NBA Finals 2012

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Tran
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .
oO Само јас не ја гледав Чикаго... Се надевам ќе има реприза на Спорт Клуб чим била волку интересно трагична.

oO Само јас не ја гледав Чикаго... Се надевам ќе има реприза на Спорт Клуб чим била волку интересно трагична.
Нема да ја има реприза зошто ја немаше на спорт клуб

Ма каква реприза од ова ке го искршам телевизорот.

Да бе, ќе судат намерен фаул на 7 секунди до крај, а и многу преувеличувате.
Епа ај ако е 7 секунди до крај, може и да се тепаат играчиве?
Човекот си идеше на куцање и овој од нигде никаде го влече со 2 раце го треска на земја, ова ако не е намерна значи џабе ја цел живот сум со кошарката, дудук сум бил, треба изгледа да почнам крикет да пратам.

Чувајте нерви за Лејкерс :)
Можеше да досуди намерна, ама не досуди, може да го тупиме до утре, нема ништо да се промени.

Чувајте нерви за Лејкерс :)
Можеше да досуди намерна, ама не досуди, може да го тупиме до утре, нема ништо да се промени.
Абе добро, си тепаа се океј, честитки... али да ме убедуваат дека тоа не беше намерна, нема шанси. :)

Море како што ми изгледа и у гареден се спрема опасна завршница

Абе добро, си тепаа се океј, честитки... али да ме убедуваат дека тоа не беше намерна, нема шанси. :)
Никој не те убедува, само ти кажувам дека е тешко за очекување тука да се свири намерна.

Гледајте го Гарнет како игра, ко у млади години е 32 минути е во игра и ненормална одбрана им игра. Изгледа го изнервира изјавата од овој тренерот на Атланта :)

Што се дешава со Бостон,не ми се верува ова да го изгубат!!!!!!!

Пауу каков цепелин,се надевам ке се изборат Бостон.

Лејкерси да победат со 4-2 и да отиде човек утре на школо насмеан. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom