Јас не велам дека лажеш, ама знам како одат работите. За зеленото си дефинитивно во право, ама за црвеното неможам да се согласам дека кај сите е така.Значи тие приказни се глупости, нема ограничување волку ти е за ТВ, волку ти е за НЕТ, да речеме имам пуштено 12 кај мене, е сеа ако пуштиш ти HD канал ти цеди минимум 6 MB, остало ти е за НЕТ, доколку не палиш ТВ ги имаш сите за НЕТ.
А дека не лажам еве ти спид тест па увери се, иначе торент без телевизори ми иде 1.2 MB, така да тоа е доказ...
Колку е зголемен интернет сообраќајот на Call & Surf ? Мора да се јавам да ми променат пакет или автоматски ќе го променат ?Внимание до тие што се на Call & Suft Start од 30 GB доколку не се мигрирани на новите пакети од иста цена 1200 денари да знаат ако не се префрлени и ако ги надминете тие 30 GB ќе ве скинат после 31-виот гигабајт мене така ме зезнаа инаку напишав погоре од кога мигрирав и сега до понеделник на желка нет ќе остана се додека не им појдам во централата да се разбера добро со нив.
Нема автоматски, мора да продужиш договор. Јави се на 171 или иди до салон некој.Колку е зголемен сообраќајот на Call & Surf ? Мора да се јавам да ми променат пакет или автоматски ќе го променат ?
Lucky bastard
3МаксСтарт bitches
Адсл старт сега е 559, а до крајот на месецот ќе има дополнителни корекции во адсл и оптичките пакети. А сега ова што им е новата понуда, 1499 денари 300гб + 100 часа + 80 канали е полн погодок. Неможе т-хоме да се споредува со некој локален провајдер...Речиси и ништо битно не е променето, не разбрав за макс адсл старт кој беше 860ден со мочани 30гб, сега понудата е?
Порано со т-гомнава плаќав 1200ден па и повеќе (од оние нивните 860ден) со минимално зборење на фиксен месечно, сега со мултимедиа-нет ми стигна сметка за март и април заедно, 150денари вкупно разговор со 0ден претплата. Не се каам воопшто што побегнав од крадциве, интернетот е супер, симнувам секогаш со 1,4мбајт во секунда, аплоад со 450-500кб/с, мерак.
Ми се деси 3-4 пати околу 9 саат... им се јавив, ми рече као лошо ти е синхронизиран рутерот, еве ќе ти го рестартирам од вамо и све ќе биде ок... и после тоа све беше окДа не имаше некој денес проблеми со интернетот? Ми се ресетираше конекцијата и рутерот неколку пати. Можно е и од кај нив да местеле нешто зошто уште имам проблем со телефонската линија...
3МаксСтарт bitches