-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Абе шо ги ебам, сегде пишува 10% попуст за Pre-Order
Да, ама приордер е ако ја уплатиш целата сума ваљда, не биди нуб.
Абе шо ги ебам, сегде пишува 10% попуст за Pre-Order
Епа зашто да не може цела сума да ја уплатиш пред 15ти?znaci koja e poentata na kaparot togas???? ubavo si e kazano preorder prais so kapar ili so cela suma ti si biras i vo dvata slucai imas 10 posto popust do 4ti maj
Ја имаше за поефтино на zavvi и sendit али кој ќе чека уште 3 недели да стигне играта?Играта ја има и за поефтино по интернет, незнам зошто од нико ја зимате, освен ако ви е битна да ја имате во раце.
Инфото за преордерот...Кај има дека продолжиле до 9ти Мај?
До негде си можеби у право... Дека се уплашиле за копиите...Друже не е иронично, него е логично - стигнале да зимаат превише нарачки (пари) и сфатиле дека нема да добијат толку копии. Ти си ја уплатил уште во април, збориме за овие покасно што уплаќале и не им дале цела сума.
Како и да е, само си шпекулираме, останува да видиме...
Секогаш кога ќе се логираш за во играта, ќе треба да внесеш и посебен код кој се генерира секогаш различен баш за тебе. Ако имаш телефон на iOS или Android можеш апликацијата Blizzard Mobile Authenticator да си ја симнеш директ и при секое логирање на battle.net или во Diablo 3 освен USER и PASS ќе ти бара и AUTHENTICATION CODE која во моментот ќе ти ја испише на програмчето. Тоа ти е само за заштита.so e avtentifikator?
KOrUNE ке кампаме ли у рамстор или ти ке идеш у ГTЦ?Секогаш кога ќе се логираш за во играта, ќе треба да внесеш и посебен код кој се генерира секогаш различен баш за тебе. Ако имаш телефон на iOS или Android можеш апликацијата Blizzard Mobile Authenticator да си ја симнеш директ и при секое логирање на battle.net или во Diablo 3 освен USER и PASS ќе ти бара и AUTHENTICATION CODE која во моментот ќе ти ја испише на програмчето. Тоа ти е само за заштита.
Значи јас и да ти го знам USER и PASS, без Authentication Code џабе ми е. Значи (до негде) џабе патот.
Рамстор бе, кој ги моча тие педерите што немаат ни постер на Македонски јазикKOrUNE ке кампаме ли у рамстор или ти ке идеш у ГTЦ?
Јас ја нарачав пред 3 недели така да би требало да има попуст......али ист кур е 300 ден и вака и така не ни мењаат нишо за ваква играРамстор бе, кој ги моча тие педерите што немаат ни постер на Македонски јазик
Само уште ме буни ова - има попуст, нема попуст, преордер, капар.....
Не е за 300 денари, туку за тоа што пробуваат да не издупат... за 300 денари...Јас ја нарачав пред 3 недели така да би требало да има попуст......али ист кур е 300 ден и вака и така не ни мењаат нишо за ваква игра