NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
L

Löwe

Гостин
Осеќам следнава Артест ќе се распука едно 20+ поени :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.278
Поени од реакции
8.443
^
А уствари вие се смеевте на дечкото што пишуваше за Мекги :facepalm:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
А јас мутав ќе си легнам у 12 и ќе станам у 4 и 30 Лејкерс да ги гледам само(на крај ни за нив не станав)......најдобрите утакмици во плејофоов не сум ги гледал:tapp:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Браво за Денвер !!!
Ја гледав цела утакмица со 2 ипол саата спиење сум само на тренинг треба да идам али јебига за добивка ја чекав .
Џорџ Карл многу јака тактика има против Лејкерс 5 и 6 утакмица,ги оставаат скоро сите играчи на ЛАЛ освен Коби и Гасол на шут ,многу добра транзиција има Денвер,7-та утакмица ќе биде многу интересна,личи дека Лејкерс ќе ја добие лесно ама Денвер мислам дека има капацитет да направи уште едно изненадување.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.386
Поени од реакции
113.842
Ако ви текнува и пред 2-3 сезони против Хјустон тепаше ЛА 4-3 па после шампиони биднаа, исто и Бостон кога освои титула во 2008, цело време тесни беа сериите, мислам со Орландо и Чикаго играа мајсторки. Муабетот ми е дека ништо не мора да значи ако се игра мајсторка, Денвер увек му е незгоден противник на Лејкерс, заедно со Феникс и уште неколку тимови. Али у ситуацијава на Лејкерс и те како значи оваа мајсторка, зошто?
Коби се повеќе и повеќе се троши, а знаеме дека годинките го јадат.
Се ствара тензија во тимот, видовме вчера на еден тајм аут што се случуваше.
И како последно, Мајк Браун ме убеди дека не е тренер за шампионски тим иако го бранев и го поддржував на почеток на сезона. Како помошник би бил одличен и тоа во делот од обраната али како прв тренер не!
По мене оваа серија ќе ја добие Лејкерс, али со Оклахома 100% ќе испаднат, мислам дека немаат сили да ги поминат, едноставно како машини делуваат ОКС. Дај боже да ме демантираат.
П.с. Коби и со стомачни проблеми и со 1000000000000000 повреди на него пак изигра на ниво и даде 31 поен, а едвај гледаше човекот, какви само гримаси правеше. :cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.721
Поени од реакции
33.960
Браво за Денвер !!!
Џорџ Карл многу јака тактика има против Лејкерс 5 и 6 утакмица,ги оставаат скоро сите играчи на ЛАЛ освен Коби и Гасол на шут ,многу добра транзиција има Денвер,7-та утакмица ќе биде многу интересна,личи дека Лејкерс ќе ја добие лесно ама Денвер мислам дека има капацитет да направи уште едно изненадување.
Токму болдираното е вистината и мрзилвоста на ЛА.
Ако не се потсоберат ЛА (првенствено Бајнам и Гасол) и не почнат да трчаат назад после секоја топка, Денвер ќе оди во второ коло.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Јас и кои други 11 сме гласале за Сан Антонио? :)

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
Закон се ЛА, они ако не напраат да возбудливо, кој друг? Гледајте во Сабота.

Dr.House

Аудиофил
Член од
18 февруари 2010
Мислења
2.549
Поени од реакции
3.847
The Big Ticket <3 Ајде момци полуфинале

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ептен го потценија Денвер после 2:0, за класа биле подобри, а освен првата утакмица, сите беа тесни(кога победуваа Лејкерс).
Лејкерси и да поминат против Денвер, имаат само минимални шанси против Оклахома. Овие си го ладат веќе неколку дена, додека Лејкерси трчаат секој втор ден...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.958
Поени од реакции
45.164
Ептен го потценија Денвер после 2:0, за класа биле подобри, а освен првата утакмица, сите беа тесни(кога победуваа Лејкерс).
Лејкерси и да поминат против Денвер, имаат само минимални шанси против Оклахома. Овие си го ладат веќе неколку дена, додека Лејкерси трчаат секој втор ден...
Далеку е работава од потценување, се користат само 3 играчи од клупа против една од најдобрите клупи во НБА, тоа е еден клучен детал за овие дебакли, крајно несватливо е ова што го прави Браун поготово што изјави дека мора клупата повеќе да дава на паркетот :eek::eek::eek: , второ, нежниот и Бајнам се многу лоши, поготово нежниот.
Со вакви игри заслужува од клупа да ги почнува натпревариве.

Сеа притисокот е на страна на Лејкерс, нема везе што се домаќини, го отворат ли наредниот натпревар споро, ко што знаат, да се влечат со резултатот, Денвер ќе има големи шанси за победа.

п.с. За Оклахома, со вакво ротирање, 2 текми да им земат ќе е успех, ако се пласираат даље.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.784
Поени од реакции
30.642

Kajgana Shop

На врв Bottom