Diablo 3

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301

Абе шо ги ебам, сегде пишува 10% попуст за Pre-Order

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
znaci koja e poentata na kaparot togas???? ubavo si e kazano preorder prais so kapar ili so cela suma ti si biras i vo dvata slucai imas 10 posto popust do 4ti maj

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
znaci koja e poentata na kaparot togas???? ubavo si e kazano preorder prais so kapar ili so cela suma ti si biras i vo dvata slucai imas 10 posto popust do 4ti maj
Епа зашто да не може цела сума да ја уплатиш пред 15ти? :D

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Капар не е pre-order. Бар во вистински продавници.

Играта ја има и за поефтино по интернет, незнам зошто од нико ја зимате, освен ако ви е битна да ја имате во раце.

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.154
Поени од реакции
5.995
Играта ја има и за поефтино по интернет, незнам зошто од нико ја зимате, освен ако ви е битна да ја имате во раце.
Ја имаше за поефтино на zavvi и sendit али кој ќе чека уште 3 недели да стигне играта?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Клуч, симнат клиент и ја играш секунда после официјалното излагање. Како што гледав за 2500 имаше клучеви. Ако на некој не му е битна кутијата не глеам причина на нико да им даам 3700.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Blizzard je objavio da postoji problem sa prethodnom download digital verzijom clienta za German i EU English verzije, koji kako oni kazu nije skinuo fajlove kako treba. Ovim putem vas pozivamo da ponovo iste skinete, jer vam stariji nece raditi 15. Maja kada treba da krenete download clienta!

1. Skinite Novi Diablo III Digial Downloader sa sledecijh linkova:

2. Stavite da download skida u isti direktorijum gde vam se nalazi stari Download

3. Ukoliko ste pogodili direktorijum, oko 65 MB ce biti downloadovano kako bi fixovao installer. U suprotnom ispocetka cete skidati 7.6 GB

Член од
4 август 2010
Мислења
11
Поени од реакции
0
Кај има дека продолжиле до 9ти Мај?
Инфото за преордерот...

link1.PNG

Распоред за 14-ти и фонд на награди...

raspored.jpg
--- надополнето: 13 мај 2012 во 01:03 ---
Друже не е иронично, него е логично - стигнале да зимаат превише нарачки (пари) и сфатиле дека нема да добијат толку копии. Ти си ја уплатил уште во април, збориме за овие покасно што уплаќале и не им дале цела сума.

Како и да е, само си шпекулираме, останува да видиме...
До негде си можеби у право... Дека се уплашиле за копиите...
Ама па од друга страна правев муабет и ми кажаа дека им оди у прилог што повеќе копии да нарачаат бидејќи на секои 100 дистрибутерот им дава 1 колекторс...

Али и ова може да не е сигурно 100% така да нвм :)

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
so e avtentifikator?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
so e avtentifikator?
Секогаш кога ќе се логираш за во играта, ќе треба да внесеш и посебен код кој се генерира секогаш различен баш за тебе. Ако имаш телефон на iOS или Android можеш апликацијата Blizzard Mobile Authenticator да си ја симнеш директ и при секое логирање на battle.net или во Diablo 3 освен USER и PASS ќе ти бара и AUTHENTICATION CODE која во моментот ќе ти ја испише на програмчето. Тоа ти е само за заштита.

Значи јас и да ти го знам USER и PASS, без Authentication Code џабе ми е. Значи (до негде) џабе патот.

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
Секогаш кога ќе се логираш за во играта, ќе треба да внесеш и посебен код кој се генерира секогаш различен баш за тебе. Ако имаш телефон на iOS или Android можеш апликацијата Blizzard Mobile Authenticator да си ја симнеш директ и при секое логирање на battle.net или во Diablo 3 освен USER и PASS ќе ти бара и AUTHENTICATION CODE која во моментот ќе ти ја испише на програмчето. Тоа ти е само за заштита.

Значи јас и да ти го знам USER и PASS, без Authentication Code џабе ми е. Значи (до негде) џабе патот.
KOrUNE ке кампаме ли у рамстор или ти ке идеш у ГTЦ?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
KOrUNE ке кампаме ли у рамстор или ти ке идеш у ГTЦ?
Рамстор бе, кој ги моча тие педерите што немаат ни постер на Македонски јазик
Само уште ме буни ова - има попуст, нема попуст, преордер, капар..... :)

Член од
19 март 2012
Мислења
300
Поени од реакции
367
Рамстор бе, кој ги моча тие педерите што немаат ни постер на Македонски јазик
Само уште ме буни ова - има попуст, нема попуст, преордер, капар..... :)
Јас ја нарачав пред 3 недели така да би требало да има попуст......али ист кур е 300 ден и вака и така не ни мењаат нишо за ваква игра

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јас ја нарачав пред 3 недели така да би требало да има попуст......али ист кур е 300 ден и вака и така не ни мењаат нишо за ваква игра
Не е за 300 денари, туку за тоа што пробуваат да не издупат... за 300 денари...

Kajgana Shop

На врв Bottom