се случува оваа сезона.
И еден АПЕЛ до фановите на Јунајтед! Ајдете во фан клуб Јунајтед да дискутираме за некој работи кој се поврзани со Јунајтед, поразот на Ливерпул не треба многу да не засега нас...ПИС!